Disainiajakiri
Disainiajakiri
3D Näotuvastuse Juurdepääsu Kontroll

Ezalor

3D Näotuvastuse Juurdepääsu Kontroll Tutvuge mitme anduri ja kaamera juurdepääsu kontrollsüsteemiga, Ezalor. Algoritmid ja kohalik arvuti on loodud privaatsuse tagamiseks. Finantstasemel võltsimisvastane tehnoloogia hoiab ära võltsmaskide tekkimise. Pehme peegeldav valgustus pakub mugavust. Silmapilguga pääsevad kasutajad hõlpsalt juurde oma armastatud kohta. Selle puutetundlik autentimine tagab hügieeni.

Mööblikogu

Phan

Mööblikogu Phan Collection on inspireeritud Phan konteinerist, mis on Tai konteinerikultuur. Disainer kasutab Phani konteinerite struktuuri, et muuta mööbli struktuur tugevamaks. Kujundage vorm ja detailid, mis muudavad selle kaasaegseks ja lihtsaks. Disainer kasutas laserlõigatud tehnoloogiat ja CNC-puiduga kokkuklapitavat metallplekk-masina kombinatsiooni keeruka ja ainulaadse detaili valmistamiseks, mis on teistest erinev. Pind on viimistletud pulbervärvitud süsteemiga, et struktuur püsiks kaua, tugev, kuid kerge.

Kokkupandav Väljaheide

Tatamu

Kokkupandav Väljaheide 2050. aastaks elab kaks kolmandikku maakera elanikkonnast linnades. Tatamu peamine eesmärk on pakkuda paindlikku mööblit inimestele, kelle ruum on piiratud, sealhulgas ka sageli liikuvatele inimestele. Eesmärk on luua intuitiivne mööbel, mis ühendaks robustsuse ja üliõhukese kujuga. Väljaheite kasutuselevõtuks kulub ainult üks keerlev liikumine. Ehkki kõik vastupidavast kangast valmistatud hinged hoiavad selle kergust, pakuvad puitküljed stabiilsust. Pärast sellele survet saab väljaheide ainult tänu oma ainulaadsele mehhanismile ja geomeetriale lukustudes ainult tugevamaks.

Tool

Haleiwa

Tool Haleiwa koob jätkusuutlikku rotangpalmi kõveratesse ja heidab eristuva silueti. Looduslikud materjalid tähistavad Filipiinide käsitöönduse traditsioone, mis on praeguseks ümber kujundatud. Paarides või avalduses kasutatud kujunduse mitmekülgsus muudab selle tooli erinevate stiilidega kohanemiseks. Luues tasakaalu vormi ja funktsiooni, armu ja jõu, arhitektuuri ja disaini vahel, on Haleiwa sama mugav kui ka ilus.

Töölamp

Pluto

Töölamp Pluuto hoiab fookuses kindlalt stiili üle. Selle kompaktset aerodünaamilist silindrit tiirleb üle nurga all oleva statiivi aluse asuv elegantne käepide, mis muudab selle pehme, kuid fokuseeritud valguse abil täpsuse saavutamise lihtsamaks. Selle kuju oli inspireeritud teleskoopidest, kuid selle asemel püütakse tähtede asemel keskenduda maapinnale. Valmistatud 3D-printimisega, kasutades maisipõhist plastikut, see on ainulaadne mitte ainult 3D-printerite tööstuslikuks kasutamiseks, vaid ka keskkonnasõbralikuks kasutamiseks.

Lamp

Mobius

Lamp Mobiuse rõngas annab inspiratsiooni Mobiuse lampide kujundamiseks. Ühel laternaribal võib olla kaks varjukülge (st kahepoolne pind), esikülg ja tagakülg, mis rahuldavad üldvalgustuse nõudlust. Selle eriline ja lihtne kuju sisaldab salapärast matemaatilist ilu. Seetõttu tuuakse kodusesse ellu rütmilisem ilu.