Disainiajakiri
Disainiajakiri
Teekann Ja Teekannud

EVA tea set

Teekann Ja Teekannud See võrgutavalt elegantne koos sobivate tassidega teekann on laitmatu kallakuga ja sellest on rõõm osa võtta. Selle teepoti ebaharilik kuju, mille korral tila on segunenud ja kehast kasvanud, sobib eriti hästi heaks valamiseks. Tassid on mitmekülgsed ja kombatavad, et teie kätes pesitseda erineval viisil, kuna igal inimesel on tassi hoidmiseks oma lähenemisviis. Saadaval läikivvalge hõbetatud rõngaga või must matt portselan läikiva valge kaane ja valgete ääristega tassidega. Sisse paigaldatud roostevabast terasest filter. MÕÕTMED: teekann: 12,5 x 19,5 x 13,5 tassi: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kell

Zeitgeist

Kell Kella peegeldab zeitgeist, mida seostatakse nutikate, tehniliste ja vastupidavate materjalidega. Toote kõrgtehnoloogiline nägu on esindatud poole toorusega süsiniku korpuse ja ajanäidikuga (kerged augud). Süsinik asendab metallosa kui mineviku reliikviat ja rõhutab kella funktsionaalset osa. Keskosa puudumine näitab, et uuenduslik LED-indikaator asendab klassikalist kellamehhanismi. Pehmet taustvalgust saab reguleerida nende omaniku lemmikvärvi järgi ja valguseandur jälgib valgustuse tugevust.

Toitesöötja

Food Feeder Plus

Toitesöötja Food Feeder Plus ei aita mitte ainult lastel üksi süüa, vaid tähendab ka vanematele suuremat iseseisvust. Imikud saavad seda ise käes hoida ja seda imeda ja närida pärast seda, kui olete purustanud vanemate valmistatud toidu. Food Feeder Plus sisaldab suuremat ja elastset silikoonkotti, et rahuldada imikute kasvavat isu. See on oluline söötmisvõimalus, mis võimaldab väikelastel värsket tahket toitu ohutult uurida ja nautida. Toidud ei pea olema püreestatud. Pange toit lihtsalt silikoonkotti, sulgege lukk ja imikud saavad värske toiduga isesöömist nautida.

Multiaksiaalkardinate Seina SĂĽsteem

GLASSWAVE

Multiaksiaalkardinate Seina Süsteem GLASSWAVE mitmetahuline kardinaseinasüsteem avab ukse suuremale paindlikkusele masstootmiseks mõeldud klaasseinte kujundamisel. See uus kontseptsioon kardinaseintel põhineb vertikaalsete mullide põhimõttel, millel on pigem silindrilised kui ristkülikukujulised profiilid. See lõplikult uuenduslik lähenemisviis tähendab, et saab luua mitmesuunaliste ühendustega struktuure, suurendades klaasseinte kokkupanekul võimalikke geomeetrilisi kombinatsioone kümnekordselt. KLAASLAEV on madala kõrgusega süsteem, mis on ette nähtud eristatavate hoonete (kuni kolme korruse) (majesteetika saalid, näitusesaalid, aatriumid jne) turule

Tootmine / Järeltootmine / Ringhääling

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tootmine / Järeltootmine / Ringhääling Ashgabat Tele - raadiokeskus (teletorn) on monumentaalne hoone, kõrgusega 211 m, mis asub Türkmenistani pealinna Ashgabati lõunapoolses ääres 1024 m kõrgusel merepinnast. Teletorn on raadio- ja telesaadete tootmise, järelproduktsiooni ja ringhäälingu peamine sõlmpunkt. Ja see on üks parimatest näidetest nüüdisaegse digitaaltehnoloogia kohta. Teletorn tegi Türkmenistanist HD-maapealse ringhäälingu teerajaja Aasias. Teletorn on viimase 20 aasta suurim investeering investeeringuteks ringhäälingusse.

Rataslaadur

Arm Loader

Rataslaadur Laadur, mis töötab enamasti ebatasasel pinnal, võib juhil põhjustada rasket liikumishaigust ja kiiret väsimust. 'ARM-LOADER' võimaldab aga ära tunda koordinaatpunktid maapinnal ning aitab juhiistmel olla stabiilne ja mitte kõikuda. Seetõttu aitab see juhil mitte tunda väsimust ja võimaldab neil oma tööd ohutult teha.