Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hd-Levi Toetav 46-Tollised Led-Telerid

V TV - 46120

Hd-Levi Toetav 46-Tollised Led-Telerid Inspireeritud lĂ€ikivatest peegelduvatest pindadest ja peegliefektidest. Esiosa ja tagumine tagakaas on valmistatud plastist survevalu tehnoloogiaga. Keskmine osa on valmistatud lehtmetalli valamisest. Tugijalg on spetsiaalselt konstrueeritud tagakĂŒljest vĂ€rvitud klaasiga ja kroomkattega rĂ”nga detailiga lĂ€bipaistmatu kaelaga. Pindadel kasutatav lĂ€ike tase on saavutatud spetsiaalsete vĂ€rvimisprotsesside abil.

Led PĂ€ikesevari Ja Suur Aed-Taskulamp

NI

Led PĂ€ikesevari Ja Suur Aed-Taskulamp Uhiuus NI Parasol mÀÀratleb valgustuse ĂŒmber nii, et see vĂ”ib olla midagi enamat kui helendav objekt. Uuenduslikult pĂ€ikesevarju ja aiatĂ”rvikut ĂŒhendades nĂ€eb NI nutikalt seista lamamistoolide ÀÀres basseini ÀÀres vĂ”i muudel Ă”uealadel hommikust Ă”htuni. Patenteeritud sĂ”rmetuvastusega OTC (ĂŒhe nupuvajutusega dimmer) vĂ”imaldab kasutajatel hĂ”lpsalt reguleerida 3-kanalise valgustussĂŒsteemi soovitud valgustustaset. NI vĂ”tab vastu ka madalpinge 12 V LED-draiveri, mis tekitab vĂ€ga vĂ€he soojust, pakkudes sĂŒsteemile energiatĂ”husat toiteallikat ĂŒle 2000tk 0,1W LED-idega.

Valgustid

Yazz

Valgustid Yazz on painduvatest pooljĂ€ikadest juhtmetest valmistatud lĂ”bus valgusti, mis vĂ”imaldab kasutajal painduda mis tahes kujule vĂ”i kujule, mis sobib nende meeleoluga. Kaasas ka kinnitatud tungrauaga, mis muudab mitme seadme ĂŒhendamise lihtsaks. Yazz on ka esteetiliselt ahvatlev, kasutajasĂ”bralik ja ökonoomne. Idee sĂŒndis ideest minimeerida valgustus selle kĂ”ige pĂ”hilisema olulisuseni kui ilu lĂ”plikuks vĂ€ljenduseks, kaotamata seejuures esteetilist löögivalgustust, kuna tööstuslik minimalism on kunst iseenesest.

JĂ€ri

Kagome

JĂ€ri Shinn Asano kujundatud ja graafilise disaini taustaga Sen on 6-osaline terasmööbli kollektsioon, mis muudab 2D-jooned 3D-vormideks. KĂ”ik tĂŒkid, sealhulgas “kagome taburett”, on loodud joontega, mis minimeerivad nii vormi kui ka funktsionaalsuse vĂ€ljendamiseks paljudes rakendustes, inspireerituna ainulaadsetest allikatest, nagu traditsiooniline Jaapani kĂ€sitöö ja mustrid. Kagome jĂ€ri on valmistatud 18 tĂ€isnurksest kolmnurgast, mis ĂŒksteist toetavad ja ĂŒlaltvaates moodustavad traditsioonilise Jaapani kĂ€sitöömustriga kagome moyou.

Kohandatav KĂ”ik-Ühes Arvuti

BENT

Kohandatav KĂ”ik-Ühes Arvuti Kavandatud massikohandamise pĂ”himĂ”ttega, tĂ€ites kasutaja vajadusi masstoodangu piires paremini. Selle projekti peamine vĂ€ljakutse oli tuua vĂ€lja kujundus, mis vastaks masstootmise piires nelja kasutajarĂŒhma erinevatele vajadustele. MÀÀratletakse ja kasutatakse nende kasutajarĂŒhmade toote eristamiseks kolme peamist kohandamisĂŒksust: 1.ekraani jagamine2 .ekraani kĂ”rguse reguleerimine3.klaviatuuri-kalkulaatori kombinatsioon. Lahendusena on lisatud kohandatav teisene ekraanimoodul ja unikaalne kohandatav klaviatuuri-kalkulaatori kombinatsioon on

Lamp

Hitotaba

Lamp Shinn Asano kujundatud ja graafilise disaini taustaga Sen on 6-osaline terasmööbli kollektsioon, mis muudab 2D-jooned 3D-vormideks. KĂ”ik tĂŒkid, sealhulgas “hitotaba lamp”, on loodud joontega, mis minimeerivad nii vormi kui ka funktsionaalsuse vĂ€ljendamiseks paljudes rakendustes, inspireerituna ainulaadsetest allikatest, nagu traditsiooniline Jaapani kĂ€sitöö ja mustrid. Hitotaba lamp on inspireeritud maalilisest vaatest Jaapani maapiirkonnale, kus riisivarre kimbud riputatakse pĂ€rast koristamist allapoole kuivama.