Disainiajakiri
Disainiajakiri
Laud

la SINFONIA de los ARBOLES

Laud Laud la SINFONIA de los ARBOLES on poeesia otsimine disainis... Mets maapinnalt vaadatuna on nagu taevasse hääbuvad sambad. Me ei näe neid ülalt; mets meenutab linnulennult siledat vaipa. Vertikaal muutub horisontaalsuseks ja jääb siiski oma duaalsuses ühtseks. Samamoodi toob laud la SINFONIA de los ARBOLES meelde puude oksi, mis moodustavad stabiilse aluse peenele tööpinnale, mis paneb proovile gravitatsioonijõu. Vaid siin-seal sibavad puude okste vahelt päikesekiired.

Apteek

Izhiman Premier

Apteek Izhiman Premier kaupluse uus kujundus arenes välja trendika ja kaasaegse kogemuse loomise ümber. Disainer kasutas eksponeeritud esemete iga nurga teenindamiseks erinevat materjalide ja detailide segu. Iga väljapanekuala käsitleti eraldi, uurides materjalide omadusi ja eksponeeritud kaupu. Kalkuta marmori, pähklipuidu, tammepuidu ja klaasi või akrüüli segunemise loomine. Selle tulemusena põhines kogemus igal funktsioonil ja kliendi eelistustel moodsa ja elegantse disainiga, mis ühildus serveeritud kuvatavate esemetega.

Kunsti Väärtustamine

The Kala Foundation

Kunsti Väärtustamine India maalide ülemaailmne turg on olnud pikka aega, kuid huvi India kunsti vastu on USA-s maha jäänud. Et tõsta teadlikkust India rahvamaalide erinevatest stiilidest, luuakse Kala sihtasutus uue platvormina maalide esitlemiseks ja rahvusvahelisele turule kättesaadavamaks muutmiseks. Sihtasutus koosneb veebisaidist, mobiilirakendusest, väljapanekust koos toimetuse raamatutega ja toodetest, mis aitavad ületada lõhet ja ühendada need maalid suurema publikuga.

Valgustus

Mondrian

Valgustus Ripplamp Mondrian jõuab emotsioonideni värvide, mahtude ja kujundite kaudu. Nimi toob kaasa selle inspiratsiooni, maalikunstnik Mondriani. See on horisontaalteljel ristkülikukujuline ripplamp, mis on üles ehitatud mitmest värvilisest akrüülkihist. Lambil on neli erinevat vaadet, kasutades ära selle kompositsiooni jaoks kasutatud kuue värvi koosmõju ja harmooniat, kus kuju katkestavad valge joon ja kollane kiht. Mondrian kiirgab valgust nii üles- kui allapoole, luues hajutatud, mitteinvasiivse valgustuse, mida reguleerib hämardatav juhtmevaba kaugjuhtimispult.

Hantliga Käepide

Dbgripper

Hantliga Käepide See on turvaline ja hästi hoidev treeningtööriist igas vanuses. Pinnale pehme puudutusega kate, mis annab siidise tunde. Valmistatud 100% taaskasutatavast silikoonist spetsiaalse materjalivalemiga, mis annab 6 erinevat kõvadusastet, erineva suuruse ja kaaluga, pakuvad valikulist haardejõu treeningut. Käsihaarats mahub ka hantlivarda mõlemal küljel asuvale ümardatud sälkule, lisades sellele raskust käelihaste treenimiseks kuni 60 tüüpi erinevat jõukombinatsiooni. Pilkupüüdvad värvid heledast tumedani, näitavad tugevust ja kaalu heledast raskeni.

Vaas

Canyon

Vaas Käsitööna valminud lillevaas valmistati 400 erineva paksusega lehtmetalli täppis-laserlõikamisel, kiht-kihi haaval virnastamise ja tüki haaval keevitamise teel, demonstreerides kunstilist lillevaasi skulptuuri, mis on kanjoni üksikasjaliku mustriga esitletud. Virnastatud metallikihid näitavad kanjoni sektsiooni tekstuuri, suurendades ka erineva keskkonnaga stsenaariume, luues ebakorrapäraselt muutuvaid looduslikke tekstuuriefekte.