Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kraanikauss

Angle

Kraanikauss Maailmas on palju suurepĂ€rase disainiga kraanikausse. Kuid pakume seda asja vaadata uue nurga alt. Tahame anda vĂ”imaluse kraanikausi kasutamisprotsessist rÔÔmu tunda ja Ă€ra peita nii vajalik, kuid mitte esteetiline detail kui Ă€ravooluava. Nurk on lakooniline disain, milles on mugava kasutamise ja puhastussĂŒsteemi jaoks lĂ€bi mĂ”eldud detailid. Selle kasutamise ajal ei jĂ€lgi te Ă€ravooluava, kĂ”ik nĂ€eb vĂ€lja nagu vesi lihtsalt kaoks. See optilise illusiooniga seotud efekt saavutatakse valamu pindade spetsiaalse asukoha abil.

Kaasaskantav KÔlar

Ballo

Kaasaskantav KĂ”lar Ć veitsi disainistuudio BERNHARD | BURKARD disainis OYO-le ainulaadse kĂ”lari. KĂ”lari kuju on tĂ€iuslik kera, millel puudub tegelik alus. BALLO kĂ”lar laseb, rullib vĂ”i ripub 360-kraadise muusikaelamuse saamiseks. Kujundus jĂ€rgib minimalistliku disaini pĂ”himĂ”tteid. VĂ€rviline vöö sulandab kahte poolkera. See kaitseb kĂ”larit ja suurendab bassitoone pinnal lebades. KĂ”laril on sisseehitatud laetav liitiumaku ja see ĂŒhildub enamiku heliseadmetega. 3,5 mm pistik on tavaline kĂ”rvaklappide pistik. BALLO kĂ”lar on saadaval kĂŒmnes erinevas vĂ€rvitoonis.

Individuaalne Kodune Termostaat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuaalne Kodune Termostaat Nutitelefoni termostaat on minimalistlik, elegantne disain, mis on vastuolus traditsiooniliste termostaadikujundustega. LĂ€bipaistev kuup muutub hetkega valgest vĂ€rviks. Peate vaid rakendama ĂŒhte seadme tagakĂŒljel olevast viiest vahetatavast vĂ€rvifilmist. Pehme ja kerge vĂ€rv annab Ă”rna originaalsuse. FĂŒĂŒsiline suhtlus hoitakse minimaalsena. Lihtne puudutus vĂ”imaldab temperatuuri muuta, samal ajal kui kĂ”ik muud juhtnupud on tehtud kasutaja nutitelefonist. E-tindi ekraan valitakse selle vĂ”rratu kvaliteedi ja minimaalse energiatarbimise tĂ”ttu.

Lamp

Schon

Lamp Selle ainulaadse lambi valgusallikad on paigutatud kogu kuju keskele, nii et see valgustab pehmet ja ĂŒhtlast valgusallikat. Heledad pinnad on pĂ”hikorpusest eraldatavad, nii et lihtne kere kuju madalamate osadega pluss energiasÀÀst madala elektritarbimise kaudu annab sellele lisafunktsiooni. Ka puudutatav korpus valguse sisse vĂ”i vĂ€lja lĂŒlitamiseks on selle ainulaadse valguse veel ĂŒks tĂ€napĂ€evane omadus. VĂ€ljendus pĂ”hjustab erinevusi valgustuses ja lambi valgustus on kujundatud. Enamik valgust tuleb lampidest, nii et vaataja seda valgust Ă€ra ei kasuta. Ilus elada.

Notsu Pank

DEEPE

Notsu Pank Objekt on notsu pank. Ainulaadne karakterikujuline vĂ€limus ĂŒhendab endas kallid, prestiiĆŸikad ehted, milledest on armas ja lahke ning pereliikmete pidevast kohalolekust, rahakogumisel on vĂ€ga funktsionaalsed omadused. Kuid silmapaistvam DeePee funktsioon - lisaks standardfunktsioonidele, mis tĂ€iuslikult vastavad - on see, et uus sĂ”nastus, ainulaadne ja ĂŒksteist tĂ€iendav kontekstuaalne juveel on kogu eksklusiivne kodu.

Noahoidja

Only Right Here

Noahoidja Alates kaheteistkĂŒmnendast sajandist dokumenteeriti esimesed hĂ€rjavĂ”itlused nĂ€itlemise vĂ”i avaliku vaatemĂ€nguna. TĂ€napĂ€eval on inimeste teadvuse Ă€rkamine sĂŒmptom ĂŒldisest globaalsest hinnangust, olles jumaliku olemuse osalised, oleme tervik. "Ainult siinsamas" sĂŒmboliseerib uut ajajĂ€rku, kus toimub agressiivse tegevuse vĂ€ljasuremine, kehastades endisele kultuuripĂŒhale, ja suurt evolutsiooni sammu humanistlikul tasandil.