Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kleit

Nyx's Arc

Kleit Kui valgus tungib lĂ€bi akende peenikese tasemega, tekitab see esteetilise valgustuse, valgustuse, mis viib inimesed ruumisse, kui salapĂ€rane ja vaikne meel, nagu mĂŒstilise ja vaikse Nyxiga, kasutab lamineeritud kangaid ja vÀÀnake selline ilutĂ”lgendus edasi.

Kaelakee

Extravaganza

Kaelakee Elegantne kollikas, mis on inspireeritud ruffidest, iidsetest kaelakaunistustest, mida saate nĂ€ha paljudel XVI ja XVII sajandi kaunitel maalidel. Iseloomustab kaasaegne ja kaasaegne disain, lihtsustades tĂŒĂŒpilist ruffide stiili, pĂŒĂŒdes muuta selle moodsaks ja kaasaegseks. Keerukas efekt, mis annab kandjale elegantsi, vĂ”imaldab mustade vĂ”i valgete vĂ€rvide kasutamine paljusid kombinatsioone moodsa ja puhta kujundusega. Üheosaline kaelakee, elastne ja kerge. MittevÀÀrismaterjal, kuid kĂ”rgmoe muljetavaldava kujundusega, mis muudab selle kollase mitte ainult juveeliks, vaid uueks kehakaunistuseks.

KujundusĂŒrituste Programm

Russian Design Pavilion

KujundusĂŒrituste Programm nĂ€itused, ideekonkursid, töötoad, haridusliku disainiga seotud nĂ”ustamis- ja kirjastamisprojektid, mille eesmĂ€rk on reklaamida vene disainereid ja kaubamĂ€rke vĂ€lismaal. Meie tegevus stimuleerib venekeelseid disainereid tĂ€iustama oma teadmisi ja oskusi rahvusvaheliste projektide kaudu ning aitab neil mĂ”ista oma rolli disainikogukonnas, kuidas oma tooteid reklaamida ja muuta need konkurentsivĂ”imeliseks ning luua tĂ”elisi uuendusi.

Paravent

Positive and Negative

Paravent See on toode, mis toimib samal ajal funktsioonina ja iluna ning on vĂŒrtsitatud vihjega kultuurile ja juurtele. „Positiivne ja negatiivne” paravant toimib reguleeritava ja liikuva privaatsustĂ”kkena, mis ei ulatu vĂ€lja ega sega ruumi. Islami motiiv annab pitsiliku efekti, mis on Coriani / Vaigu materjalist lahutatud ja vastupidi. Sarnaselt yin yangiga on halbades alati natuke head ja heades alati natuke halbu. Kui pĂ€ike loojub positiivsele ja negatiivsele, on see tĂ”eliselt sĂ€rav ja geomeetrilised varjud vĂ€rvivad ruumi.

Kokteilibaar

Gamsei

Kokteilibaar Kui Gamsei 2013. aastal avas, tutvustati hĂŒper-lokalismi tegevusvaldkonnale, mis seni oli piirdunud peamiselt toidumaailmaga. Gamsei's on kokteilide koostisosad kas metsikult söödetud vĂ”i kasvatatud kohalike arteesia pĂ”llumeeste poolt. Baari sisustus on selle filosoofia selge jĂ€tk. Nii nagu kokteilid, hankis ka Buero Wagner kĂ”ik materjalid kohalikelt ja töötas tihedas koostöös kohalike tootjatega eritellimusel valmistatud lahenduste tootmiseks. Gamsei on tĂ€ielikult integreeritud kontseptsioon, mis muudab kokteili joomise sĂŒndmuse uudseks elamuseks.