Disainiajakiri
Disainiajakiri
Näituseboks

Onn Exhibition

Näituseboks Onn on esmaklassiline käsitööna valminud toode, mis segab traditsioone moodsa kujundusega läbi kultuuriväärtuste meistrite. Onni materjalid, värvid ja tooted on inspireeritud loodusest, mis valgustavad traditsioonilisi tegelasi säramaitsega. Näitusekabiin ehitati selleks, et paljundada looduse stseeni, kasutades materjale, mida täiendatakse koos toodetega, et saada ise harmoneeritud teos.

Kalender

calendar 2013 “Farm”

Kalender Talu on kitsepaberist loomakalender. Täielikult kokku pandud see teeb veetleva minifarmi kuue erineva loomaga. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Mantel Stend

Lande

Mantel Stend Coat Stand oli disain nagu väga dekoratiivne ja funktsionaalne kontoriskulptuur, kunsti ja funktsiooni suland. Kompositsioon arvati olevat esteetiline vorm, et kaunistada kontoriruume ja kaitsta tänapäeva kõige ikoonilisemat ettevõtte rõivast Blazer. Lõpptulemus on väga energiline ja keerukas tükk. Tootmise ja jaemüügi osas oli tükk disain kerge, tugev ja massiliselt toodetav.

Led Rippvalgusti

Stratas.07

Led Rippvalgusti Kõrgetasemelise töötlemise ja kõigi detailide tipptasemega püüame luua lihtsa, puhta ja ajatu kujunduse. Eriti täiuslikult sümmeetrilise kujuga Stratas.07 järgib absoluutselt selle spetsifikatsiooni reegleid. Sisseehitatud Xicato XSM Artist seeria LED-moodulil on värviedastusindeks> / = 95, heledus 880lm, võimsus 17W, värvitemperatuur 3000 K - soe valge (2700 K / 4000 K saadaval nõudmisel) . LED-moodulite kasutusiga on tootja kinnitanud 50 000 tunniga - L70 / B50 ja värv on püsiv kogu elu jooksul (1 x 2-astmeline MacAdams kogu eluea jooksul).

Kalender

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalender Kiiktool on miniatuurse kujuga vabalt seisev lauakalender. Järgige juhendit, et kokku panna kiiktool, mis rokib edasi-tagasi nagu päris. Kuvage praegune kuu tooli seljatoel ja järgmine kuu istmel. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on võim modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nägemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ümbritseb kergus ja üllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete väljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Elektriline Jalgratas

ICON E-Flyer

Elektriline Jalgratas ICON ja Vintage Electric tegid selle ajatu elektrijalgratta kujundamisel koostööd. Californias väikese mahuga projekteeritud ja ehitatud ICON E-Flyer abiellub moodsa funktsionaalsusega vintage kujundusega, et luua eristuv ja võimekas isiklik transpordilahendus. Funktsioonide hulka kuulub 35 miili vahemik, 22 MPH tippkiirus (võistlusrežiimis 35 MPH!) Ja kahetunnine laadimisaeg. Väline USB-pistik ja laadimisühenduspunkt, taastav pidurdamine ja kõige kvaliteetsemad komponendid terves. www.iconelectricbike.com