Disainiajakiri
Disainiajakiri
Keraamika

inci

Keraamika Elegantsi peegel; Inci peegeldab mustvalgete värvidega pärli ilu ja on õige valik neile, kes soovivad kajastada aadelust ja elegantsi ruumides. Inci liine toodetakse suuruses 30 x 80 cm ja need kannavad valget ja musta värvi elurajoonides. Toodetud digitaalse trükitehnoloogia abil, mis on kolmemõõtmeline disain.

Sõidumeeriku Programmeerija

Optimo

Sõidumeeriku Programmeerija Optimo on murranguline puutetundlik toode kõigi tarbesõidukitele paigaldatud digitaalsete sõidumeerikute programmeerimiseks ja kalibreerimiseks. Kiirusele ja kasutusmugavusele keskendudes ühendab Optimo traadita ühenduse, tooterakenduse andmed ja hulga erinevaid anduriühendusi kaasaskantavaks seadmeks, mida saab kasutada sõiduki salongis ja töökojas. Selle optimaalse ergonoomika ja paindliku positsioneerimise jaoks loodud ülesannetepõhine liides ja uuenduslik riistvara parandavad dramaatiliselt kasutaja kogemusi ja võtavad tulevikus sõidumeerikute programmeerimise kasutusele.

Orgaaniline Oliiviõli

Epsilon

Orgaaniline Oliiviõli Epsiloni oliiviõli on orgaaniliste oliivisalude piiratud koguses toode. Kogu tootmisprotsess toimub käsitsi, kasutades traditsioonilisi meetodeid, ja oliiviõli villitakse filtreerimata. Kujundasime selle paketi välja, soovides tagada, et tarbija võtab veskist ilma muutmiseta vastu väga toitainerikka toote tundlikke komponente. Kasutame mähkmega kaitstud pudelit Quadrotta, mis on seotud nahaga ja asetatud käsitsi valmistatud puidust kasti, mis on suletud tihendusvahaga. Nii et tarbijad teavad, et toode tuli otse veskist ilma igasuguse sekkumiseta.

Laboratoorne VeepuhastussĂĽsteem

Purelab Chorus

Laboratoorne Veepuhastussüsteem Purelab Chorus on esimene modulaarne veepuhastussüsteem, mis on loodud vastavalt individuaalsetele laborivajadustele ja -ruumile. See tarnib igat tüüpi puhastatud vett, pakkudes skaleeritavat, paindlikku ja kohandatud lahendust. Moodulielemente saab kogu laboris levitada või üksteisega ainulaadses torni formaadis ühendada, minimeerides süsteemi jalajälge. Haptilised juhtseadised pakuvad väga hästi kontrollitavat väljastusvoolu kiirust, samas kui valgusfoor näitab koori olekut. Uus tehnoloogia teeb Chorust kõige kaasaegsema süsteemi, mis vähendab keskkonnamõju ja jooksvaid kulusid.

LaevajuhtimissĂĽsteem

GE’s New Bridge Suite

Laevajuhtimissüsteem GE modulaarne laevajuhtimissüsteem on konstrueeritud nii suurte kui ka kergete laevade jaoks, pakkudes intuitiivset juhtimist ja selget visuaalset tagasisidet. Uus positsioneerimistehnoloogia, mootori juhtimissüsteemid ja seireseadmed võimaldavad laevadel suletud ruumides täpselt manööverdada, vähendades samal ajal operaatorile tekitatavat stressi, kuna keerukad käsitsijuhtimisfunktsioonid asendatakse uue puutetundliku ekraaniga tehnoloogiaga. Reguleeritav ekraan vähendab peegeldusi ja optimeerib ergonoomikat. Kõigil konsoolidel on integreeritud haarats käepidemed kasutamiseks karedatel meredel.