Disainiajakiri
Disainiajakiri
Söögitool

'A' Back Windsor

Söögitool Tahke lehtpuu, traditsioonilised tisleritooted ja kaasaegsed masinad värskendavad suurepärast Windsori tooli. Esijalad läbivad istme, et saada kuningpostiks ja tagumised jalad ulatuvad harjani. Triangulatsiooni abil kohandab see tugev kujundus surve- ja pingejõud maksimaalse visuaalse ja füüsilise efekti saavutamiseks. Piimavärv või selge õlivärv säilitavad Windsori toolide jätkusuutliku traditsiooni.

Ăśmberkujundatavad Kohvitoolid Ja Puhketoolid

Twins

Ümberkujundatavad Kohvitoolid Ja Puhketoolid Kaksikute kohvilaua kontseptsioon on lihtne. Õõnes kohvilaud hoiab sees kaks täispuidust istmeosa. Laua parem ja vasak pind on tegelikult kaaned, mida saab istmete väljatõmbamise võimaldamiseks laua põhiosast välja tõmmata. Istmetel on kokkupandavad jalad, mida tuleb tooli õiges asendisse pööramiseks pöörata. Kui tool või mõlemad toolid on väljas, lähevad kaaned laua taha tagasi. Kui toolid on väljas, töötab laud ka tohutu panipaigana.

Elutoa Tool

Cat's Cradle

Elutoa Tool Numbrid või kiud, praegune projekteerimisprotsessi dilemma. Kõik me oleme algajad, kuid mõned meist peavad selle nimel vaeva nägema. Algajad disainerid jälgivad kõiki saadaolevaid tehnikaid ja õpivad neid juurde. Aja jooksul (~ 10 000 tundi) omandame rajatise (d), mis meie mängu tõsta / populariseerida / isikupärastada / ökonoomsemaks muuta. Niisiis, mind köidab praegune vaimustus meediatest, mis viitavad sellele, et kõige elementaarsem disainilahendus on hõlpsasti juhitav number. See number ei ole elu genereeriv üksus, vaid ümardamine allapoole kõige vähem ühiseks nimetajaks, mis on väiksem kui kiud. Kujundus on vähemalt killud, killud ja kiud.

Diivanvoodi

Umea

Diivanvoodi Umea on väga seksikas, visuaalselt kerge ja elegantne diivanvoodi kuni kolmele inimesele istudes ja kahele inimesele magamisasendis. Kuigi riistvara on klassikaline klõpsamissüsteem, tuleneb selle tõeline uuendus seksikatest joontest ja kontuuridest, mis teevad sellest üsna ahvatleva mööblieseme.

Salongitool

YO

Salongitool YO järgib mugavate istmete ergonoomilisi põhimõtteid ja puhtaid geomeetrilisi jooni, mis abstraktselt moodustavad tähed YO. See loob kontrasti massiivse, "isase" puitkonstruktsiooni ja 100% taaskasutatud materjalist kerge istme ja seljaosa läbipaistva "naissoost" komposiitriide vahel. Riide pinge saavutatakse kiudude (nn korsetti) põimimisega. Salongitooli täiendab väljaheide, mis muutub 90 ° pööramisel külglauaks. Värvivalik võimaldab neil mõlemal hõlpsasti sobituda erinevate stiilide interjööridega.

Täisautomaatne Teemasin

Tesera

Täisautomaatne Teemasin Täisautomaatne Tesera lihtsustab tee valmistamise protsessi ja seab tee valmistamiseks atmosfääri. Lahtine tee täidetakse spetsiaalsetesse purkidesse, mille valmistamise aega, veetemperatuuri ja tee kogust saab individuaalselt reguleerida. Masin tunneb need seaded ära ja valmistab täiusliku tee täielikult läbipaistvas klaaskambris täielikult. Kui tee on välja valatud, toimub automaatne puhastus. Integreeritud salve saab serveerimiseks eemaldada ja kasutada ka väikese pliidina. Sõltumata sellest, kas tass või pott on teie tee täiuslik.