Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ristlusjaht

WAVE CATAMARAN

Ristlusjaht MĂ”eldes merest kui maailmast pidevas liikumises, vĂ”tsime selle sĂŒmboliks “laine”. Sellest ideest lĂ€htudes modelleerisime laevakere read, mis nĂ€ivad end kummarduvat. Projektiidee aluseks olev teine element on elamispinna kontseptsioon, mille tahtsime joonistada interjööride ja vĂ€liste vahel. LĂ€bi suurte klaasist akende avaneb peaaegu 360-kraadine vaade, mis vĂ”imaldab visuaalset jĂ€rjepidevust vĂ€ljastpoolt. Mitte ainult, et lĂ€bi suurte klaasukste avaneb elu siseruumides ka Ă”uealadele. Kaar. Visintin / Arch. Foytik

Kompostitav Pakend

cellulose net tube

Kompostitav Pakend Saksamaa suurune prĂŒgikas triivib Vaikses ookeanis. Biolagunevate pakendite kasutamine mitte ainult ei piira fossiilsete ressursside Ă€ravoolu, vaid vĂ”imaldab ka biolagunevatel ainetel siseneda tarneahelasse. Grapa Verpackungszentrum on edukalt astunud sammu selles suunas, arendades kodumetsade harvendamisel kompostitavaid Modaalse tselluloosikiudu kasutades torukujulisi vĂ”rke. VĂ”rgud ilmusid Rewe Austria supermarketite riiulitel esmakordselt 2012. aasta detsembris. AinuĂŒksi Rewe vĂ”ib sÀÀsta 10 tonni plasti, muutes lihtsalt mahekartuli, sibula ja tsitrusvilja pakendit.

Kohvilaud

1x3

Kohvilaud 1x3 on inspireeritud pĂ”imitud mĂ”istatustest. See on nii mööbliese kui ka aju Ă”rritaja. KĂ”ik osad pĂŒsivad koos ilma kinnitusdetailideta. BlokeerumispĂ”himĂ”te hĂ”lmab ainult libisevaid liigutusi, mis annavad vĂ€ga kiire kokkupaneku protsessi ja muudavad 1x3 sobivaks koha sagedaseks vahetamiseks. Raskusaste ei sĂ”ltu osavusest, vaid enamasti ruumilisest nĂ€gemisest. Juhised antakse juhuks, kui kasutaja vajab abi. Nimi - 1x3 on matemaatiline avaldis, mis tĂ€histab puitkonstruktsiooni loogikat - ĂŒks elemendi tĂŒĂŒp, sellest kolm tĂŒkki.

Ventileeritav Pöörduks

JPDoor

Ventileeritav Pöörduks JPDoor on kasutajasĂ”bralik pöörduks, mis sulandub jalousie aknasĂŒsteemiga, mis aitab luua ventilatsioonivoolu ja samal ajal ruumi kokku hoida. Disaini eesmĂ€rk on vaid vĂ€ljakutsete vastuvĂ”tmine ja nende lahendamine individuaalse uurimise, tehnikate ja uskuda abil. Kujundused pole Ă”iged vĂ”i valed, see on tĂ”epoolest vĂ€ga subjektiivne. Kuid suurepĂ€rased kujundused vastavad lĂ”ppkasutajate vajadustele ja nĂ”udmistele vĂ”i avaldavad kogukonnale suurt mĂ”ju. Maailm on igas nurgas tĂ€is erinevat disainilahendust, seega Ă€rge loobuge uurimast: "JÀÀge nĂ€ljaseks ja jÀÀge lolliks - Steve Job".

Mitmeotstarbeline Laud

Bean Series 2

Mitmeotstarbeline Laud Selle laua kujundasid Bean Buro pĂ”himĂ”ttelised disainerid Kenny Kinugasa-Tsui ja Lorene Faure. Projekt on inspireeritud prantsuse kĂ”verate vingerdavatest kujunditest ja pusle-pusledest ning see on kontoriruumide keskne osa. Üldine kuju on parukaid tĂ€is, mis on dramaatiline lahkumine traditsioonilisest ametlikust ettevĂ”tte konverentsilaualt. Laua kolme osa saab ĂŒmber kujundada erinevateks ĂŒldkujudeks, et varieerida istekohtade paigutust; pidev muutuste olek loob loomingulisele kontorile mĂ€ngulise Ă”hkkonna.

Multifunktsionaalne Tool

charchoob

Multifunktsionaalne Tool Toote kuubikujuline vorm hoiab selle stabiilsena ja kÔigis suundades tasakaalus. Lisaks on toote kolmesuunaline kasutamine formaalses, mitteametlikus ja sÔbralikus kÀitumises vÔimalik ainult toolide 90-kraadise pööramisega. See toode on konstrueeritud viisil, mis hoiab vÔimalikult kerget (4 kg), vÔttes arvesse selle funktsionaalsuse kÔiki aspekte. See eesmÀrk on saavutatud, valides kerged materjalid ja poolraamid, et hoida toote kaal vÔimalikult madal.