Disainiajakiri
Disainiajakiri
Järi

Tri

Järi Naturaalsest tahkest tahkest väljaheitest, mis töötas koos CNC-masinatega ja mille käsitsi valmistamise eripäraks oli see, et see on valmistatud täispuidust seederplokist, mida pole töödeldud 50 x 50, on poleeritud käsitsi liivapaberi killustikega, mis muudavad mattpinna ühtlaseks ja puudutuseks ning suurendavad konkreetse seedripuidu vormide ja värviskeemi järgi peab olema naturaalne õli, mis kaitseb seda ja muudab selle funktsionaalseks objektiks ning praktiliselt hooldatavaks pehmeks kujunduseks, mis täiustab looduslikku materjali ja lisaks selle lõhnale, võite rääkida disaini sensoorsest puudutusest , mugavus ja aroom.

Vaas

Flower Shaper

Vaas Need vaaside seeria on savi ja iseehitatud 3D saviprinteri võimaluste ja piirangute katsetamise tulemus. Savi on niiskena pehme ja painduv, kuid kuivades muutub kõvaks ja rabedaks. Pärast ahjus kuumutamist muutub savi vastupidavaks, veekindlaks materjaliks. Keskendutakse huvitavate kujundite ja tekstuuride loomisele, mida on traditsiooniliste meetodite abil keeruline või aeganõudev valmistada või isegi mitte teostada. Materjal ja meetod määratlesid struktuuri, tekstuuri ja vormi. Kõik koos töötavad lillede kujundamisel. Muid materjale ei lisatud.

Mänguasi

Mini Mech

Mänguasi Inspireerituna modulaarstruktuuride paindlikkusest, on Mini Mech läbipaistvate plokkide kollektsioon, mida saab kokku panna keerukateks süsteemideks. Iga plokk sisaldab mehaanilist seadet. Ühenduste ja magnetiliste pistikute universaalse disaini tõttu saab teha lõputult erinevaid kombinatsioone. Sellel disainil on korraga nii hariduslik kui ka puhkemajanduslik eesmärk. Selle eesmärk on arendada loomejõudu ja võimaldab noortel inseneridel näha süsteemis iga üksuse tegelikku mehhanismi eraldi ja kollektiivselt.

Kraan

Aluvia

Kraan Aluvia disain ammutab inspiratsiooni alluviaalsest erosioonist, mis kujundab kividele õrnad siluetid läbi aja ja püsivuse; Nii nagu jõeäärsed veeris, meelitavad käepideme konstruktsiooni pehmus ja sõbralikud kõverad kasutaja pingutuseta. Hoolikalt valmistatud üleminekud võimaldavad valgust liikuda sujuvalt mööda pindu, andes seega igale tootele harmoonilise ilme.

SĂĽlearvuti Laud

Ultraleggera

Sülearvuti Laud Kasutaja eluruumis suudab see täita kohvilaua ülesande ja täita paljude objektide panemise, lahkumise, meeles pidamise vajadusi; See pole mõeldud ainult sülearvutite kasutamiseks, vaid võib olla vähem spetsiifiline sülearvuti kasutamiseks; See võib lubada erinevaid istumisasendeid, ilma et see piiraks liikuvust, kui põlve kasutada; Lühidalt öeldes - kodumööblit, mis pole ette nähtud kasutamiseks põlvedel, kuid mida soovitatakse siiski kasutada hetkeks, mis leitakse istekohtadest, näiteks istmepadjadest lühiajaliselt.

Tool

Stocker

Tool Stocker on fusioon tabureti ja tooli vahel. Kerged virnastatavad puidust istmed sobivad nii era- kui ka poolfinaalseteks ruumideks. Selle väljendusrikas vorm rõhutab kohaliku puidu ilu. Keerukas konstruktsioon ja konstruktsioon võimaldavad sellel 100-protsendilise täispuidu materjali paksusega 8 mm luua tugeva, kuid kerge toote, mis kaalub ainult 2300 grammi. Stockeri kompaktne konstruktsioon võimaldab ruumi kokkuhoidu. Üksteise külge virnastatud kujul saab seda hõlpsalt säilitada ja tänu oma innovaatilisele kujundusele saab Stockeri täielikult laua alla lükata.