Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade

Unite 401

Hariduse Jaoks Eemaldatav Seade Unite 401: ideaalne duo haridusele. RÀÀgime meeskonnatööst. Uskumatult mitmekĂŒlgse kahe-ĂŒhes kujundusega on Unite 401 ideaalne Ă”pilasseade koostööl pĂ”hinevate Ă”pikeskkondade jaoks. Tahvelarvuti ja sĂŒlearvuti kombinatsioon pakub hariduse jaoks kĂ”ige vĂ”imsamat mobiililahendust, mida vĂ”imaldab mgseries turvaline disain nutikaima hinnaga.

Lamp

Capsule Lamp

Lamp Lamp oli algselt mĂ”eldud lasteriiete kaubamĂ€rgile. Inspiratsioon pĂ€rineb kapselmĂ€nguasjadest, mida lapsed saavad mĂŒĂŒgiautomaatidest, mis asuvad tavaliselt kaupluste juures. Lambi poole vaadates vĂ”ib nĂ€ha hunnikut vĂ€rvilisi kapselmĂ€nguasju, millel kĂ”igil on kaasas soov ja rÔÔm, mis Ă€ratavad noorusliku hinge. Kapslite arvu saab reguleerida ja sisu vastavalt oma soovile vĂ€lja vahetada. IgapĂ€evastest tĂŒhiasidest kuni eriliste kaunistusteni muutub iga kapslitesse pandud objekt teie enda ainulaadseks narratiiviks, kristalliseerides seelĂ€bi teie elu ja meeleseisundi konkreetsel ajal.

Vaip

Folded Tones

Vaip Vaibad on oma olemuselt tasased, eesmĂ€rk oli vaidlustada see lihtne fakt. KolmemÔÔtmelisuse illusioon saavutatakse vaid kolme vĂ€rviga. Vaipade toonide mitmekesisus ja sĂŒgavus sĂ”ltuvad triipude laiusest ja tihedusest, mitte suurest vĂ€rvipaletist, mis vĂ”ib teatud ruumi kokku tĂ”mmata, vĂ”imaldades seega paindlikku kasutamist. Ülevalt vĂ”i kaugelt meenutab vaip volditud lehte. Sellel istudes vĂ”i lamades ei pruugi aga voldide illusioon olla tajutav. See viis lihtsate korduvate joonte kasutamiseni, mida saab nautida abstraktse mustrina lĂ€hedalt.

Paravent

Positive and Negative

Paravent See on toode, mis toimib samal ajal funktsioonina ja iluna ning on vĂŒrtsitatud vihjega kultuurile ja juurtele. „Positiivne ja negatiivne” paravant toimib reguleeritava ja liikuva privaatsustĂ”kkena, mis ei ulatu vĂ€lja ega sega ruumi. Islami motiiv annab pitsiliku efekti, mis on Coriani / Vaigu materjalist lahutatud ja vastupidi. Sarnaselt yin yangiga on halbades alati natuke head ja heades alati natuke halbu. Kui pĂ€ike loojub positiivsele ja negatiivsele, on see tĂ”eliselt sĂ€rav ja geomeetrilised varjud vĂ€rvivad ruumi.

Linna Elektritrikk

Lecomotion

Linna Elektritrikk Nii keskkonnasĂ”bralik kui ka uuenduslik LECOMOTION E-trike on elektriline abistav kolmerattaline jalgratas, mille inspiratsiooniks olid pesastatud ostukorvid. LECOMOTION E-trikesed on loodud töötama linna jalgrataste jagamise sĂŒsteemi osana. MĂ”eldud ka ĂŒksteise sees pesitsemiseks kompaktse hoiustamise jaoks ning hĂ”lbustamaks paljude kogumist ja teisaldamist ĂŒhe korraga pöörduva tagaukse ja eemaldatava vĂ€ndakomplekti kaudu. Pakutakse pedaalimisabi. Saate seda kasutada tavalise jalgrattana, koos toetava akuga vĂ”i ilma. Samuti vĂ”imaldas last vedada 2 last vĂ”i ĂŒhte tĂ€iskasvanut.

Paberipurustaja

HandiShred

Paberipurustaja HandiShred on kaasaskantav kĂ€sitsi paberipurustaja, mis ei vaja vĂ€list toiteallikat. See on kujundatud vĂ€ikeselt ja kenasti, nii et saate selle oma lauale sahtlisse vĂ”i kohvri sisse asetada, et saaksite oma tĂ€htsale dokumendile hĂ”lpsasti juurde pÀÀseda ja tĂŒkeldada igal ajal ja igal pool. See mugav purustaja sobib suurepĂ€raselt dokumentide vĂ”i kviitungite purustamiseks, et tagada privaatse, konfidentsiaalse ja kogu isikliku teabe kogu aeg turvaline hoidmine.