Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kasvav Lamp

BB Little Garden

Kasvav Lamp Selle projekti eesmĂ€rk on toetada seda uut kasutusviisi, mis pakub tĂ€ielikku sensoorse toiduvalmistamise kogemust. BB VĂ€ike aed on kiirgav kasvav lamp, mis soovib aromaatsete taimede köögis asuvat kohta uuesti ĂŒle vaadata. See on selgete joontega köide kui tĂ”eline minimalistlik objekt. Klanitud disainilahendust on eriti uuritud, et see sobiks erinevate sisekeskkondadega ja annaks köögile erilise mĂ€rkuse. BB vĂ€ike aed on taimedele raamistik, selle puhas joon suurendab neid ega hĂ€iri lugemist.

KĂŒlglaud

una

KĂŒlglaud sujuv integratsioon on una tabeli pĂ”hiolemus. karastatud klaaspinna hĂ€lliks on kokku kolm vahtravormi. Materjalide ja nende vĂ”imaluste intensiivse kaalumise tulemus, vastupidav, kuid samas Ă”hulise vĂ€limusega ja uskumatult kerge, on see tasakaalukuse ja armu kehastus.

Kummut

shark-commode

Kummut Kummut ĂŒhendatakse avatud riiuliga ja see annab liikumistunde ning kaks osa muudavad selle stabiilsemaks. Erinevate pinnaviimistluste ja vĂ€rvitoonide kasutamine vĂ”imaldab luua erinevaid meeleolusid ja seda saab paigaldada erinevate interjööride vahel. Suletud kummut ja avatud riiul annavad illusiooni elusolendist.

Laud

Minimum

Laud Tootmisel ja transportimisel vÀga kerge ja lihtne. See on vÀga funktsionaalne disain, ehkki vÀliselt on see vÀga kerge ja ainulaadne. See seade on tÀielikult lahti monteeritav seade, mida saab suvalises kohas lahti vÔtta ja kokku panna. Pikkust saab valmistada kombineeritult, kuna see vÔib olla puit-metalljalad, mis on kokku pandud metallist pistikute kaudu. Jalade vormi ja vÀrvi saab vastavalt vajadusele muuta.

Kapp

Deco

Kapp Üks kapp rippus teise kohal. VĂ€ga ainulaadne disain, mis vĂ”imaldab mööblil mitte ruumi tĂ€ita, kuna kastid ei seisne pĂ”randal, vaid ripuvad. Seda on vĂ€ga mugav kasutada, kuna karbid jagunesid rĂŒhmade kaupa ja selliselt on see kasutajale vĂ€ga mugav. Materjalide vĂ€rvivariant on saadaval.

Kummut

dog-commode

Kummut See kombe sarnaneb vĂ€liselt koeraga. See on vĂ€ga rÔÔmus, kuid samal ajal ka vĂ€ga funktsionaalne. Selle kummuti sees asub kolmteist erineva suurusega kasti. See kummut koosneb kolmest eraldi osast, mis on omavahel ĂŒhendatud, moodustades ĂŒhe ainulaadse asja. Algsed jalad annavad illusiooni seisvast koerast.