Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vaatamisrakendus

TTMM for Fitbit

Vaatamisrakendus TTMM on 21 kella kĂŒljest koosnev kollektsioon, mis on pĂŒhendatud Fitbit Versa ja Fitbit Ionic nutikelladele. Kella nĂ€gudel on keerukate seadete seadistamine, lihtsalt ekraanil puudutades. See muudab need vĂ€rvi, kujunduse eelseadete ja kasutaja eelistuste jĂ€rgi vĂ€ga kiireks ja hĂ”lpsaks kohandamiseks. See on inspireeritud sellistest filmidest nagu Blade Runner ja Twin Peaks.

Watchface Apps

TTMM

Watchface Apps TTMM on Pebble Time ja Pebble Time Round nutikellade vaatluspindade kollektsioon. Siit leiate kaks rakendust (nii Androidi kui ka iOS-i platvormile) 50 ja 18 mudeliga ĂŒle 600 vĂ€rvivariatsioonis. TTMM on lihtne, minimaalne ja esteetiline numbrite ja abstraktsete infograafikute kombinatsioon. NĂŒĂŒd saate oma aja stiili valida igal ajal.

Veinisildid

KannuNaUm

Veinisildid KannuNaUm veinisiltide kujundust iseloomustab rafineeritud ja minimaalne stiil, mis saadakse sĂŒmbolite otsimisel, mis esindaksid nende ajalugu. Pikaealisuse maa viinamarjakasvatajate territoorium, kultuur ja kirg on kokku jagatud kaheks kooskĂ”lastatud mĂ€rgiseks. KĂ”ike tĂ€iustab saja-aastase viinamarjakujundus, mis on tehtud 3D-s valatud kulla tehnikaga. Ikoonograafiline kujundus, mis kajastab nende veinide ajalugu ja koos nendega sĂŒndinud maa ajalugu, Sardiinia sajandite tĂ€htpĂ€evade maa Ogliastra.

Veinisiltide Kujundus

I Classici Cherchi

Veinisiltide Kujundus Alates 1970. aastast Sardiinias asuva ajaloolise veinitehase jaoks on see mĂ”eldud klassikute veinisarja etikettide ĂŒmberpaigutamiseks. Uute mĂ€rgiste uurimisel taheti sĂ€ilitada seos ettevĂ”tte traditsiooni jĂ€rgimisega. Erinevalt eelmistest etikettidest andis see elegantsi, mis sobib hĂ€sti veinide kĂ”rge kvaliteediga. Etikettide jaoks on kasutatud Braille'i tehnikat, mis toob elegantsi ja stiili ilma kaalumiseta. Lillemuster pĂ”hineb Usinis asuva lĂ€hedal asuva Santa Croce'i kiriku mustri graafilisel joonisel, mis on ka ettevĂ”tte logo.

Veini Etikett

Guapos

Veini Etikett Kujunduse eesmĂ€rk on sulandumine moodsa disaini ja pĂ”hjamaiste kunstisuundumuste vahel, kujutades veini pĂ€ritoluriiki. Iga lĂ”igatud serv tĂ€histab viinamarjaistanduse kasvu kĂ”rgust ja viinamarjasordi vastavat vĂ€rvi. Kui kĂ”ik pudelid on joondatud sirgelt, moodustab see Portugali pĂ”hjaosa - piirkonna, mis seda veini sĂŒnnitab - maastiku kuju.

Vana Lossi Restaureerimine

Timeless

Vana Lossi Restaureerimine Omanik ostis Ć otimaal Crawfordtoni maja 2013. aasta aprillis, pĂŒĂŒdes taastada Ć otimaa iidse aadli algset maitset ja ĂŒhilduda tĂ€napĂ€evase eluga. Muinaslinnuse omadused ja ajaloolised leiukohad on sĂ€ilitatud originaalse maitsega. Erinevate sajandite kujunduse esteetika ja piirkondlik kultuur pĂ”rkuvad samas ruumis kunstiliste sĂ€demetega.