Disainiajakiri
Disainiajakiri
Avapealkiri

Pop Up Magazine

Avapealkiri Projekt oli rÀnnak pÔgenemisteemade (teema 2019) uurimiseks abstraktselt ja sujuvalt, nÀidates sellest tulenevaid muutusi, uusi asju ja tagajÀrgi. KÔik visuaalid on puhtad ja neid on mugav vaadata, vastandudes pÔgenemistegevuse ebamugavale reaalsusele. Kujundus on pidevas muutumises ja animatsioonis olevad morfiseerivad kujundid tÀhistavad uuesti kohandamise toimingut, mille on pÔhjustanud mingisugune olukord. PÔgenemisel on erinevad tÀhendused, tÔlgendused ja vaatepunkt varieerub mÀngulisest tÔsiseks.

Reklaam

Insect Sculptures

Reklaam Iga tĂŒkk oli kĂ€sitsi meisterdatud putukate skulptuuride loomiseks, mis on inspireeritud nende keskkonnast ja söödavast toidust. Kunstiteost kasutati Doomi veebisaidi kaudu ĂŒleskutseks tegevusele ka konkreetsete majapidamiskahjurite tuvastamiseks. Nende skulptuuride jaoks kasutatud elemendid saadi prĂŒgimĂ€gedest, prĂŒgimĂ€gedest, jĂ”esĂ€ngidest ja supermarketitest. Kui iga putukas oli kokku pandud, pildistati ja retuĆĄeeriti neid Photoshopis.

JÀÀtis

Sister's

JÀÀtis See pakend on mĂ”eldud ettevĂ”ttele Sisters Ice Cream. Kujundusmeeskond on proovinud kasutada kolme daami, kes meenutavad selle toote tootjaid, Ă”nnelike vĂ€rvide kujul, mis tulenevad iga jÀÀtise maitsest. Kujunduse igas maitses kasutatakse tegelase juustena jÀÀtise kuju, mis tĂ€histab jÀÀtisepakendite huvitavat ja uut pilti. See disain on uuel kujul pĂ€lvinud palju konkurentide tĂ€helepanu ja on olnud kĂ”rge mĂŒĂŒgiga. Kujundus pĂŒĂŒab luua originaalse ja loomingulise pakendi.

Pudel

Herbal Drink

Pudel Nende kontseptsiooni aluseks on emotsionaalne element. VĂ€lja töötatud nime- ja kujunduskontseptsioon on suunatud kliendi tunnetele ja emotsioonidele, nende eesmĂ€rk on peatada inimene kohe vajaliku riiuli kĂ”rval ja panna ta valima see paljude teiste kaubamĂ€rkide hulgast. Nende pakend vĂ€ljendab plaani vĂ€ljavĂ”tete mĂ”ju, lillekujulisele valgele portselanpudelile trĂŒkitud vĂ€rvikirevaid mustreid. See rĂ”hutab visuaalselt loodusliku toote mainet.

Veinipurk

Essenzza

Veinipurk Veini kujundus, see on pĂ€ritolumaa ja linn on palju tĂ€helepanu pööranud. Otsige miniatuursetest ja traditsioonilistest maalidest. VÀÀrtuslikud motiivid leidsid, et eesmĂ€rgi saavutamiseks tĂ€hendab see, et kuigi traditsiooniline luksusveinipudelite disain oli vĂ€ga tĂ”hus. Kujunduses kasutatud motiiv, arabesques.Need motiivid on joonistatud Iraani lakitud maalilt. Kujundus pĂŒĂŒab luua originaalseid ja loomingulisi kujundusi ning pĂŒĂŒab luua sisemise tĂ€hendusega disaini ja kandma olulist sĂ”numit.

Mahlapakend

Pure

Mahlapakend Puhta mahla kontseptsiooni alus on emotsionaalne element. VĂ€lja töötatud nime- ja kujunduskontseptsioon on suunatud kliendi tunnetele ja emotsioonidele, nende eesmĂ€rk on peatada inimene kohe vajaliku riiuli kĂ”rval ja panna ta valima see paljude teiste kaubamĂ€rkide hulgast. Pakend vĂ€ljendab puuviljaekstraktide mĂ”ju, klaaspudelile trĂŒkitud vĂ€rvilised mustrid, mis meenutavad puuvilja kuju. See rĂ”hutab visuaalselt looduslike toodete mainet.