Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender See on väljalõikekujundusega lauakalender, millel on hooajalised motiivid peenel reljeefil. Kujunduse esiletõstmine on kuvamisel, hooajalised motiivid on parima kuvamise jaoks seatud 30-kraadise nurga alla. See uus vorm väljendab NTT COMWARE uudset ideed uute ideede genereerimisel. Kalendri funktsionaalsusele mõeldakse piisavalt kirjutamisruumi ja joondatud joontega. See on hea kiireks vaatamiseks ja hõlpsasti kasutatav, ergutades originaalsust, mis eristab seda teistest kalendritest.

Tolmulapp Ja Luud

Ropo

Tolmulapp Ja Luud Ropo on isetasanduv tolmu- ja luudukontseptsioon, mis ei kuku kunagi põrandale. Tänu prügikasti alumises sektsioonis asuva veepaagi väikesele kaalule hoiab Ropo end looduslikult tasakaalus. Pärast tolmu hõlpsat pühkimist prügikasti sirge huule abil saavad kasutajad luu ja prügikoti kokku tõmmata ja ühe tervikuna ära panna, ilma et peaks kunagi alla kukkuma. Kaasaegse orgaanilise vormi eesmärk on tuua siseruumidesse lihtsus ja õõtsuva weeble võnke funktsioon kavatseb põrandat puhastades kasutajaid lõbustada.

Veini Etikett

5 Elemente

Veini Etikett “5 Elemente” kujundus on projekti tulemus, kus klient usaldas disainiagentuuri täieliku sõnavabadusega. Selle disaini esiletõstmiseks on rooma täht „V”, mis kujutab toote põhiideed - viit tüüpi veini, mis on põimitud ainulaadsesse segu. Sildi jaoks kasutatav spetsiaalne paber, samuti kõigi graafiliste elementide strateegiline paigutamine provotseerib potentsiaalset tarbijat võtma pudeli ja seda oma käes keerutama, katsuma, mis kindlasti jätab sügavama mulje ja muudab kujunduse meeldejäävamaks.

Karastusjookide Pakendid

Coca-Cola Tet 2014

Karastusjookide Pakendid Et luua Coca-Cola purkide seeria, mis levitaks miljoneid Tết soove kogu riigis. Nende soovide vormistamiseks kasutasime Coca-cola sümbolit Tết (pääsuke lind). Iga purgi jaoks valmistati sadu käsitsi joonistatud pääsukesi, mis paigutati hoolikalt kohandatud skripti ümber, mis koos moodustavad rea tähendusrikkaid vietnami soove. "An" tähendab rahu. "Tài" tähendab edu, "Lộc" tähendab jõukust. Neid sõnu vahetatakse kogu puhkuse ajal laialdaselt ja need kaunistavad traditsiooniliselt Tếti teenetemärke.

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria

Echinoctius

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria See projekt on mitmes mõttes ainulaadne. Kujundus pidi kajastama kõnealuse toote ainulaadset iseloomu - eksklusiivset autorveini. Lisaks oli nõue edastada toote nimetuses sügav tähendus - ülivõrre, pööripäev, öö ja päeva kontrast, mustvalge, avatud ja varjatud. Kujunduse eesmärk oli kajastada öösel peidetud saladust: öise taeva ilu, mis meid nii väga hämmastab, ja tähtkujudesse ja sodiaagis peidetud müstiline mõistatus.

Raamat

Brazilian Cliches

Raamat Brasiilia klišeede koostamisel kasutati pilte Brasiilia kõrgklassi klišeede kataloogist. Kuid selle tiitli põhjus ei tulene ainult klišeedest, mida selle illustratsioonide kompositsioonil kasutatakse. Igal leheküljel kordamööda puutume kokku Brasiilia klišeedega: ajaloolistega, nagu näiteks portugallaste saabumine, põlis-indiaanlaste katehheerimine, kohvi- ja kuldmajandustsüklid ... see hõlmab isegi Brasiilia tänapäevaseid klišeesid, täis liiklusummikuid, võlad, suletud korterelamud ja võõrandumine - kujutatud ebareaalses kaasaegses visuaalses narratiivis.