Disainiajakiri
Disainiajakiri
Keedusprei

Urban Cuisine

Keedusprei Tänavaköök on maitsete, ainete, ohkamise ja saladuste koht. Kuid ka üllatustest, kontseptsioonidest, värvidest ja mälestustest. See on loomissait. Kvaliteetne sisu pole enam atraktsiooni tekitamise peamine eeldus, nüüd on peamine lisada emotsionaalne kogemus. Selle pakendiga saab kokast "grafiti kunstnik" ja kliendist saab kunsti pealtvaataja. Uus originaalne ja loominguline emotsionaalne kogemus: linnaköök. Retseptil ei ole hinge, see on kokk, kes peab retseptile hinge andma.

Pagariäri Visuaalne Identiteet

Mangata Patisserie

Pagariäri Visuaalne Identiteet Mångata on rootsi keeles visualiseeritud kui romantiline stseen, öösel tekitab Kuule pilkupüüdev, teesarnane peegeldus öisel merel. Stseen on visuaalselt atraktiivne ja piisavalt eriline brändikuvandi loomiseks. Värvipalett, must ja kuld, jäljendab ka pimeda mere atmosfääri ning andis kaubamärgile salapärase luksusliku ilme.

Jookide Kaubamärgistamine Ja Pakendamine

Jus Cold Pressed Juicery

Jookide Kaubamärgistamine Ja Pakendamine Logo ja pakendi kujundas kohalik ettevõte M - N Associates. Pakend loob õige tasakaalu noore ja puusa vahel, kuid on ka kuidagi ilus. Valge siiditrükilogo värviküllase sisuga kontrastne ja seda rõhutav valge müts. Pudeli kolmnurkne struktuur sobib kenasti kolme eraldi paneeli loomiseks, üks logo jaoks ja kaks teabe saamiseks, eriti üksikasjalik teave ümarate nurkade kohta.

Õllepakend

Okhota Strong

Õllepakend Selle ümberkujundamise idee on näidata toote kõrget ABV visuaalselt äratuntava kindla materjali - gofreeritud metalli kaudu. Gofreeritud metalli reljeeftrükk saab klaaspudeli peamiseks motiiviks, muutes selle samas puutetundlikuks ja hõlpsasti hoitavaks. Gofreeritud metalli meenutav graafiline muster kantakse alumiiniumile üle, seda saab täiendada diagonaalse kaubamärgi logoga ja jahimehe moderniseeritud kujutisega, mis muudab uue kujunduse dünaamilisemaks. Graafiline lahendus nii pudeli kui ka purgi jaoks on lihtne ja hõlpsasti teostatav. Julged värvid ja tursked kujunduselemendid meeldivad sihtrühmale ja suurendavad riiulite nähtavust.

Pakend

Stonage

Pakend Loovalt kombineeritud „lahustuva pakendi” kontseptsiooniga alkohoolsed joogid annavad sulavat kivi ainulaadse väärtuse erinevalt traditsioonilistest alkoholipakenditest. Tavalise pakendiprotseduuri asemel on sulamiskivi eesmärk lahustuda kõrgel temperatuuril kokkupuutel. Kui alkoholipakk valatakse kuuma veega, lahustub nn marmorist pakend ise, samal ajal kui klient on valmis jooki nautima oma eritellimusel valmistatud tootega. See on uus viis alkohoolsete jookide nautimiseks ja traditsioonilise väärtuse hindamiseks.

Kokaraamat

12 Months

Kokaraamat Debüüdi autori Eva Bezzeghi kohvilaua Ungari kokaraamat 12 kuud tõi välja Artbeet Publishing 2017. aasta novembris. See on ainulaadne maaliline kunstiline pealkiri, mis esitleb kuuhooajal hooajalisi salateid, mis kajastavad mitme köögi maitset kogu maailmast. Peatükid jälgivad aastaaegade muutusi meie taldrikutel ja looduses terve aasta vältel, kasutades 360pp-sse hooajalisi retsepte ja vastavaid toite, kohalikku maastikku ja eluportreesid. Lisaks mitteseotud temaatilisele retseptide kogumikule, tõotab see ka kestvat kunstilist raamatuelamust.