Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

calendar 2013 “ZOO”

Kalender ZOO on paberkĂ€sitöökomplekt kuue looma valmistamiseks, millest igaĂŒks toimib kahekuulise kalendrina. LĂ”butsege oma vĂ€ikese loomaaiaga aasta! Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on vĂ”im modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Kellarakendus

Dominus plus

Kellarakendus Dominus plus vĂ€ljendab aega originaalsel viisil. Nagu doominootĂŒkkidel olevad punktid, tĂ€histab kolm punktirĂŒhma: tunde, kĂŒmneid minuteid ja minuteid. Kellaaega saab lugeda punktide vĂ€rvist: AM roheline; kollane PM jaoks. Rakendus sisaldab taimerit, Ă€ratuskella ja helisignaale. KĂ”ik funktsioonid on navigeeritavad, puudutades diskreetseid nurgapunkte. Sellel oli originaalne ja kunstiline kujundus, mis tutvustas 21. sajandi tegelikku ajanĂ€gu. See on kujundatud ilusas sĂŒmbioosis Apple'i kaasaskantavate seadmete ĂŒmbristega. Sellel on lihtne liides, milles on ainult paar vajalikku sĂ”na.

SÔnumikaart

Standing Message Card “Post Animal”

SĂ”numikaart Las loomapaberist valmistatud kĂ€sitöökomplekt edastab teile olulised sĂ”numid. Kritseldage oma sĂ”numit korpusesse ja saatke see koos teiste ĂŒmbrikus olevate osadega. See on lĂ”bus sĂ”numikaart, mille saaja saab kokku panna ja kuvada. Kuvatakse kuus erinevat looma: part, siga, sebra, pingviin, kaelkirjak ja pĂ”hjapĂ”der. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on vĂ”im modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi.

Kalender

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalender Vesiratas on kolmemÔÔtmeline kalender, mis on valmistatud kuuest aeruratta kujuliselt aerult. Pöörake oma töölaual kordumatut iseseisvat kalendrit nagu veeratas, mida saaksite kasutada iga kuu. Elu disainiga: kvaliteetsetel disainilahendustel on vĂ”im modifitseerida ruumi ja muuta selle kasutajate meelt. Need pakuvad mugavust nĂ€gemiseks, hoidmiseks ja kasutamiseks. Neid ĂŒmbritseb kergus ja ĂŒllatusmeel, mis rikastavad ruumi. Meie originaaltoodete vĂ€ljatöötamisel on kasutatud kontseptsiooni “Elu disainiga”.

Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender Portaalisaidile vÀlja töötatud ja toodetud ainulaadne ja mÀnguline reklaamkalender kasutab goo paberitekstuure ja mÔtleb selle funktsionaalsusele. See 2013. aasta vÀljaanne on kalendrite ja ajakavade koostaja, mis on kokku koondatud aasta pikkuste plaanide ja pÀevakavade kirjutamiseks. Kalendri jaoks paksu kvaliteediga paber ja odava hinnaga paber, mis sobib ajakavakorraldaja mÀrkmete tegemiseks, valiti hoolikalt ja loodud kontrast sobib kalendri kujunduse osaks. TÀitegraafiku korraldaja lisatud funktsioon muudab selle ideaalselt kasutajasÔbralikuks lauakalendriks.

Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender Kaleidoskoobi moodi moodi on see mitmevÀrviliste mustritega joonistatud kattuva vÀljalÔikegraafikaga kalender. Selle disain koos vÀrvimustritega, mida saab muuta ja isikupÀrastamaks lihtsalt lehtede jÀrjekorda muutes, kujutab NTT COMWARE loomingulisi tundeid. Pakutakse palju kirjutamisruumi ja joondatud jooned arvestavad funktsionaalsusega, mis muudab selle ideaalseks ajakavakalendriks, mida soovite kasutada oma isikliku ruumi kaunistamiseks.