Disainiajakiri
Disainiajakiri
Villa

Tranquil Dwelling

Villa Kujundus kasutab idamaise kunstilise kontseptsiooni edastamiseks aixidena vormilise tasakaalu kujundustehnikaid. See võtab vastu bambuse, orhidee, ploomiõie ja maastiku elemendid. Lihtne ekraan on moodustatud bambuse kuju pikendamisest, lahutades betooni kuju ja see peatub seal, kus see peaks peatuma. Elutoa ja söögitoa paigutused üles ja alla määravad ruumipiiri ja kehastavad idamaist väljavaadet, mis on hõre ja lapiline. Lihtsalt elamise ja kergema reisimise teema ümber on liikuvad jooned selged, see on uus proovikivi inimeste elukeskkonnale.

Korter

Nishisando Terrace

Korter See korteriühistu koosneb neljast madalama mahuga kolmekorruselisest majast ja seisab kesklinna lähedal. Ehitist ümbritsev seedrivõre kaitseb privaatsust ja väldib otsese päikesevalguse tõttu hoone keha halvenemist. Isegi lihtsa ruudukujulise plaani korral viivad spiraalsed 3D-konstruktsioonid, mis on tehtud erineva taseme eraaia ühendamise kaudu, toad ja trepihall selle hoone mahu maksimaalseks toitmiseks. Seedrilaudade fassaadi muutus ja kontrollitud proportsioonid võivad lasta sellel hoonel olla orgaaniline ja seguneda linnas hetkega muutuvaga.

Perekeskus

Funlife Plaza

Perekeskus Funlife Plaza on laste vaba aja veetmise ja harimise jaoks mõeldud perekeskus. Eesmärk on luua võidusõiduautode koridor, et lapsed saaksid vanemate ostude ajal autodega sõita, lastele mõeldud puumaja valvab ja mängib seal sees, varjatud kaubanduskeskuse nimega "lego" lagi, mis inspireerib lapsi. Lihtne valge punase, kollase ja sinise taustaga, laske lastel seda seintel, põrandal ja tualetis joonistada ja värvida!

Sisekujundus

Suzhou MZS Design College

Sisekujundus See projekt asub Suzhous, mis on tuntud Hiina traditsioonilise aiakujunduse järgi. Disainer püüdis ühendada nii oma modernistlikke tundeid kui ka Suzhou rahvakeeli. Kujundus võtab näpunäiteid Suzhou traditsioonilisest arhitektuurist, kasutades lubjatud krohviseinu, kuuuksi ja keerukat aiaarhitektuuri, et Suzhou rahvakeelt kaasaegses kontekstis uuesti ette kujutada. Sisustus taastati taaskasutatud okste, bambuse ja õleköitega koos õpilaste osalusega, mis andis sellele haridusruumile erilise tähenduse.

Restorani Baari Katusel

The Atticum

Restorani Baari Katusel Tööstuskeskkonnas asuva restorani võlu peaks peegelduma arhitektuuris ja sisustuses. Spetsiaalselt selle projekti jaoks välja töötatud must ja hall lubikrohv on selle üheks tõestuseks. Selle ainulaadne karm struktuur läbib kõiki ruume. Detailse teostuse puhul kasutati teadlikult materjale nagu toorteras, mille keevitusõmblused ja lihvimisjäljed jäid nähtavale. Seda muljet toetab muntin akende valik. Nendele külmadele elementidele vastanduvad soe tammepuit, käsitsi hööveldatud kalasabaparkett ja täielikult istutatud sein.

Teisaldatav Paviljon

Three cubes in the forest

Teisaldatav Paviljon Kolm kuubikut on erinevate omaduste ja funktsioonidega seade (laste mänguväljaku seadmed, avalik mööbel, kunstiobjektid, meditatsiooniruumid, lehtlad, väikesed puhkeruumid, ooteruumid, katusega toolid), mis võivad tuua inimestele värskeid ruumielamusi. Kolme kuubikut on suuruse ja kuju tõttu lihtne veokiga transportida. Suuruse, paigalduse (kalde), istmepindade, akende jms poolest on iga kuubik kujundatud iseloomulikult. Kolm kuubikut on viidatud Jaapani traditsioonilistele minimaalsetele ruumidele, nagu teetseremooniaruumid, varieeruvuse ja liikuvusega.