Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mitme Ühikuga Korpus

Best in Black

Mitme Ühikuga Korpus Best in Black on projekt, mille eesmĂ€rk on luua uut tĂŒĂŒpi elamu. Korterite sisekujundus kujutab Mehhiko arhitektuurile vastavat tööstusdisainilahendust, valitud materjalid pakuvad avalikes kohtades imetlust ja korterite sooja ilmet, mis on vastupidiselt puhta ja kaine fassaadiga. Neli fassaadi on selgelt inspireeritud Tetrise mĂ€ngukujude juhuslikust paigutusest, mis moodustavad hoone seinad ja aknad, luues valgustatud atmosfÀÀri, mis loob kasutajale mugavuse.

MĂŒĂŒk Maja

Zhonghe Kechuang

MĂŒĂŒk Maja See projekt taotleb materjali, tehnoloogia ja ruumi sĂŒgavust ja tĂ€psust ning rĂ”hutab funktsiooni, struktuuri ja vormi terviklikkust. Valgustusefekti ja uute materjalide kombinatsiooni kaudu parimateks esteetilisteks elementideks saavutatakse eesrindliku disaini eesmĂ€rk, et anda inimestele piiramatu vĂ”imalus tehnoloogia unistamiseks.

Elumaja

Casa Lupita

Elumaja Casa Lupita avaldab austust Mehhiko ja selle ajalooliste linnaosade Merida klassikalisele kolooniaarhitektuurile. See projekt hÔlmas muinsuskaitsealaks peetava kasaona restaureerimist, samuti arhitektuuri-, sise-, mööbli- ja maastiku kujundust. Projekti kontseptuaalne eeldus on koloniaal- ja tÀnapÀevase arhitektuuri kÔrvutamine.

Cifi SÔÔrik Lasteaed

CIFI Donut

Cifi SÔÔrik Lasteaed CIFI sÔÔrik lasteaed on ĂŒhendatud elamukogukonnaga. Praktilisust ja ilu lĂ”imiva koolieelse lastehariduse tegevuskoha loomiseks ĂŒritatakse ĂŒhendada mĂŒĂŒgipind haridusruumiga. KolmemÔÔtmelisi ruume ĂŒhendava rĂ”ngaskonstruktsiooni kaudu on hoone ja maastik harmooniliselt integreeritud, moodustades tegevuskoha, mis on tĂ€is lĂ”busat ja hariduslikku tĂ€htsust.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Kogu projekti pindala on ĂŒsna suur, elektri ja vee muundamise ning tsentraalse kliimaseadme kulud, samuti muu köögi riistvara ja sisseseade kulud on suured, seega on siseruumide kaunistamiseks olemasolev eelarve ĂŒsna piiratud, seetĂ”ttu vĂ”tavad disainerid arvesse “ hoone enda looduse ilu ", mis pakub suurt ĂŒllatust. Katust on muudetud, paigaldades selle peale erineva suurusega taevatuled. PĂ€eval paistab pĂ€ike lĂ€bi taevavalgust, loob looduse ja ĂŒhtlustatud valgusefekti.

Jaapani Restoran Ja Baar

Dongshang

Jaapani Restoran Ja Baar Dongshang on Pekingis asuv jaapani restoran ja baar, mis koosneb erineva kuju ja suurusega bambusest. Projekti visiooniks oli luua ainulaadne söögikeskkond, pĂ”imides Jaapani esteetika kokku hiina kultuuri elementidega. Kahe riigi kunsti ja kĂ€sitööga tihedalt seotud traditsiooniline materjal katab seinad ja laed, et luua intiimne Ă”hkkond. Naturaalne ja jĂ€tkusuutlik materjal sĂŒmboliseerib hiina klassikalises loos linnapildivastast filosoofiat, Bamboo hirsa seitset tarka ning interjöör kutsub esile söögituba bambuseistanduses.