Disainiajakiri
Disainiajakiri
Hotell

Park Zoo

Hotell See on kahtlemata hotell, mis põhineb loomade teemal. Kuid disainerid ei loonud lihtsalt imeliste ja graatsiliste loomakujuliste installatsioonide seeriat, et tiheda konkurentsiga turul suurt tähelepanu äratada. Uurides ruumi sügava armastusega loomade vastu, muutsid disainerid hotelli kunstinäituseks, kus kliendid saavad jälgida ja tunda tegelikku olukorda, kus ohustatud loomad praegusel hetkel silmitsi seisavad.

Ujuv Spaa

Hungarosauna

Ujuv Spaa Investeeringu oluline aspekt on sõiduplaani koostamine, jätkusuutlikkus ja laiendatavus. Ootamatute majandusolukordadega kohanemine. See kehtib ka maastikuarhitektuuri ja arhitektuurielementide kohta. Ravivee aurukamber, joogikõlblik spa vesi ja järve pinnal ujuv bassein pakuvad uue sauna kvaliteeti, mis võib olla ainult siin, Hungarosaunas. Hoonel on ristkihtlaudne tala koos puidust samba raamiga. Homogeensel viisil kaetakse puidutaoline kuju seest ja väljast puitpindadega nagu puutüvi.

Perepark

Hangzhou Neobio

Perepark Kaubanduskeskuse algse paigutuse põhjal jagati Hangzhou Neobio perepark neljaks suureks funktsionaalseks alaks, millest igaühel oli mitu abiruumi. Sellise jaotuse puhul võeti arvesse laste vanuserühmi, huvisid ja käitumist, ühendades samal ajal vanema ja lapse tegevuste käigus meelelahutuse, hariduse ja puhkefunktsioonid. Mõistlik ringlus ruumis teeb sellest tervikliku perepargi, mis ühendab meelelahutus- ja haridustegevusi.

Ujumisklubi

Loong

Ujumisklubi Teenustekeskse äri ühendamine uute ärivormidega on trend. Kujundaja ühendab eksperimentaalselt projekti abifunktsioonid põhiettevõttega, optimeerib vanemate ja laste sporditreeningu põhifunktsioone ning ehitab projekti terviklikuks ujumis- ja spordikoolituse ruumiks, integreerides meelelahutuse ja vaba aja veetmise.

Lasteklubi

Meland

Lasteklubi Kogu projekt on lõpule viinud teema vanemate ja laste siseruumide mänguväljaku suurepärase väljenduse, näidates sujuva ja ruumilise narratiivi suurt täielikkust ja järjepidevust. Peen joonekujundus ühendab erinevad funktsionaalsed alad ja realiseerib külastajavoogude ratsionaalsuse. Ruumi jutustus ühendab omakorda erinevad ruumid tervikliku süžee kaudu ja viib tarbijad vanemate ja laste vahelise imelise teekonna kogemisele.

Korter

Home in Picture

Korter Projekt on kahe lapsega neljaliikmelisele perele loodud elamispind. Kodukujunduse loodud unistustemaa atmosfäär ei tule mitte ainult lastele loodud muinasjutumaailmast, vaid ka futuristlikust mõistusest ja vaimsest šokist, mille toob väljakutse traditsioonilisele kodusisustusele. Kuna jäigad meetodid ja mustrid polnud seotud, lagunes disainer traditsiooniliseks loogikaks ja esitas elustiili uue tõlgenduse.