Disainiajakiri
Disainiajakiri
Näitusesaal

City Heart

Näitusesaal Alates linna arhitektuurist kuni kujunduse tasakaalustatuse mõistmiseni ja kaalumiseni on linna väljendus tihenenud kolme nurga all asuvasse ruumi, linnaehituse ja -ehituse kaudu, et edendada ettevõtteid, linna ja inimeste vaatenurka linna muutumisele ning linnaomaduste ja linnaomaduste muutumisele kliimavoldid vastutasuks, et väljendada kujundaja arusaama linnast, näha linna minevikku rohkem, et näha tema tulevikku.

Ratsakompleks

Emerald

Ratsakompleks Tervikliku arhitektuuri- ja ruumiprojektide pilt ühendab kõiki kuut hoonet, paljastades igaühe funktsionaalse identiteedi. Areenide ja tallide laiendatud fassaadid, mis on suunatud administratiivsele komposiitsüdamikule. Kuuepoolne ehitis kristallvõrguna toetub puitraamile nagu kaelakee. Smaragddetailidena klaasikihtidega kaunistatud seinakolmnurgad. Kumer valge konstruktsioon tõstab esile peasissekäigu. Fassaadivõrk on samuti osa siseruumist, kus keskkonda tajutakse läbipaistva võrgu kaudu. Interjöörid jätkavad puitkonstruktsioonide teemat, kasutades elementide skaalat inimese proportsioonide proportsionaalsemaks muutmiseks.

Kohvik

Perception

Kohvik See väike soe puidust kohvik asub ristmiku nurgal vaikses piirkonnas. Tsentraliseeritud avatud ettevalmistustsoon pakub külastajatele barista esinemisest puhta ja ulatusliku kogemuse kõikjal, kus baarist või kohvikus istutakse. Laeobjekt nimega "Varjutav puu" algab ettevalmistustsooni tagaküljelt ja see katab klienditsooni, et muuta kogu selle kohviku atmosfäär. See annab külastajatele ebatavalise ruumilise efekti ja muutub ka meediumiks inimestele, kes soovivad maitsekohviga mõttesse jääda.

Vabaajaklubi

Central Yosemite

Vabaajaklubi Naaske elu lihtsuse juurde, päike läbi akna valguse ja varjude ristide. Loomuliku maitse paremaks kajastamiseks üldises ruumis kasutage palgikujundust, lihtsat ja stiilset, humanistlikku mugavust, rõhutades kunstilist ruumi. Idamaise võlu toon, ainulaadse ruumilise meeleoluga. See on veel üks interjööri väljend, see on loomulik, puhas, muutlik.

Elukoht

Panorama Villa

Elukoht Välja arvatud tüüpilise Mani küla struktuur, mõeldakse seda kui aatriumi, sissepääsu ja eluruumide ümber pöörlevaid üksikuid kivikilde. Elukoha ligikaudsed kogused avavad dialoogi nende loodusliku ümbrusega, samas kui nende avanemise rütm kas tagab privaatsuse või kutsub panoraamvaadetesse silmapiirile, konstrueerides järjestikuste ja mitmekesiste narratiivide otsese kogemuse. Villa asub Navarino Residences, luksuslike villade eravalduses, Navarino Dunes kuurordi südames.

MĂĽĂĽgikeskus

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Müügikeskus Kujundus ühendab kirde rahvast lõunaosa leebuse ja armu abil, et elu oleks täis kaasavat. Nutikas disain ja kompaktne paigutus laiendavad sisearhitektuuri. Disainer kasutab puhtaid elemente ja lihtsaid materjale sisaldavaid lihtsaid ja rahvusvahelisi disainioskusi, mis muudavad ruumi loomulikuks, rahulikuks ja ainulaadseks. Kujundus on 600 ruutmeetri suurune müügikeskus. Selle eesmärk on kujundada kaasaegne idamaise kutsumuse müügikeskus, mis muudab elaniku südame vaikseks ja viskab välise müra. Ole aeglane ja naudi iluelu.