Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elamu

House of Tubes

Elamu Projekt kujutab endast kahe 70-ndate mahajäetud hoone ühtesulamist praeguse ajastu hoonega ning neid ühendavaks elemendiks on bassein. Tegemist on projektiga, millel on kaks peamist kasutusotstarvet: 1. elukoht 5-liikmelisele perele, 2. kunstimuuseum, millel on laiad alad ja kõrged seinad, mis mahutavad rohkem kui 300 inimest. Kujundus kopeerib tagumise mäe kuju, mis on linna ikooniline mägi. Projektis on kasutatud ainult 3 heledate toonidega viimistlust, et ruumid paistaksid läbi loomuliku valguse, mis projitseerub seintele, põrandatele ja lagedele.

EelmĂĽĂĽgikontor

Ice Cave

Eelmüügikontor Ice Cave on müügisalong kliendile, kes vajas ainulaadse kvaliteediga ruumi. Vahepeal on võimalik tutvustada Teherani silmaprojekti erinevaid omadusi. Vastavalt projekti funktsioonile atraktiivne, kuid neutraalne atmosfäär objektide ja sündmuste näitamiseks vastavalt vajadusele. Disaini idee oli kasutada minimaalset pinnaloogikat. Integreeritud võrkpind levib üle kogu ruumi. Erinevateks kasutusteks vajalik ruum kujuneb pinnale mõjuvatest üles-alla suunatud võõrjõududest lähtuvalt. Valmistamiseks on see pind jagatud 329 paneeliks.

Jaekauplus

Atelier Intimo Flagship

Jaekauplus Meie maailma tabas 2020. aastal enneolematu viirus. Atelier Intimo esimene lipulaev, mille on kujundanud O and O Studio, on inspireeritud põletatud maa taassünni kontseptsioonist, mis viitab looduse tervendava jõu integreerimisele, mis annab inimkonnale uut lootust. Kuigi loodud on dramaatiline ruum, mis võimaldab külastajatel veeta hetki sellises ajas ja ruumis kujutledes ja fantaseerides, luuakse ka rida kunstiinstallatsioone, et täielikult demonstreerida kaubamärgi tõelisi omadusi. Lipulaev ei ole tavaline kaubanduspind, see on Atelier Intimo esinemislava.

Lipulaev Teepood

Toronto

Lipulaev Teepood Kanada kõige elavamas kaubanduskeskuses on Studio Yimu värske puuviljatee poe kujundus. Lipulaevpoe projekt oli ideaalne kaubamärgi loomise eesmärgil, et saada kaubanduskeskuse uueks levialaks. Kanada maastikust inspireeritud Kanada Blue Mountaini kaunis siluett on kogu poe seina taustale trükitud. Idee ellu viimiseks valmistas Studio Yimu käsitööna 275 cm x 180 cm x 150 cm suuruse veskikujulise skulptuuri, mis võimaldab iga kliendiga täielikult suhelda.

Paviljon

Big Aplysia

Paviljon Linnaarengu käigus on samasuguse ehitatud keskkonna tekkimine vältimatu. Traditsioonilised hooned võivad tunduda ka üksluised ja eemalejäänud. Erikujulise maastikuarhitektuuri ilmumine pehmendab inimestevahelisi suhteid arhitektuurses ruumis, muutub vaatamisväärsuste vaatamise kohaks ja aktiveerib elujõudu.

MĂĽĂĽgisalong

From The Future

Müügisalong Näitusesaal: Näituseruumis on näitusel treeningjalatsid ja spordivahendid, mis on valmistatud süstimistehnoloogia abil. Koht näeb välja nagu valmistatud survevalu abil. Selle koha valmistamismeetodi korral oleks mööblitükid tervikuna moodustamiseks valmistatud justkui survevaluvormis. Jämedad õmblusrajad, mis laes, pehmendavad kogu tehnoloogilist visuaalsust.