Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pood

Formal Wear

Pood Meeste rõivakauplused pakuvad sageli neutraalseid interjööre, mis mõjutavad negatiivselt külastajate meeleolu ja vähendavad seetõttu müügi protsenti. Selleks, et meelitada inimesi mitte ainult poodi külastama, vaid ka seal pakutavaid tooteid ostma, peaks see ruum innustama ja rõõmustama. Sellepärast on selle poe kujunduses kasutatud õmblusviimistlusest inspireeritud eripära ja erinevaid detaile, mis köidavad tähelepanu ja levitavad head tuju. Kaheks tsooniks jaotatud avatud ruumi paigutus on mõeldud ka klientidele vabaduse ostmise ajal.

Elamu

Shkrub

Elamu Shkrubi maja ilmus armastusest ja armastusest - kolme lapsega armastav paar. Maja DNA sisaldab struktureerivaid esteetilisi põhimõtteid, mis leiavad inspiratsiooni Ukraina ajaloost ja kultuurist, mis on inspireeritud Jaapani tarkusest. Maa element kui materjal annab endast tunda kodu konstruktsioonilistes aspektides, näiteks algses rookatuses ja kaunites ning tihedates tekstuuriga saviseintes. Asutamiskohana austuse maksmise ideed saab tunda kogu kodus nagu õrn suunav niit.

Basseinid

Termalija Family Wellness

Basseinid Termalija perekonnatervis on viimane projekti seerias, mille Enota on viimase viieteistkümne aasta jooksul Terme Olimias ehitanud ja mis lõpetab spaakompleksi täieliku ümberkujundamise. Eemalt vaadates on tetraedriliste mahtude uus klastriline struktuur, kuju ja ulatus jätkuks ümbritsevate maaeluhoonete klastrile, ulatudes visuaalselt kompleksi südamesse. Uus katus toimib suure suvise varjutusena ega riku ühtegi väärtuslikku välispinda.

Sisekujundus

Eataly

Sisekujundus Eataly Toronto on kohandatud meie kasvava linna nüanssidele ja selle eesmärk on edendada ja täiendada sotsiaalseid vahetusi Itaalia suurepärase toidu universaalse katalüsaatori kaudu. Ainult sobib, et Eataly Toronto kujunduse inspiratsiooniks on traditsiooniline ja kestev “passeggiata”. See ajatu rituaal näeb, et itaallased viivad igal õhtul peatänavale ja piazzale, et jalutada ja suhelda ning aeg-ajalt peatuda tee ääres asuvates baarides ja poodides. See elamussari nõuab uut intiimset tänavaskaalat Blooris ja Lahes.

Kabel

Coast Whale

Kabel Vaala bioonilisest vormist sai selle kabeli keel. Islandi rannikule luhtunud vaal. Inimene saab oma kehasse siseneda madala kalatalla kaudu ja kogeda vaalat vaadeldes ookeani, kus inimestel on kergem kajastada keskkonna halvenemise tähelepanuta jätmist. Kandekonstruktsioon langeb rannale, et tagada looduskeskkonnale minimaalne kahjustus. Looduslikud ja keskkonnasõbralikud materjalid muudavad selle projekti turismisihtkohaks, mis nõuab keskkonna kaitset.

Kergportaal Tulevane Raudteelinn

Light Portal

Kergportaal Tulevane Raudteelinn Valgusportaal on Yibini kiirraudteelinnaku üldplaan. Elustiilireform soovitab aastaringselt igas vanuses. Alates 2019. aasta juunist tegutsenud Yibini kiirraudteejaama kõrval koosneb Yibini Gröönimaa keskus 160 meetri kõrgustest segakasutusega Kaksiktornidest, mis ühendavad arhitektuuri ja looduse 1km pikkuse maastikuväljakuga. Yibinil on rohkem kui 4000 aastat ajalugu, kuhjudes tarkust ja kultuuri just nagu jõe sete tähistas Yibini arengut. Kaksiktornid on nii kerge portaal, mis juhendab külastajaid kui ka orientiir elanike kokkupanemiseks.