Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kergportaal Tulevane Raudteelinn

Light Portal

Kergportaal Tulevane Raudteelinn Valgusportaal on Yibini kiirraudteelinnaku ĂŒldplaan. Elustiilireform soovitab aastaringselt igas vanuses. Alates 2019. aasta juunist tegutsenud Yibini kiirraudteejaama kĂ”rval koosneb Yibini Gröönimaa keskus 160 meetri kĂ”rgustest segakasutusega Kaksiktornidest, mis ĂŒhendavad arhitektuuri ja looduse 1km pikkuse maastikuvĂ€ljakuga. Yibinil on rohkem kui 4000 aastat ajalugu, kuhjudes tarkust ja kultuuri just nagu jĂ”e sete tĂ€histas Yibini arengut. Kaksiktornid on nii kerge portaal, mis juhendab kĂŒlastajaid kui ka orientiir elanike kokkupanemiseks.

Hambakliinik

Clinique ii

Hambakliinik Clinique ii on eraviisiline ortodontiakliinik arvamusliidri ja luminaasi jaoks, kes rakendab ja uurib oma eriala kĂ”ige kaasaegsemaid tehnikaid ja materjale. Arhitektid kavandasid implantaadi kontseptsiooni, mis pĂ”hineb ĂŒlitĂ€psete meditsiiniseadmete ortodontilisel tĂŒĂŒpilisel kasutamisel kogu ruumi kujunduspĂ”himĂ”ttena. Siseseinte pinnad ja mööbel sulanduvad sujuvalt valgeks kooreks, millele on lisatud kollast koriaani, kuhu on siirdatud tipptasemel meditsiinitehnoloogia.

Keskaja ÜmbermĂ”testatud Kultuurikeskus

Medieval Rethink

Keskaja ÜmbermĂ”testatud Kultuurikeskus Keskaja Rethink oli vastus erakomisjonile rajada Guangdongi provintsi vĂ€ikesele avalikustamata kĂŒlale kultuurikeskus, mille ajalugu ulatub 900 aastat Song-dĂŒnastia juurde. Neljakorruseline, 7000 ruutmeetri suurune arendus keskendub iidsele kivimoodustisele, mida tuntakse Ding Qi kivi nime all, mis on kĂŒla pĂ€ritolu sĂŒmbol. Projekti ideekavand pĂ”hineb muistse kĂŒla ajaloo ja kultuuri tutvustamisel, ĂŒhendades samal ajal vana ja uue. Kultuurikeskus kujutab endast iidse kĂŒla tĂ”lgendamist ja muutmist tĂ€napĂ€evaseks arhitektuuriks.

MĂŒĂŒgikeskus

Feiliyundi

MĂŒĂŒgikeskus Hea disainiteos Ă€ratab inimeste emotsioone. Disainer hĂŒppab vĂ€lja traditsioonilisest stiilimĂ€lust ja paneb suurepĂ€rase ja futuristliku ruumistruktuuri uue kogemuse. Kaasaegne keskkonnahoidlik elamussaal on ĂŒles ehitatud kunstiliste installatsioonide hoolika paigutuse, ruumi selge liikumise ja materjalide ning vĂ€rvidega sillutatud dekoratiivse pinna kaudu. Selles olemine pole mitte ainult tagasipöördumine loodusesse, vaid ka kasulik teekond.

MĂŒĂŒgikeskus

HuiSheng Lanhai

MĂŒĂŒgikeskus Stseenikujunduse ookeaniteemaga lĂ”petage kosmosehing, visuaalse kommunikatsioonielemendina piksli ruut, laske mĂ€ngu lastel uurimise ja kasvu avastustest saada juhtumi tuumaks, vaba ruumi paigutamine esitleb hariduse fantaasia mĂ”ju lĂ”busalt. Alates vormist, ulatusest, vĂ€rvilahendusest, struktuurist kuni psĂŒhholoogiliste sensoorsete kogemusteni kosmose kontseptsioon jĂ€tkub ja rikastab, kui kĂ”ik elemendid on integreeritud ja pĂ”rkuvad.

MĂŒĂŒgikeskus

Ad Jinli

MĂŒĂŒgikeskus Selle projektiga on renoveeritud linna krundil olevad vanad hooned ja see annab hoonetele uue funktsionaalse missiooni uute funktsionaalsete nĂ”uete tĂ€itmiseks. Disainerid proovivad juhtida inimesi aktsepteerima tĂ€napĂ€evast stiili neljatasandilises linnas alates fassaadide ĂŒmberkujundamisest kuni sisekujunduse kujundamiseni, et tagada projekti teostamise terviklikkus.