Disainiajakiri
Disainiajakiri
MĂŒĂŒgikeskus

Ad Jinli

MĂŒĂŒgikeskus Selle projektiga on renoveeritud linna krundil olevad vanad hooned ja see annab hoonetele uue funktsionaalse missiooni uute funktsionaalsete nĂ”uete tĂ€itmiseks. Disainerid proovivad juhtida inimesi aktsepteerima tĂ€napĂ€evast stiili neljatasandilises linnas alates fassaadide ĂŒmberkujundamisest kuni sisekujunduse kujundamiseni, et tagada projekti teostamise terviklikkus.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor LÀhtudes avatuse ja kaubamÀrgi pÔhjaliku uurimise teemast, uuris disaini ja lÔi visuaalse laiendatavuse ja brÀndiloo visuaalse integratsiooni planeediga kui peamise loomingulise elemendiga. Plaan lahendas uute visuaalsete mÔtetega jÀrgmised kolm probleemi: Ruumi avatuse ja funktsioonide tasakaal; Ruumi funktsionaalsete alade jagunemine ja kombinatsioon; PÔhilise ruumilise stiili korrektsus ja muutus.

NĂ€itus

LuYu

NÀitus Kunst mÔjutab elu ja elu toob kunsti pÔhjaliku kajastamise ja tÔlgendamise. Kunsti ja elu vaheline kaugus vÔib olla igapÀevane pendelrong. Kui sööte iga sööki hoolikalt, saate oma elu muuta kunstiks. Kujundaja looming on ka kunst, mis on toodetud tema enda mÔtetega. Tehnika on tööriist ja vÀljend on tulemus. Ainult mÔtetega tehakse tÔesti hÀid tegusid.

Elamu Fuajee Ja Salong

Light Music

Elamu Fuajee Ja Salong Kerge muusika, elamu fuajee ja salongikujunduse jaoks soovisid Armand Graham ja Aaron Yassin New Yorgis asuvast A + A Stuudiost ĂŒhendada ruumi jazzist Adams Morgani dĂŒnaamilise naabruskonnaga Washingtonis, kus ööelu ja muusikastseen punk rocki juurde minek ja elektroonika on alati olnud kesksel kohal. See on nende loominguline inspiratsioon; tulemuseks on ainulaadne ruum, milles on ĂŒhendatud tipptasemel digitaalsed valmimismeetodid traditsiooniliste kĂ€sitöötehnikatega, et luua ĂŒmbritsev maailm, millel on oma pulss ja rĂŒtm ning mis avaldab austust DC erksal originaalmuusikal.

Kaubanduslik Sisustus

Nest

Kaubanduslik Sisustus PĂ”randat jagavad kaks ainulaadset spetsialisti - propageerijat ja arhitekti, kes nĂ”uavad mitmekesiseid hierarhilisi korraldusi. Elementide valimine ja detailsus oli pĂŒĂŒd hoida ĂŒldine vĂ€limus maandatud, maapealne ning taaselustada kohalikku kunstilist ja ehitusmaterjali. KeskkonnasĂ”bralike materjalide segunemine ja kasutamine, avade suurus - kĂ”ik on ajendatud meenutama kohalikku kliimat, et luua meeldiv keskkond, mis Ă€rritaks kaotatud tavad koos jĂ€tkusuutliku praktika struktureerimisega.

Hotell

LiHao

Hotell Naaske loodusesse, linna kultuurijaama. Looge rafineeritud elustiil. Ainult eranditult vaikne ja vaikne olemine. Hotell asub Baodingi kĂ”rgtehnoloogia arendustsooni hoogsas piirkonnas. Disainer mÀÀratleb linna kuurorthotelli terviklikult, mĂ”eldes ĂŒmbritseva keskkonna, arhitektuuri, maastiku ja interjööri ĂŒmber, et luua keerukas, looduslik ja mugav hotelliruum. Las Ă€rireisijad tunnevad end vaikselt varakult, varastades poolepĂ€evast vaba aega.