Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuani Köök II, mille söötmeks on vÔetud nii Sichuan Yingjingi mustad savinÔud kui ka metroo ehituses kaevandatud pinnasematerjalid, on traditsioonilise rahvakunsti tÀnapÀevasele eksperimendile rajatud eksperimentaalne restoran. Materjalide piirist lÀbi murdes ja uurides traditsioonilise rahvakunsti tÀnapÀevaseid vorme, ekstraheeris Infinity Mind Yingjingi musta savinÔu pÔletamise jÀrel kasutuselt kÔrvaldatud tihendid ja kasutas neid Chuani Köögi II peamiseks dekoratsioonielemendiks.

Kohvik

Hunters Roots

Kohvik Vastusena kaasaegse ja puhta esteetilisuse huvides loodi abstraktsel kujul kasutatud puidust puuviljakastidest inspireeritud interjöör. Korvid tĂ€idavad ruumid, luues ĂŒmbritseva, peaaegu koopataolise skulpturaalse vormi, kuid sellise, mis on toodetud lihtsatest ja sirgetest geomeetrilistest kujunditest. Tulemuseks on puhas ja kontrollitud ruumiline kogemus. Nutikas disain maksimeerib ka piiratud ruumi, muutes praktilise sisustuse dekoratiivseks. Tuled, kapid ja riiulid annavad oma panuse kujunduskontseptsiooni ja skulpturaalse visuaali juurde.

TeenindusbĂŒroo

Miyajima Insurance

TeenindusbĂŒroo Projekti idee on "ĂŒhendada kontor linnaga", kasutades Ă€ra keskkonda. Sait asub linnast ĂŒlevaate saamiseks. Selle saavutamiseks vĂ”etakse kasutusele tunnelikujuline ruum, mis lĂ€heb sissepÀÀsu vĂ€ravast kontoriruumi lĂ”puni. Lagede puitjoon ja must pilk, kuhu on paigaldatud tuled ja kliimaseadmed, rĂ”hutavad suunda linna poole.

Pehme Akustilised Paneelid

University of Melbourne - Arts West

Pehme Akustilised Paneelid Meie ĂŒlesandeks oli tarnida ja paigaldada hulgaliselt erineva suuruse, nurga ja kujuga kangasse pakitud akustilisi paneele. Esialgsed prototĂŒĂŒbid nĂ€gid muutusi nii kujunduses kui ka nende paneelide paigaldamise ja riputamise fĂŒĂŒsilistes viisides seinte, lagede ja treppide alaosadelt. Just sel hetkel saime aru, et praegused patenteeritud rippsĂŒsteemid laepaneelidele ei olnud meie vajaduste jaoks piisavad ja kujundasime oma.

Restoran

Yuyuyu

Restoran Neid Hiina tĂ€napĂ€evaseid segatud disainilahendusi on tĂ€napĂ€eval Hiinas ĂŒsna palju, need pĂ”hinevad tavaliselt traditsioonilistel kujundustel, kuid kas kaasaegsete materjalide vĂ”i uute vĂ€ljenditega. Yuyuyu on hiina restoran, disainer on loonud uue viisi idamaise kujunduse vĂ€ljendamiseks, uue installatsiooni, mis koosneb joontest ja punktidest, mida pikendatakse uksest restorani sisemusse. Aegade muutumisega muutub ka inimeste esteetiline hinnang. Kaasaegse idamaise disaini jaoks on uuendus vĂ€ga vajalik.

Restoran

Yucoo

Restoran Esteetika jĂ€rkjĂ€rgulise kĂŒpsemise ja inimese esteetiliste muutustega on disaini olulisteks elementideks muutunud kaasaegne stiil, mis tĂ”stab esile enese ja individuaalsuse. See juhtum on restoran, disainer soovib luua tarbijatele noorusliku kosmoselamuse. Helesinised, hallid ja rohelised taimed loovad ruumi jaoks loomuliku mugavuse ja juhuslikkuse. KĂ€sitsi kootud rotangist ja metallist valmistatud lĂŒhter selgitab inimese ja looduse kokkupĂ”rget, nĂ€idates kogu restorani elujĂ”udu.