Disainiajakiri
Disainiajakiri
Luksussalong

Scotts Tower

Luksussalong Scotts 'torn on Singapuri südames asuv kõrgtasemel elamuehitus, mille eesmärk on rahuldada suurenenud hulga kodus töötavate ettevõtjate ja noorte spetsialistide nõudlust tihedalt ühendatud ja funktsionaalsete eluruumide järele linnades. UNStudio arhitekti Ben van Berkeli nägemuse väljendamiseks "vertikaalsest linnast", millel on selgelt eristuvad tsoonid ja mis tavaliselt sirguvad horisontaalselt üle linnaosa, tegime ettepaneku luua "ruumid ruumis", kus ruumid võivad muutuda kutsus esile erinevad olukorrad.

Koduaed

Oasis

Koduaed Kesklinnas asuvat ajaloolist villa ümbritsev aed. Pikk ja kitsas krunt kõrguste erinevustega 7m. Pindala jagunes 3 tasandiks. Madalaim esiaed ühendab konservaatori ja moodsa aia nõuded. Teine tase: kahe lehtlaga puhkeala - maa-aluse basseini ja garaaži katusel. Kolmas tase: Woodlandi lasteaed. Projekti eesmärk oli juhtida tähelepanu linna mürast ja looduse poole pöördumisest. Seetõttu on aias huvitavaid veeomadusi, näiteks veetrepid ja veesein.

Pood

Munige

Pood Seestpoolt ja seestpoolt on kogu hoone täis betoonitaolist materjali, millele on lisatud must, valge ja paar puiduvärvi, luues koos laheda tooni. Ruumi keskel asuvast trepist saab juhtiv roll, mitmesugused nurga all volditud kujundid on just nagu koonus, mis toetab tervet teist korrust ja liituvad esimese korruse laiendatud platvormiga. Ruum on nagu täiesti osa.

Restoran Ja Baar

Kopp

Restoran Ja Baar Restorani kujundus peab olema klientidele atraktiivne. Interjöörid peavad olema värsked ja atraktiivsed kujunduse tulevikutrendide osas. Materjalide tavatu kasutamine on üks viis, kuidas hoida kliente dekoratsioonidega kursis. Kopp on restoran, mis kujundati selle mõtte järgi. Kopp tähendab kohalikus goani keeles klaasi jooki. Joogi segamisel moodustatud mullivann visualiseeriti selle projekti kavandamisel kontseptsioonina. See kujutab mustrite genereerimise mooduli kordamise disainifilosoofiat.

Elumaja

DA AN H HOUSE

Elumaja See on kohandatud elukoht, mis põhineb kasutajatel. Siseruumides asuv avatud ruum ühendab elutoa, söögituba ja õpperuumi vabatranspordi voo kaudu ning lisaks toob see rõdu rohelisust ja valgust. Eksklusiivse värava lemmiklooma jaoks võib leida iga pereliikme toas. Tasane ja takistamatu liiklusvoog on tingitud ukselävevabast konstruktsioonist. Ülaltoodud kujunduse põhirõhk peab olema kavandatud vastama kasutajaharjumustele, ergonoomilisele ja loomingulisele ideekombinatsioonile.

Ilusalong

Shokrniya

Ilusalong Projekteerija eesmärk oli luksuslik ja inspireeriv keskkond ning luua erinevate funktsioonidega eraldi ruumid, mis on samal ajal kogu struktuuri osad. Projekti idee arendamiseks valiti beež värv Iraani üheks luksusvärviks. Ruumid kuvatakse kasti kujul kahes värvitoonis.Need kastid on suletud või poolsuletud ilma akustiliste ja haistmishäireteta.Kliendil on piisavalt ruumi privaatse kõnnitee läbimiseks.Piisav valgustus, õige taimevalik ja sobiva varjundi kasutamine muude materjalide värvid olid olulised väljakutsed.