Disainiajakiri
Disainiajakiri
Puhkemaja

Chapel on the Hill

Puhkemaja Pärast enam kui 40 aastat seisnud hüljatust on Inglismaa põhjaosas lagunenud metodisti kabel muudetud 7 inimese iseseisvaks toitlustuskohaks. Arhitektid on säilitanud algsed omadused - kõrged gooti aknad ja peamise koguduse saali -, muutes kabelist harmoonilise ja mugava päevavalgust üle ujutatud ruumi. See 19. sajandi hoone asub Inglise maapiirkonnas, kust avaneb panoraamvaade mäenõlvadele ja kaunile maakohale.

Kontor

Blossom

Kontor Ehkki tegemist on kontoripinnaga, kasutab see erinevate materjalide julgeid kombinatsioone ja roheline istutusstruktuur annab päeva jooksul perspektiivitunde. Kujundaja annab ainult ruumi ja ruumi elujõud sõltub ikkagi omanikust, kasutades looduse jõudu ja kujundaja ainulaadset stiili! Kontor ei ole enam üks funktsioon, disain on mitmekesisem ja seda kasutatakse suures ja avatud ruumis, et luua erinevaid võimalusi inimeste ja keskkonna vahel.

Kontor

Dunyue

Kontor Vestlusprotsessis lasevad disainerid kujundada mitte ainult interjööri ruumilise jaotuse, vaid linna / ruumi / inimeste ühendamise koos, nii et vähese võtmega keskkond ja ruum linnas ei läheks konflikti, päevasel ajal on varjatud fassaad tänaval, öösel. Siis saab sellest linnas klaasist valguskast.

Söögisaal

Elizabeth's Tree House

Söögisaal Arhitektuuri rolli paranemisprotsessis demonstreeriv Elizabethi puumaja on uus söögipaviljon terapeutilise laagri jaoks Kildares. Rasketest haigustest toibuvate laste teenindamiseks moodustab ruum tamme metsa keskel puidu oaasi. Dünaamiline, kuid funktsionaalne puidust diagrid-süsteem sisaldab ekspressiivset katust, ulatuslikku klaasimist ja värvilist lehisekattet, luues interjööri söögituba, mis loob dialoogi ümbritseva järve ja metsaga. Sügav ühendus loodusega kõigil tasanditel soodustab kasutaja mugavust, lõõgastumist, tervenemist ja lummust.

Mitmekordne Ă„ripind

La Moitie

Mitmekordne Äripind Projekti nimi La Moitie pärineb prantsuse tõlkest poola keeles ja kujundus kajastab seda sobivalt tasakaalus, mis on saavutatud vastandlike elementide vahel: ruut ja ring, hele ja tume. Piiratud ruumi tõttu püüdis meeskond luua kahe erineva jaemüügipinna vahel nii ühenduse kui ka jaotuse kahe vastandvärvi abil. Ehkki piir roosa ja musta ruumi vahel on selge, on see ka erinevatest vaatenurkadest hägune. Poe keskele on paigutatud pooleldi roosa ja pooleldi musta värvi trepp.

Meditsiiniline Ilukeskus

LaPuro

Meditsiiniline Ilukeskus Disain on midagi enamat kui hea esteetika. See on ruumi kasutamise viis. Meditsiinikeskus integreeris vormi ja funktsioneerib ühena. Kasutajate nõudmistest aru saamine ja neile kogemuste saamine ümbritseva keskkonna kõigist peenetest puudutustest, mis tunnevad kergendamist ja tõeliselt hoolimist. Kujundus ja uus tehnoloogiasüsteem pakuvad kasutajale lahendusi ja neid on lihtne hallata. Arvestades tervist, heaolu ja meditsiinilisi võimalusi, võttis keskus kasutusele keskkonnasäästlikud materjalid ja jälgib ehitusprotsessi. Kõik elemendid on integreeritud kujundusse, kus need on kasutajatele tõeliselt sobivad.