Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ametlik Pood, JaemĂĽĂĽk

Real Madrid Official Store

Ametlik Pood, Jaemüük Kaupluse kujunduskontseptsioon põhineb kogemusel Santiago Bernabeus, keskendudes ostukogemusele ja mulje loomisele. See on kontseptsioon, mis samal ajal austab, kiidab ja immortaliseerib klubi, kinnitades, et saavutused on olnud ande, pingutuse, võitluse, pühendumise ja sihikindluse tulemus. Projekt hõlmab kontseptsiooni kujundamist ja ärilist teostust, brändimist, pakendamist, graafilist joont ja tööstusmööbli kujundamist.

Elumaja

Tempo House

Elumaja See projekt on Rio de Janeiro ühes võluvaimas linnaosas asuva koloonia stiilis maja täielik renoveerimine. Erakorralisele alale, mis on täis eksootilisi puid ja taimi (kuulsa maastikuarhitekti Burle Marxi algupärane maastikukava), oli peamine eesmärk integreerida väliaed siseruumidega, avades suured aknad ja uksed. Teenetemärgil on olulised Itaalia ja Brasiilia kaubamärgid ning idee on see lõuendina, et klient (kunstikoguja) saaks oma lemmikteoseid eksponeerida.

Disainistuudio Koos Galeriiga

PARADOX HOUSE

Disainistuudio Koos Galeriiga Jagatud laohoonest saanud šikk multimeediumdisainistuudio Paradox House leiab täiusliku tasakaalu funktsionaalsuse ja stiili vahel, kajastades samas omaniku ainulaadset maitset ja eluviisi. Sellega loodi silmatorkav puhaste nurgeliste joontega multimeediumistuudiostuudio, mis tutvustab mezzanine'il silmapaistvat kollase tooniga klaasist kasti. Geomeetrilised kujundid ja jooned on kaasaegsed ja aukartust äratavad, kuid maitsekalt tehtud, et tagada ainulaadne tööruum.

Ă•ppekeskus

STARLIT

Õppekeskus Starliti õppekeskus on mõeldud 2–6-aastastele lastele etenduskoolituse läbiviimiseks lõõgastavas õpikeskkonnas. Hongkongi lapsed õpivad suure surve all. Vormi ja ruumi võimendamiseks läbi paigutuse ja erinevatele programmidele sobivaks rakendamiseks rakendame Vana-Rooma linnaplaneeringut. Ringikujulised elemendid on tavalised piki kiirgavaid käsivarsi telje paigutuses, et klassiruum ja ateljeed aheldada kahe erineva tiibu vahel. Selle õppekeskuse eesmärk on luua ülima avarusega veetlev õhkkond.

Kontorikujundus

Brockman

Kontorikujundus Mäetööstuses tegutseva investeerimisühinguna on tõhusus ja tootlikkus ärirutiini põhiaspektid. Kujundus oli algselt inspireeritud loodusest. Veel üks inspiratsioon, mis disainis ilmneb, on rõhk geomeetrial. Need põhielemendid olid disainilahenduste esirinnas ja neid tõlgiti visuaalselt vormi ja ruumi geomeetriliste ja psühholoogiliste arusaamade abil. Maailmatasemel ärihoone prestiiži ja maine hoidmiseks sünnib klaasi ja terase abil ainulaadne ettevõtte areen.

Grillrestoran

Grill

Grillrestoran Projekti eesmärk on olemasoleva 72 ruutmeetri suuruse mootorrataste remonditöökoja ümberehitamine uude Barbeque restorani. Töö ulatus hõlmab nii välis- kui ka siseruumi täielikku ümberkujundamist. Väliskülg on inspireeritud barbeque iluvõre sidumisest lihtsa süsi mustvalge värvilahendusega. Selle projekti üheks väljakutseks on agressiivsete programmiliste nõuete (söögikohas 40 kohta) mahutamine nii väikesesse ruumi. Lisaks peame tegema tööd ebatavalise väikese eelarvega (40 000 USA dollarit), mis sisaldab kõiki uusi HVAC-seadmeid ja uut ärikööki.