Disainiajakiri
Disainiajakiri
Reklaam

Insect Sculptures

Reklaam Iga tükk oli käsitsi meisterdatud putukate skulptuuride loomiseks, mis on inspireeritud nende keskkonnast ja söödavast toidust. Kunstiteost kasutati Doomi veebisaidi kaudu üleskutseks tegevusele ka konkreetsete majapidamiskahjurite tuvastamiseks. Nende skulptuuride jaoks kasutatud elemendid saadi prügimägedest, prügimägedest, jõesängidest ja supermarketitest. Kui iga putukas oli kokku pandud, pildistati ja retušeeriti neid Photoshopis.

Jäätis

Sister's

Jäätis See pakend on mõeldud ettevõttele Sisters Ice Cream. Kujundusmeeskond on proovinud kasutada kolme daami, kes meenutavad selle toote tootjaid, õnnelike värvide kujul, mis tulenevad iga jäätise maitsest. Kujunduse igas maitses kasutatakse tegelase juustena jäätise kuju, mis tähistab jäätisepakendite huvitavat ja uut pilti. See disain on uuel kujul pälvinud palju konkurentide tähelepanu ja on olnud kõrge müügiga. Kujundus püüab luua originaalse ja loomingulise pakendi.

Pudel

Herbal Drink

Pudel Nende kontseptsiooni aluseks on emotsionaalne element. Välja töötatud nime- ja kujunduskontseptsioon on suunatud kliendi tunnetele ja emotsioonidele, nende eesmärk on peatada inimene kohe vajaliku riiuli kõrval ja panna ta valima see paljude teiste kaubamärkide hulgast. Nende pakend väljendab plaani väljavõtete mõju, lillekujulisele valgele portselanpudelile trükitud värvikirevaid mustreid. See rõhutab visuaalselt loodusliku toote mainet.

Veinipurk

Essenzza

Veinipurk Veini kujundus, see on päritolumaa ja linn on palju tähelepanu pööranud. Otsige miniatuursetest ja traditsioonilistest maalidest. Väärtuslikud motiivid leidsid, et eesmärgi saavutamiseks tähendab see, et kuigi traditsiooniline luksusveinipudelite disain oli väga tõhus. Kujunduses kasutatud motiiv, arabesques.Need motiivid on joonistatud Iraani lakitud maalilt. Kujundus püüab luua originaalseid ja loomingulisi kujundusi ning püüab luua sisemise tähendusega disaini ja kandma olulist sõnumit.

Mahlapakend

Pure

Mahlapakend Puhta mahla kontseptsiooni alus on emotsionaalne element. Välja töötatud nime- ja kujunduskontseptsioon on suunatud kliendi tunnetele ja emotsioonidele, nende eesmärk on peatada inimene kohe vajaliku riiuli kõrval ja panna ta valima see paljude teiste kaubamärkide hulgast. Pakend väljendab puuviljaekstraktide mõju, klaaspudelile trükitud värvilised mustrid, mis meenutavad puuvilja kuju. See rõhutab visuaalselt looduslike toodete mainet.

Kohvilaud

Cube

Kohvilaud Kujundus on inspireeritud Golden Ratio ja Mangiarotti geomeetrilistest skulptuuridest. Vorm on interaktiivne, pakkudes kasutajale erinevaid kombinatsioone. Kujundus koosneb neljast erineva suurusega diivanilauast ja kuubiku ĂĽmber vooderdatud puhvist, mis on valguselement. Kujunduse elemendid on kasutaja vajaduste rahuldamiseks multifunktsionaalsed. Toode on toodetud Coriani materjalist ja vineerist.