Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vedelik

GuJingGong

Vedelik Inimeste esitatud kultuurilood on esitatud pakendil ja draakoni joomise mustrid on hoolikalt joonistatud. Draakonit austatakse Hiinas ja see sĂŒmboliseerib heatahtlikkust. Joonisel tuleb Draakon vĂ€lja jooma. Kuna see meelitab veini, hĂ”ljub see veinipudeli ĂŒmber, lisades traditsioonilisi elemente nagu Xiangyun, palee, mĂ€gi ja jĂ”gi, mis kinnitab legendi Gujingi austusaja veini kohta. PĂ€rast kasti avamist tuleb kiht kaardipaberit illustratsioonidega, et karbil oleks pĂ€rast avamist ĂŒldine ekraaniefekt.

Restoran

Thankusir Neverland

Restoran Kogu projekti pindala on ĂŒsna suur, elektri ja vee muundamise ning tsentraalse kliimaseadme kulud, samuti muu köögi riistvara ja sisseseade kulud on suured, seega on siseruumide kaunistamiseks olemasolev eelarve ĂŒsna piiratud, seetĂ”ttu vĂ”tavad disainerid arvesse “ hoone enda looduse ilu ", mis pakub suurt ĂŒllatust. Katust on muudetud, paigaldades selle peale erineva suurusega taevatuled. PĂ€eval paistab pĂ€ike lĂ€bi taevavalgust, loob looduse ja ĂŒhtlustatud valgusefekti.

SÔrmus

Ohgi

SĂ”rmus Ohgi sĂ”rmuse kujundaja Mimaya Dale on selle sĂ”rmusega edastanud sĂŒmboolse sĂ”numi. Tema rĂ”nga inspiratsioon tuli positiivsetest tĂ€hendustest, mis Jaapani voltimisfĂ€nnidel on ja kui palju neid Jaapani kultuuris armastatakse. Materjaliks on ta 18K kollast kulda ja safiiri ning need toovad esile luksusliku aura. Lisaks sellele istub volditav ventilaator rĂ”nga all nurga all, mis annab ainulaadse ilu. Tema disain on ida ja lÀÀne ĂŒhtsus.

Kirjade Avaja

Memento

Kirjade Avaja KĂ”ik algab tĂ€nuga. Kirjade avajate seeria, mis kajastab ameteid: Memento ei ole ainult tööriistakomplekt, vaid ka objektide sari, mis vĂ€ljendab kasutaja tĂ€nu ja tundeid. Toote semantika ja erinevate elukutsete lihtsate piltide kaudu annavad kujundused ja unikaalsed viisid, kuidas iga Memento tĂŒkki kasutada, kasutajale mitmesuguseid sĂŒdamlikke kogemusi.

Jaapani Restoran Ja Baar

Dongshang

Jaapani Restoran Ja Baar Dongshang on Pekingis asuv jaapani restoran ja baar, mis koosneb erineva kuju ja suurusega bambusest. Projekti visiooniks oli luua ainulaadne söögikeskkond, pĂ”imides Jaapani esteetika kokku hiina kultuuri elementidega. Kahe riigi kunsti ja kĂ€sitööga tihedalt seotud traditsiooniline materjal katab seinad ja laed, et luua intiimne Ă”hkkond. Naturaalne ja jĂ€tkusuutlik materjal sĂŒmboliseerib hiina klassikalises loos linnapildivastast filosoofiat, Bamboo hirsa seitset tarka ning interjöör kutsub esile söögituba bambuseistanduses.

Tugitool

Osker

Tugitool Osker kutsub teid kohe tagasi istuma ja lÔÔgastuma. Sellel tugitoolil on vÀga vÀljendunud ja kÔverjooneline disain, millel on iseloomulikud omadused, nÀiteks suurepÀraselt valmistatud puidust tisleritooted, nahast kÀetoed ja polsterdus. Paljud detailid ja kvaliteetsete materjalide kasutamine: nahk ja tÀispuit tagavad tÀnapÀevase ja ajatu disaini.

PĂ€eva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on ÀÀrmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamÀrkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.