Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jook

Firefly

Jook See disain on Chiaga uus kokteil, peamine idee oli kujundada kokteil, millel oleks mitu maitsefaasi. Sellel disainil on ka erinevad vĂ€rvid, mida vĂ”ib nĂ€ha musta valguse kĂ€es, mis teeb selle sobilikuks pidudele ja klubidele. Chia suudab absorbeerida ja reserveerida mis tahes maitset ja vĂ€rvi, nii et Fireflyga kokteili tehes saavad samm-sammult kogeda erinevaid maitseid. Selle toote toitevÀÀrtus on teiste kokteilidega vĂ”rreldes kĂ”rgem ning seda kĂ”ike Chia kĂ”rge toitevÀÀrtuse ja madala kalorsuse tĂ”ttu . See kujundus on uus peatĂŒkk jookide ja kokteilide ajaloos.

JÀÀvorm

Icy Galaxy

JÀÀvorm Loodus on alati olnud disainerite ĂŒks olulisemaid inspiratsiooniallikaid. Idee jĂ”udis disainerite mĂ”ttesse, uurides Milk Way Galaxy ruumi ja pilti. Selle disaini kĂ”ige olulisem aspekt oli ainulaadse vormi loomine. Paljud turul olevad disainilahendused keskenduvad kĂ”ige selgema jÀÀ tegemisele, kuid selles esitatud kujunduses keskendusid disainerid tahtlikult mineraalide vormidele, kui vesi muutub jÀÀks, et olla selgemini, et disainerid muutsid loodusliku defekti ilusaks efektiks. See kujundus loob spiraalse sfÀÀrilise vormi.

Sigaretifilter

X alarm

Sigaretifilter X alarm on suitsetajate Ă€ratus, mis paneb neid mĂ”istma, mida nad ise teevad, kui nad seda teevad. See disain on uue pĂ”lvkonna sigaretifiltrid. See disain vĂ”ib olla heaks asendajaks kallitele suitsetamisega seotud reklaamidele ja see mĂ”jutab suitsetajate meelt rohkem kui ĂŒkski teine negatiivne reklaam. Selle struktuur on vĂ€ga lihtne, filtrid on tembeldatud nĂ€htamatu tindiga, mis katab visandi negatiivse ala ja iga mahviga ilmub visand selgemalt, nii et iga pulbriga nĂ€ete, et sĂŒda lĂ€heb tumedamaks ja teate, mis teiega toimub.

Ümberkujundav Rattaparkla

Smartstreets-Cycleparkℱ

Ümberkujundav Rattaparkla Smartstreets-Cyclepark on mitmekĂŒlgne, sujuvamaks muudetud jalgratta parkimisvĂ”imalus kahele jalgrattale, mis sobib mĂ”ne minutiga, et vĂ”imaldada jalgratta parkimisvĂ”imaluste kiiret parandamist kogu linnapiirkonnas, lisamata tĂ€navapildile rĂ€mpsust. Seadmed aitavad vĂ€hendada jalgrattavargusi ja neid saab paigaldada ka kĂ”ige kitsamatele tĂ€navatele, vabastades olemasolevast infrastruktuurist uue vÀÀrtuse. Roostevabast terasest valmistatud seadmed vĂ”ivad olla RAL-i vĂ€rviga sobitatud ja kaubamĂ€rgiga kohalikele omavalitsustele vĂ”i sponsoritele. Seda saab kasutada ka jalgrattamarsruutide tuvastamiseks. Seda saab ĂŒmber konfigureerida, et see sobiks mis tahes suuruse vĂ”i stiili veeruga.

Magneesiumpakend

Kailani

Magneesiumpakend Arome Agentuuri Kailani pakendi graafilise identiteedi ja kunstilise joone looming pĂ”hineb minimaalsel ja puhtal disainil. See minimalism on kooskĂ”las tootega, millel on ainult ĂŒks koostisosa - magneesium. Valitud tĂŒpograafia on tugev ja trĂŒkitud. See iseloomustab nii mineraalmagneesiumi tugevust kui ka toote tugevust, mis taastab tarbijatele elujĂ”u ja energia.

Pudel Veini

Gabriel Meffre

Pudel Veini Aroom loob graafilise identiteedi kollektsionÀÀrikaussi Gabriel Meffre jaoks, kes tĂ€histab 80 aastat. Töötasime selle aja 30-ndate aastate iseloomuliku kujunduse kallal, mida sĂŒmboliseeris graafiliselt naine koos veiniklaasiga. Kasutatavad vĂ€rviplaadid rĂ”hutatakse reljeefselt ja kuumfooliumtempliga, et rĂ”hutada kollektsiooni kollektsiooni kĂŒlge.

PĂ€eva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

MÔnikord vajate tÔeliselt suurepÀraste disainilahenduste loomiseks vÀga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga pÀev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.