Disainiajakiri
Disainiajakiri
Meigiassistent

Eyelash Stand

Meigiassistent See kujundus uurib ripsmete metafoori. Disainer leiab, et ripsmete vĂ€rvimine on isikliku ootuse poole pĂŒĂŒdlemine. Ta loob ripsmehoidja elu ikoonina vĂ”i etenduse miniatuursena. See alus sĂŒmboliseerib meeldejÀÀvat pĂŒhendumist hommikul vĂ”i enne magamaminekut, mÀÀrates ripsmed ajutiselt enne vĂ”i pĂ€rast pealekandmist. Ripsmehoidja on viis meelde jĂ€tta, mida midagi triviaalset on aidanud kaasa isiklikule igapĂ€evasele seiklusele.

Teemainstallatsioon

Dancing Cubes

Teemainstallatsioon See kujundus suhtleb moodulite kaupa kuvatava objektiga. See teemaalus on konstrueeritud iseseisvalt laiendatud mehhanismiga, et ĂŒhendada kuus vĂ”i enam kuubikut ĂŒlesmÔÔdetud seadmega kolmes risti. Vaba vormi konfiguratsioon koos sĂ€lkudega muudab ĂŒhenduse sarnaseks pĂ”imitud tantsivate inimestega. VĂ€ikeste aukude paigutus loob subjekti jaoks lineaarsete osadega paigutuse struktuuri.

Lauavalgusti

Moon

Lauavalgusti See tuli mĂ€ngib aktiivset rolli, saates inimesi tööruumist hommikust Ă”htuni. See oli loodud inimeste töökeskkonda silmas pidades. Juhtme saab ĂŒhendada sĂŒlearvuti vĂ”i toitepangaga. Kuu kuju tehti roostevabast raamist tehtud maastikupildilt tĂ”usva ikoonina kolm neljandikku ringist. Kuu pinnamuster tuletab meelde maandumisjuhendit kosmoseprojektis. Seade nĂ€eb vĂ€lja nagu skulptuur pĂ€evavalguses ja valguseade, mis lohutab öösel pingelist tööd.

Valgus

Louvre

Valgus Louvre'i valgus on Kreeka suvisest pĂ€ikesevalgusest inspireeritud interaktiivne laualamp, mis pÀÀseb hĂ”lpsalt suletud aknaluukide kaudu lĂ€bi Louvresi. See koosneb 20 rĂ”ngast, 6 korgist ja 14 pleksiklaasist, mis muudavad jĂ€rjekorda mĂ€ngulisel viisil, et muuta valguse hajumine, maht ja lĂ”plik esteetika vastavalt kasutajate eelistustele ja vajadustele. Valgus lĂ€bib materjali ja pĂ”hjustab selle hajumist, seetĂ”ttu ei teki varje iseenesest ega selle ĂŒmbritsevatele pindadele. Erineva kĂ”rgusega rĂ”ngad annavad vĂ”imaluse lĂ”pututeks kombinatsioonideks, ohutuks kohandamiseks ja tĂ€ielikuks valguse juhtimiseks.

RÔivaste Disain

Sidharth kumar

RĂ”ivaste Disain NS GAIA on kaasaegne New Delhist pĂ€rit naisterĂ”ivaste etikett, mis on rikas ainulaadsete disaini- ja kangatehnikate poolest. BrĂ€nd on mĂ”istliku tootmise ning jalgrattasĂ”idu ja ringlussevĂ”tuga seotud asjade suur pooldaja. Selle teguri olulisust kajastavad NS GAIA looduse ja jĂ€tkusuutlikkuse eest tĂ€histavad tugisambad - N ja S -. NS GAIA lĂ€henemisviis on „vĂ€hem on rohkem“. Silt mĂ€ngib aktiivset rolli aeglase moodi liikumises, tagades, et keskkonnamĂ”ju oleks minimaalne.

Segakasutusega Arhitektuur

Shan Shui Plaza

Segakasutusega Arhitektuur Ajaloolises Xi'ani linnas Àrikeskuse ja TaoHuaTani jÔe vahel asuva projekti eesmÀrk pole mitte ainult mineviku ja oleviku, vaid ka linna ja looduse sidumine. Inspireerituna Peachi Ôitest kevadisest hiina muinasjutust, pakub projekt paradiisi elu- ja töökohta, pakkudes tihedat seost loodusega. Hiina kultuuris omab mÀgiveefilosoofia (Shan Shui) olulist tÀhendust inimese ja looduse vahelisest suhtest, pakkudes seega saidi vesist maastikku Àra kasutades projekti ruume, mis kajastavad linnas Shan Shui filosoofiat.