Disainiajakiri
Disainiajakiri
Veinisildid

KannuNaUm

Veinisildid KannuNaUm veinisiltide kujundust iseloomustab rafineeritud ja minimaalne stiil, mis saadakse sĂŒmbolite otsimisel, mis esindaksid nende ajalugu. Pikaealisuse maa viinamarjakasvatajate territoorium, kultuur ja kirg on kokku jagatud kaheks kooskĂ”lastatud mĂ€rgiseks. KĂ”ike tĂ€iustab saja-aastase viinamarjakujundus, mis on tehtud 3D-s valatud kulla tehnikaga. Ikoonograafiline kujundus, mis kajastab nende veinide ajalugu ja koos nendega sĂŒndinud maa ajalugu, Sardiinia sajandite tĂ€htpĂ€evade maa Ogliastra.

Veinisiltide Kujundus

I Classici Cherchi

Veinisiltide Kujundus Alates 1970. aastast Sardiinias asuva ajaloolise veinitehase jaoks on see mĂ”eldud klassikute veinisarja etikettide ĂŒmberpaigutamiseks. Uute mĂ€rgiste uurimisel taheti sĂ€ilitada seos ettevĂ”tte traditsiooni jĂ€rgimisega. Erinevalt eelmistest etikettidest andis see elegantsi, mis sobib hĂ€sti veinide kĂ”rge kvaliteediga. Etikettide jaoks on kasutatud Braille'i tehnikat, mis toob elegantsi ja stiili ilma kaalumiseta. Lillemuster pĂ”hineb Usinis asuva lĂ€hedal asuva Santa Croce'i kiriku mustri graafilisel joonisel, mis on ka ettevĂ”tte logo.

Veini Etikett

Guapos

Veini Etikett Kujunduse eesmĂ€rk on sulandumine moodsa disaini ja pĂ”hjamaiste kunstisuundumuste vahel, kujutades veini pĂ€ritoluriiki. Iga lĂ”igatud serv tĂ€histab viinamarjaistanduse kasvu kĂ”rgust ja viinamarjasordi vastavat vĂ€rvi. Kui kĂ”ik pudelid on joondatud sirgelt, moodustab see Portugali pĂ”hjaosa - piirkonna, mis seda veini sĂŒnnitab - maastiku kuju.

Vana Lossi Restaureerimine

Timeless

Vana Lossi Restaureerimine Omanik ostis Ć otimaal Crawfordtoni maja 2013. aasta aprillis, pĂŒĂŒdes taastada Ć otimaa iidse aadli algset maitset ja ĂŒhilduda tĂ€napĂ€evase eluga. Muinaslinnuse omadused ja ajaloolised leiukohad on sĂ€ilitatud originaalse maitsega. Erinevate sajandite kujunduse esteetika ja piirkondlik kultuur pĂ”rkuvad samas ruumis kunstiliste sĂ€demetega.

Fotod Ajakirja Kaane Jaoks

TimeFlies

Fotod Ajakirja Kaane Jaoks Peamine idee oli eristuda traditsiooniliste kliendiajakirjade massist. Esiteks ebatavalise katte abil. LennuettevÔtte Nordica lennufirma ajakirja TimeFlies esikaanel on Eesti kaasaegne kujundus ja ajakirja pealkiri iga numbri kaanel on kÀsikirjaline teose autor. Ajakirja kaasaegne ja minimalistlik kujundus annab ilma tÀiendavate sÔnadeta edasi uue lennufirma loovust, Eesti looduse atraktiivsust ja noorte Eesti disainerite edu.

Sotsiaalmeedia Digitaalsed Retseptid

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sotsiaalmeedia Digitaalsed Retseptid Unilever Food Solutions tegi elanikkokkale Heidi Heckmannile (Kaplinna piirkondlik peakokk) ĂŒlesandeks luua Robertsons Spice Range'i abil 11 ainulaadset vĂŒrtsisegude retsepti. Kampaania “Meie teekond, teie avastus” raames oli idee luua nende koostisosade abil lĂ”busas Facebooki kampaanias ainulaadseid pilte ja kujundusi. Igal nĂ€dalal postitati peakokk Heidi ainulaadsed vĂŒrtsisegud meediumirikkateks Facebooki lĂ”uendipostideks. KĂ”ik need retseptid on saadaval ka iPadi allalaadimiseks UFS.com-i veebisaidilt.