Disainiajakiri
Disainiajakiri
Malekeppide Kookide Pakkimine

K & Q

Malekeppide Kookide Pakkimine See on küpsetatud toodete (tikukoogid, rahastajad) pakendikujundus. Pikkuse ja laiuse suhtega 8: 1 on nende varrukate küljed äärmiselt pikad ja kaetud malelaua mustriga. Muster jätkub esiküljele, millel on ka keskel asuv aken, mille kaudu hülsi sisu on nähtav. Kui kõik selles kinkekomplektis olevad kaheksa varrukat on joondatud, selgub malelaua ilus ruuduline muster. K & Q muudab teie erilise sündmuse sama elegantseks kui kuninga ja kuninganna teeaeg.

Vahvlikoogi Pakend

Miyabi Monaka

Vahvlikoogi Pakend See on oad moosiga täidetud vahvlikoogi pakendi kujundus. Pakendid on kujundatud tatamimotiividega, et kutsuda esile Jaapani tuba. Nad tulid lisaks pakkidele välja ka varruka stiilis pakendi kujunduse. See võimaldas (1) näidata traditsioonilist kaminat, teesaali ainulaadset omadust ja (2) luua teetoad 2-, 3-, 4,5-, 18- ja mitmes muus suuruses. Pakendite tagaküljed on kaunistatud muude kujundustega kui tatamimotiiv, et neid saaks eraldi müüa.

Fotokunst

Forgotten Paris

Fotokunst Unustatud Pariis on mustvalged fotod Prantsuse pealinna vanadest maa-alustest aladest. See kujundus on repertuaar kohtadest, mida vähesed teavad, kuna need on ebaseaduslikud ja neile on raske juurde pääseda. Matthieu Bouvier on kümme aastat uurinud neid ohtlikke kohti, et avastada seda unustatud minevikku.

Pakendatud Kokteilid

Boho Ras

Pakendatud Kokteilid Boho Ras müüb pakendatud kokteile, mis on valmistatud parimate kohalike India piiritusjookidega. Toode kannab boheemlaslikku vibi, mis jäädvustab ebatraditsioonilise kunstilise elustiili ning toote visuaalid on abstraktselt kujutatud sumin, mille tarbija saab pärast kokteili joomist. See on suurepäraselt suutnud saavutada keskpunkti, kus kohtuvad ülemaailmsed ja kohalikud, kus nad sulanduvad, et moodustada toote jaoks Glokaali vibe. Boho Ras müüb puhast piiritust 200 ml pudelites ja pakendatud kokteile 200 ml ja 750 ml pudelites.

Taskuhääling

News app

Taskuhääling Uudised on heliteabe küsitlusrakendus. See on inspireeritud iOS-i õuna korterkujundusest koos illustratsioonidega, mis illustreerivad infoplokke. Visuaalselt on taustal elemendiks sinine värv, mille eesmärk on klotsid eristuda. Graafilisi elemente, eesmärki, on muuta rakenduse hõlpsaks kasutamiseks kasutaja tähelepanu segamata või seda kaotamata.

Korea Tervisliku Toidu

Darin

Korea Tervisliku Toidu Darin on loodud selleks, et vabastada kaasaegsed inimesed vastumeelsusest Korea traditsiooniliste tervislike toidutoodete vastu väsimusühiskonnas. Erinevalt disainimata piltidest, mida on kasutatud traditsioonilistes Korea tervisliku toidu poodides, on kaasaegsete inimeste tundlikkusele pakkides lihtsat ja graafilist selgust pakkumine. . Kõik kujundused on tehtud vereringe motiividest, visualiseerides eesmärki pakkuda elujõudu ja tervist väsinud 20ndates ja 30ndates eluaastates.