Disainiajakiri
Disainiajakiri
Viin

Kasatka

Viin "KASATKA" töötati välja premium viina kujul. Kujundus on minimalistlik, seda nii pudeli vormis kui ka värvides. Lihtne silindriline pudel ja piiratud värvivalik (valge, halli varjund, must) rõhutavad toote kristalset puhtust ning minimalistliku graafilise lähenemisviisi elegantsi ja stiili.

Optikainstallatsioon

Opx2

Optikainstallatsioon Opx2 on optiline installatsioon, mis uurib sümbiootilist seost looduse ja tehnoloogia vahel. Suhe, kus mustrid, kordamine ja rütm kirjeldavad nii loomulikke formatsioone kui ka arvutiprotsesside toiminguid. Paigalduste ainulaadne geomeetria, hetkeline läbipaistmatus ja / või tihedus sarnanevad rukkiväljaga sõitmise nähtusega või selgitatakse tehnoloogia abil binaarset koodi vaadates. Opx2 loob keeruka geomeetria ja seab välja ruumala ja ruumi tajumise.

Graafilise Disaini Läbimurre

The Graphic Design in Media Conception

Graafilise Disaini Läbimurre See raamat räägib graafilisest disainist; see pakub selget, disainilahenduse struktuuri kui protsessi, mida kasutatakse erineva kultuuriga vaatajaskonnaga suhtlemiseks kujundamismeetodite kaudu, üksikasjalikku kirjeldust, mis hõlmab graafilise disaini kui rolli mõtet, disainiprotsesse kui tehnikat, kaubamärgi kujundamist kui turu konteksti, pakendikujundust koos valmis mallid ja sisaldab teoseid väga kujutlusvõimelistest loomingutest, mida kasutatakse kujunduspõhimõtete näitamiseks.

Puhkusemaja Graafika

SAKĂ€

Puhkusemaja Graafika PRIM stuudio PRIM lõi külalistemaja SAKÀ jaoks visuaalse identiteedi, mis sisaldab: nime ja logo kujundust, kõigi ruumide graafikat (sümbolikujundus, tapeedimustrid, seinapiltide kujundused, padja-aplikatsioonid jne), veebisaidi kujundust, postkaarte, märke, nimekaarte ja kutsed. Külalistemaja SAKÀ igas toas on erinev legend Druskininkai (Leedu kuurortlinn, kus maja asub) ja selle ümbruse kohta. Igal toal on oma legend, märksõna järgi sümbol. Need ikoonid ilmuvad sisekujunduses ja muudes objektides, mis moodustavad selle visuaalse identiteedi.

Mereandide Pakendid

PURE

Mereandide Pakendid Selle uue tootevaliku kontseptsioon on "vaba". Lihtsamalt öeldes lõime ebaharilikult pingevaba kujunduse. Tavaliselt on konserveeritud mereandide jaoks tumedad ja räpased pakendid, meie disain on optilisest ballastist vaba. Teisest küljest on see valik ka allergikutele ja toidutundlikele inimestele. Nii et see tundub peaaegu tahtlikult mingisugune meditsiiniline. Müük algas 2013. aasta jaanuaris ja on äärmiselt edukas. Jaekaubanduse tagasiside on järgmine: oleme väga kaua oodanud hea väljanägemise ja läbimõeldud kontseptsiooni. Klient armastab seda.