Disainiajakiri
Disainiajakiri
Pudel

North Sea Spirits

Pudel Põhjamere kangete pudelite disain on inspireeritud Syltti ainulaadsest olemusest ning hõlmab selle keskkonna puhtust ja selgust. Erinevalt teistest pudelitest on Põhjamere spirtsid täielikult kaetud ühevärvilise pinnakattega. Logo sisaldab Stranddisteli, ainult Kampenis / Syltis asuvat lille. Kõiki 6 maitset iseloomustab üks konkreetne värv, samas kui 4 segujoogi sisu on pudeli värviga identne. Pinnakate tagab pehme ja sooja käsitua ning kaal lisab väärtustaju.

Vinüülplaat

Tropical Lighthouse

Vinüülplaat Viimane 9 on žanripiiranguteta muusikablogi; selle eripära on tilgakujuline kate ning visuaalse komponendi ja muusika vaheline ühendus. Viimased 9 toodavad muusikakompositsioone, millest igaüks sisaldab muusika põhiteema visuaalses kontseptsioonis. Troopiline tuletorn on sarja 15. kogumik. Projekt on inspireeritud troopilise metsa helidest ja peamine inspiratsioon on kunstniku ja muusiku Mtendere Mandowa muusika. Selle projekti raames töötati välja kaane-, promovideo- ja vinüülplaatide pakkimine.

Keedusprei

Urban Cuisine

Keedusprei Tänavaköök on maitsete, ainete, ohkamise ja saladuste koht. Kuid ka üllatustest, kontseptsioonidest, värvidest ja mälestustest. See on loomissait. Kvaliteetne sisu pole enam atraktsiooni tekitamise peamine eeldus, nüüd on peamine lisada emotsionaalne kogemus. Selle pakendiga saab kokast "grafiti kunstnik" ja kliendist saab kunsti pealtvaataja. Uus originaalne ja loominguline emotsionaalne kogemus: linnaköök. Retseptil ei ole hinge, see on kokk, kes peab retseptile hinge andma.

Pagariäri Visuaalne Identiteet

Mangata Patisserie

Pagariäri Visuaalne Identiteet Mångata on rootsi keeles visualiseeritud kui romantiline stseen, öösel tekitab Kuule pilkupüüdev, teesarnane peegeldus öisel merel. Stseen on visuaalselt atraktiivne ja piisavalt eriline brändikuvandi loomiseks. Värvipalett, must ja kuld, jäljendab ka pimeda mere atmosfääri ning andis kaubamärgile salapärase luksusliku ilme.

Jookide Kaubamärgistamine Ja Pakendamine

Jus Cold Pressed Juicery

Jookide Kaubamärgistamine Ja Pakendamine Logo ja pakendi kujundas kohalik ettevõte M - N Associates. Pakend loob õige tasakaalu noore ja puusa vahel, kuid on ka kuidagi ilus. Valge siiditrükilogo värviküllase sisuga kontrastne ja seda rõhutav valge müts. Pudeli kolmnurkne struktuur sobib kenasti kolme eraldi paneeli loomiseks, üks logo jaoks ja kaks teabe saamiseks, eriti üksikasjalik teave ümarate nurkade kohta.

Õllepakend

Okhota Strong

Õllepakend Selle ümberkujundamise idee on näidata toote kõrget ABV visuaalselt äratuntava kindla materjali - gofreeritud metalli kaudu. Gofreeritud metalli reljeeftrükk saab klaaspudeli peamiseks motiiviks, muutes selle samas puutetundlikuks ja hõlpsasti hoitavaks. Gofreeritud metalli meenutav graafiline muster kantakse alumiiniumile üle, seda saab täiendada diagonaalse kaubamärgi logoga ja jahimehe moderniseeritud kujutisega, mis muudab uue kujunduse dünaamilisemaks. Graafiline lahendus nii pudeli kui ka purgi jaoks on lihtne ja hõlpsasti teostatav. Julged värvid ja tursked kujunduselemendid meeldivad sihtrühmale ja suurendavad riiulite nähtavust.