Disainiajakiri
Disainiajakiri
SĂ€rgipakend

EcoPack

SĂ€rgipakend See sĂ€rkpakend eraldab end tavapĂ€rasest pakendist, kuna ei kasuta plastikut. Kasutades olemasolevat jÀÀtmevoogu ja valmistamisprotsessi, pole seda toodet mitte ainult vĂ€ga lihtne toota, vaid ka vĂ€ga lihtne utiliseerida - primaarmaterjal kompostitakse tĂŒhjaks. Toodet saab esmalt pressida ja seejĂ€rel tuvastada ettevĂ”tte kaubamĂ€rgiga stantsimise ja trĂŒkkimise kaudu, et luua ainulaadne struktuuritoode, mis nĂ€eb nii vĂ€lja kui ka vĂ€ga erinev ja huvitav. Esteetikat ja kasutajaliidest peeti sama oluliseks kui toote jĂ€tkusuutlikkust.

Konsool

Qadem Hooks

Konsool Qadem Hooks on kunstiteos, mille konsoolifunktsioon on inspireeritud loodusest. See koosneb erinevatest vĂ€rvitud rohelistest vanadest konksudest, mida kasutati koos Qademiga (vana puust muula sadul seljaga) nisu vedamiseks ĂŒhest kĂŒlast teise. Konksud kinnitatakse vana nisu viljalaua kĂŒlge alusena ja viimistletakse klaaspaneeliga peal.

Konsool

Mabrada

Konsool Kivi viimistlusega unikaalne vĂ€rvitud puidust konsool, mis tutvustab vana autentset kohviveskit, mis ulatub tagasi Ottomani perioodi. Jordaania kohvijahuti (Mabrada) reprodutseeriti ja skulpteeriti seisma ĂŒhena konsooli vastaskĂŒljel asuvast jalast, kus veski istub, luues pĂ”neva tĂŒki fuajeesse vĂ”i elutuppa.

EttevÔtte Identiteet

Jae Murphy

EttevĂ”tte Identiteet Negatiivset ruumi kasutatakse seetĂ”ttu, et see muudab vaatajad uudishimulikuks ja kui nad seda Aha hetke kogevad, meeldib see talle kohe ja jĂ€tab selle meelde. Logo mĂ€rgil on initsiaalid J, M, kaamera ja statiiv negatiivsesse ruumi. Kuna Jae Murphy pildistab sageli lapsi, viitavad suured nimelised trepid ja madala asetusega kaamera, et lapsed on teretulnud. EttevĂ”tte identiteedi kujundamise kaudu arendatakse edasi logost tulevat negatiivset ruumiideed. See lisab igale ĂŒksusele uue mÔÔtme ja muudab loosungi "Aeg-ajalt tavaline vaade tavaliseks" tĂ”eks.

Kahekohaline

Mowraj

Kahekohaline Mowraj on kahekohaline Egiptuse ja gooti stiili vaimu kehastamiseks mĂ”eldud kahekohaline. Selle vorm tuletati Nowragist, rehepeksmise egiptuse versioonist, mida muudeti nii, et see kehastaks gooti stiili, kahjustamata selle etnilist antediluvistlikku olemust. Kujundus on musta lakiga, millel on kujutatud Egiptuse kĂ€sitööna valmistatud gravĂŒĂŒrid nii kĂ€tel kui ka jalgadel, samuti rikkaliku sametpolsteriga, millele on lisatud poldid ja tĂ”mmarĂ”ngad, andes sellele keskaegse gooti vĂ€limuse.

EttevÔtte Identiteet

Predictive Solutions

EttevĂ”tte Identiteet Predictive Solutions on prognostilise analĂŒĂŒtika tarkvaratoodete pakkuja. EttevĂ”tte tooteid kasutatakse ennustuste tegemiseks olemasolevate andmete analĂŒĂŒsimisel. EttevĂ”tte mĂ€rk - ringi sektorid - sarnaneb tabelitega graafikutele ning ka vĂ€ga stiliseeritud ja lihtsustatud silma kujutisele profiilis. BrĂ€ndiplatvorm "heidab valgust" on draiver kogu brĂ€ndi graafika jaoks. Nii muutuvaid, abstraktseid vorme kui ka temaatiliselt lihtsustatud illustratsioone kasutatakse erinevates rakendustes tĂ€iendava graafikana.