Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sisekujundus

Corner Paradise

Sisekujundus Kuna sait asub tiheda liiklusega linna nurgapealsel krundil, kuidas saab see mĂŒrarikkas naabruskonnas rahu leida, sĂ€ilitades samal ajal pĂ”randa eelised, ruumilise praktilisuse ja arhitektuurse esteetika? See kĂŒsimus on muutnud disaini alguses ĂŒsna keeruliseks. Elukoha privaatsuse suureks suurendamiseks, sĂ€ilitades samas head valgustuse, ventilatsiooni ja vĂ€lja sĂŒgavuse tingimused, tegi disainer julge ettepaneku ehitada sisemaastik. See tĂ€hendab ehitada kolmekorruseline kuuphoone ning viia esi- ja tagahoov aatriumisse. , haljastuse ja veemaastiku loomiseks.

Elumaja

Oberbayern

Elumaja Disainer usub, et ruumi sĂŒgavus ja olulisus elavad jĂ€tkusuutlikkuses, mis tuleneb omavahel seotud ja kaassĂ”ltuva inimese, ruumi ja keskkonna ĂŒhtsusest; tohutute originaalmaterjalide ja taaskasutatud jÀÀtmetega realiseerub kontseptsioon disainistuudios, mis on kodu ja kontori kombinatsioon, et luua keskkonnaga koos eksisteeriv disainistiil.

Elamu

House of Tubes

Elamu Projekt kujutab endast kahe 70-ndate mahajĂ€etud hoone ĂŒhtesulamist praeguse ajastu hoonega ning neid ĂŒhendavaks elemendiks on bassein. Tegemist on projektiga, millel on kaks peamist kasutusotstarvet: 1. elukoht 5-liikmelisele perele, 2. kunstimuuseum, millel on laiad alad ja kĂ”rged seinad, mis mahutavad rohkem kui 300 inimest. Kujundus kopeerib tagumise mĂ€e kuju, mis on linna ikooniline mĂ€gi. Projektis on kasutatud ainult 3 heledate toonidega viimistlust, et ruumid paistaksid lĂ€bi loomuliku valguse, mis projitseerub seintele, pĂ”randatele ja lagedele.

EelmĂŒĂŒgikontor

Ice Cave

EelmĂŒĂŒgikontor Ice Cave on mĂŒĂŒgisalong kliendile, kes vajas ainulaadse kvaliteediga ruumi. Vahepeal on vĂ”imalik tutvustada Teherani silmaprojekti erinevaid omadusi. Vastavalt projekti funktsioonile atraktiivne, kuid neutraalne atmosfÀÀr objektide ja sĂŒndmuste nĂ€itamiseks vastavalt vajadusele. Disaini idee oli kasutada minimaalset pinnaloogikat. Integreeritud vĂ”rkpind levib ĂŒle kogu ruumi. Erinevateks kasutusteks vajalik ruum kujuneb pinnale mĂ”juvatest ĂŒles-alla suunatud vÔÔrjĂ”ududest lĂ€htuvalt. Valmistamiseks on see pind jagatud 329 paneeliks.

Jaekauplus

Atelier Intimo Flagship

Jaekauplus Meie maailma tabas 2020. aastal enneolematu viirus. Atelier Intimo esimene lipulaev, mille on kujundanud O and O Studio, on inspireeritud pĂ”letatud maa taassĂŒnni kontseptsioonist, mis viitab looduse tervendava jĂ”u integreerimisele, mis annab inimkonnale uut lootust. Kuigi loodud on dramaatiline ruum, mis vĂ”imaldab kĂŒlastajatel veeta hetki sellises ajas ja ruumis kujutledes ja fantaseerides, luuakse ka rida kunstiinstallatsioone, et tĂ€ielikult demonstreerida kaubamĂ€rgi tĂ”elisi omadusi. Lipulaev ei ole tavaline kaubanduspind, see on Atelier Intimo esinemislava.

Lipulaev Teepood

Toronto

Lipulaev Teepood Kanada kĂ”ige elavamas kaubanduskeskuses on Studio Yimu vĂ€rske puuviljatee poe kujundus. Lipulaevpoe projekt oli ideaalne kaubamĂ€rgi loomise eesmĂ€rgil, et saada kaubanduskeskuse uueks levialaks. Kanada maastikust inspireeritud Kanada Blue Mountaini kaunis siluett on kogu poe seina taustale trĂŒkitud. Idee ellu viimiseks valmistas Studio Yimu kĂ€sitööna 275 cm x 180 cm x 150 cm suuruse veskikujulise skulptuuri, mis vĂ”imaldab iga kliendiga tĂ€ielikult suhelda.