Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tugitool

Osker

Tugitool Osker kutsub teid kohe tagasi istuma ja lõõgastuma. Sellel tugitoolil on väga väljendunud ja kõverjooneline disain, millel on iseloomulikud omadused, näiteks suurepäraselt valmistatud puidust tisleritooted, nahast käetoed ja polsterdus. Paljud detailid ja kvaliteetsete materjalide kasutamine: nahk ja täispuit tagavad tänapäevase ja ajatu disaini.

Maja

Zen Mood

Maja Zen Mood on kontseptuaalne projekt, mille keskmes on 3 võtmetegurit: minimalism, kohanemisvõime ja esteetika. Üksikud segmendid on ühendatud, luues mitmesuguseid kujundeid ja kasutusviise: kodusid, kontoreid või müügisalonge saab luua kahes vormingus. Iga mooduli konstrueerimine on 3,20 x 6,00 m, mis on paigutatud 19 m 2 sisse 01 või 02 korruse vahel. Transport toimub peamiselt veoautodega, samuti saab selle kohale toimetada ja paigaldada vaid ühe päevaga. See on ainulaadne, kaasaegne disain, mis loob lihtsad, elavad ja loomingulised ruumid, mis on tehtud võimalikuks puhta ja industrialiseeritud konstruktiivse meetodi abil.

Wayfinding SĂĽsteem

Airport Bremen

Wayfinding Süsteem Suure kontrastsusega moodne disain ja selge teave Hirarchie eristab uut süsteemi. Orienteerumissüsteem töötab kiiresti ja annab positiivse panuse lennujaama teenindatava teenuse kvaliteeti. Kõige olulisem vahend uue fondi, eristatava noolelemendi kasutamise kõrval on erinevate kõrge kontrastsusega värvide kasutuselevõtt. See puudutas eriti funktsionaalseid ja psühholoogilisi aspekte, nagu hea nähtavus, loetavus ja tõketeta teabe salvestamine. Kasutatakse uusi alumiiniumkorpusi koos kaasaegse optimeeritud LED-valgustusega. Lisandusid silditornid.

Kraanikausi Mööbel

Eva

Kraanikausi Mööbel Kujundaja inspiratsioon tuli minimaalsest disainist ja selle kasutamisest vannitoa vaikse, kuid värskendava funktsioonina. See selgus arhitektuurivormide ja lihtsa geomeetrilise mahu uurimisel. Valamu võib olla potentsiaalselt element, mis määratleb erinevad ruumid ümber ja samal ajal keskpunkti ruumis. Seda on väga lihtne kasutada, see on puhas ja vastupidav. Variante on mitmeid, sealhulgas eraldiseisev, istepink ja seinale kinnitatav, samuti ühe- või kahekordne kraanikauss. Värvivariatsioonid (RAL-värvid) aitavad disaini ruumi integreerida.

Pakendikontseptsioon

Faberlic Supplements

Pakendikontseptsioon Kaasaegses maailmas puutuvad inimesed pidevalt kokku väliste negatiivsete tegurite agressiivse mõjuga. Halb ökoloogia, hõivatud elurütm megapolüüside või stresside korral suurendab keha koormusi. Keha funktsionaalse seisundi normaliseerimiseks ja parandamiseks kasutatakse toidulisandeid. Selle projekti peamiseks metafooriks on kujunenud skeem inimese heaolu parandamiseks toidulisandite kasutamisega. Samuti kordab peamine graafiline element tähe F - kaubamärgi esitäht - kuju.

Maja

Dezanove

Maja Arhitekti inspiratsioon tuli “bateade” taasväärtustatud eukalüptipuust. Need on rannakarpide rannakarbitootmise platvormid ja moodustavad Hispaania Ria da Arousa väga olulise kohaliku tööstuse. Nendel platvormidel kasutatakse eukalüptipuitu ja piirkonnas on selle puu pikendusi. Puidu vanust ei varjata ning erinevate aistingute loomiseks kasutatakse puidu erinevaid väliseid ja sisemisi külgi. Maja proovib laenata ümbruse traditsioone ja neid kujunduses ning detailideni läbi jutustatud loo kaudu paljastada.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.