Disainiajakiri
Disainiajakiri
Laud

Duoo

Laud Duoo laud on soov väljendada iseloomu vormide minimalismi kaudu. Selle õhukesed horisontaalsed jooned ja nurga all olevad metalljalad loovad võimsa visuaalse pildi. Ülemine riiul võimaldab teil asetada kirjatarbeid nii, et see töötamise ajal ei häiri. Seadmete ühendamiseks pinnale peidetud salv hoiab puhta esteetika. Naturaalspoonist valmistatud lauaplaat kannab loodusliku puidu tekstuuri soojust. Laud säilitab laitmatu tasakaalu tänu harmooniliselt valitud materjalidele, funktsionaalsusele ja praktilisusele, kombineerituna tavaliste ja rangete vormide esteetikaga.

Omatehtud Pasta Masin

Hidro Mamma Mia

Omatehtud Pasta Masin Hidro Mama Mia on sotsiaalmajanduslik pääste Itaalia gastronoomia kaudu. Äärmiselt lihtne kasutada, see on kerge ja kompaktne, seda on lihtne hoida ja transportida. See võimaldab turvalist kõrget produktiivsust, pakkudes perele meeldivat toiduvalmistamise kogemust igapäevases elus ja sõprade suhtluses. Mootor on ülekandekomplektiga täielikult integreeritud, pakkudes võimsust, vastupidavust ja ohutut kasutamist, pakkudes ka lihtsat puhastamist ja tuge. See lõikab erineva paksusega tainast ja suudab valmistada mitmesuguseid roogasid: pastat, nuudleid, lasanjet, leiba, saia, pitsat ja palju muud.

HĂĽpervagun

Brescia Hommage

Hüpervagun Kõigi kõrgtehnoloogiliste digitaalsete vidinate, puutetundlike ekraanide tasapinna ja ratsionaalsete ühemahuliste sõidukite ajal on Brescia Hommage'i projekt vanakooli kahekohalise hüperauto kujundusuuring, mis kujutas endast tähistust ajastul, kus elegantne lihtsus, puutetundlikkus, toores jõud, puhas ilu ning otsene seos inimese ja masina vahel olid mängureeglid. Aeg, mil vaprad ja leidlikud mehed, nagu Ettore Bugatti, lõid ise kogu maailmas hämmastavaid mobiilseadmeid.

Basseinid

Termalija Family Wellness

Basseinid Termalija perekonnatervis on viimane projekti seerias, mille Enota on viimase viieteistkümne aasta jooksul Terme Olimias ehitanud ja mis lõpetab spaakompleksi täieliku ümberkujundamise. Eemalt vaadates on tetraedriliste mahtude uus klastriline struktuur, kuju ja ulatus jätkuks ümbritsevate maaeluhoonete klastrile, ulatudes visuaalselt kompleksi südamesse. Uus katus toimib suure suvise varjutusena ega riku ühtegi väärtuslikku välispinda.

Automaatne Mahlapress

Toromac

Automaatne Mahlapress Toromac on spetsiaalselt loodud selle võimsa väljanägemise järgi, et pakkuda värskelt pressitud apelsinimahla tarbimise uut viisi. Mahla maksimaalseks ekstraheerimiseks mõeldud restoranidele, kohvikutele ja supermarketitele ning selle esmaklassiline disain võimaldab sõbralikke maitseelamusi, tervise- ja hügieenielamusi. Sellel on uuenduslik süsteem, mis lõikab puuviljad vertikaalselt ja pigistab pooled pöördrõhu abil. See tähendab, et maksimaalne jõudlus saavutatakse ilma kesta pigistamata või puudutamata.

Ă•lle Silt

Carnetel

Õlle Silt Juugendstiilis õlleetiketi kujundus. Õlle etikett sisaldab ka palju üksikasju keetmisprotsessi kohta. Kujundus sobib ka kahele erinevale pudelile. Seda saab teha lihtsalt printides kujunduse 100-protsendilisele ekraanile ja 70-protsendilisele suurusele. Silt on ühendatud andmebaasiga, mis tagab, et iga pudel saab kordumatu täitmisnumbri.