Disainiajakiri
Disainiajakiri
Tugitool

Osker

Tugitool Osker kutsub teid kohe tagasi istuma ja lÔÔgastuma. Sellel tugitoolil on vÀga vÀljendunud ja kÔverjooneline disain, millel on iseloomulikud omadused, nÀiteks suurepÀraselt valmistatud puidust tisleritooted, nahast kÀetoed ja polsterdus. Paljud detailid ja kvaliteetsete materjalide kasutamine: nahk ja tÀispuit tagavad tÀnapÀevase ja ajatu disaini.

Maja

Zen Mood

Maja Zen Mood on kontseptuaalne projekt, mille keskmes on 3 vĂ”tmetegurit: minimalism, kohanemisvĂ”ime ja esteetika. Üksikud segmendid on ĂŒhendatud, luues mitmesuguseid kujundeid ja kasutusviise: kodusid, kontoreid vĂ”i mĂŒĂŒgisalonge saab luua kahes vormingus. Iga mooduli konstrueerimine on 3,20 x 6,00 m, mis on paigutatud 19 m 2 sisse 01 vĂ”i 02 korruse vahel. Transport toimub peamiselt veoautodega, samuti saab selle kohale toimetada ja paigaldada vaid ĂŒhe pĂ€evaga. See on ainulaadne, kaasaegne disain, mis loob lihtsad, elavad ja loomingulised ruumid, mis on tehtud vĂ”imalikuks puhta ja industrialiseeritud konstruktiivse meetodi abil.

Wayfinding SĂŒsteem

Airport Bremen

Wayfinding SĂŒsteem Suure kontrastsusega moodne disain ja selge teave Hirarchie eristab uut sĂŒsteemi. OrienteerumissĂŒsteem töötab kiiresti ja annab positiivse panuse lennujaama teenindatava teenuse kvaliteeti. KĂ”ige olulisem vahend uue fondi, eristatava noolelemendi kasutamise kĂ”rval on erinevate kĂ”rge kontrastsusega vĂ€rvide kasutuselevĂ”tt. See puudutas eriti funktsionaalseid ja psĂŒhholoogilisi aspekte, nagu hea nĂ€htavus, loetavus ja tĂ”keteta teabe salvestamine. Kasutatakse uusi alumiiniumkorpusi koos kaasaegse optimeeritud LED-valgustusega. Lisandusid silditornid.

Kraanikausi Mööbel

Eva

Kraanikausi Mööbel Kujundaja inspiratsioon tuli minimaalsest disainist ja selle kasutamisest vannitoa vaikse, kuid vĂ€rskendava funktsioonina. See selgus arhitektuurivormide ja lihtsa geomeetrilise mahu uurimisel. Valamu vĂ”ib olla potentsiaalselt element, mis mÀÀratleb erinevad ruumid ĂŒmber ja samal ajal keskpunkti ruumis. Seda on vĂ€ga lihtne kasutada, see on puhas ja vastupidav. Variante on mitmeid, sealhulgas eraldiseisev, istepink ja seinale kinnitatav, samuti ĂŒhe- vĂ”i kahekordne kraanikauss. VĂ€rvivariatsioonid (RAL-vĂ€rvid) aitavad disaini ruumi integreerida.

Pakendikontseptsioon

Faberlic Supplements

Pakendikontseptsioon Kaasaegses maailmas puutuvad inimesed pidevalt kokku vĂ€liste negatiivsete tegurite agressiivse mĂ”juga. Halb ökoloogia, hĂ”ivatud elurĂŒtm megapolĂŒĂŒside vĂ”i stresside korral suurendab keha koormusi. Keha funktsionaalse seisundi normaliseerimiseks ja parandamiseks kasutatakse toidulisandeid. Selle projekti peamiseks metafooriks on kujunenud skeem inimese heaolu parandamiseks toidulisandite kasutamisega. Samuti kordab peamine graafiline element tĂ€he F - kaubamĂ€rgi esitĂ€ht - kuju.

Maja

Dezanove

Maja Arhitekti inspiratsioon tuli “bateade” taasvÀÀrtustatud eukalĂŒptipuust. Need on rannakarpide rannakarbitootmise platvormid ja moodustavad Hispaania Ria da Arousa vĂ€ga olulise kohaliku tööstuse. Nendel platvormidel kasutatakse eukalĂŒptipuitu ja piirkonnas on selle puu pikendusi. Puidu vanust ei varjata ning erinevate aistingute loomiseks kasutatakse puidu erinevaid vĂ€liseid ja sisemisi kĂŒlgi. Maja proovib laenata ĂŒmbruse traditsioone ja neid kujunduses ning detailideni lĂ€bi jutustatud loo kaudu paljastada.