Disainiajakiri
Disainiajakiri
Avalik Aiatool

Para

Avalik Aiatool Para on avalike vĂ€litoolide komplekt, mis on loodud vĂ€litingimustes vaoshoitud paindlikkuse tagamiseks. Toolide komplekt, millel on ainulaadselt sĂŒmmeetriline kuju ja mis erineb tĂ€ielikult tavapĂ€rase toolidisaini olemuslikust visuaalsest tasakaalust. Lihtsast kiigekujust inspireerituna on see vĂ€litoolide komplekt julge, kaasaegne ja tervitab suhtlemist. MĂ”lemad on raske kaalutud pĂ”hjaga, Para A toetab 360 pöörlemist ĂŒmber oma aluse ja Para B toetab kahesuunalist pööramist.

Laud

Grid

Laud Grid on Hiina traditsioonilisest arhitektuurist inspireeritud vĂ”rgusĂŒsteemist kujundatud laud, kus hoone erinevates osades kasutatakse puitkonstruktsioonide tĂŒĂŒpi Dougong (Dou Gong). Traditsioonilise omavahel ĂŒhendatud puitkonstruktsiooni abil on laua kokkupanek ka struktuuri tundmaĂ”ppimise ja ajaloo kogemise protsess. Kandekonstruktsioon (Dou Gong) on valmistatud mooduldetailidest, mida saab ladustamist vajavalt lihtsalt lahti vĂ”tta.

Mööblisari

Sama

Mööblisari Sama on autentne mööblisari, mis pakub funktsionaalsust, emotsionaalset kogemust ja ainulaadsust lĂ€bi oma minimaalsete, praktiliste vormide ja tugeva visuaalse efekti. Sama tseremooniatel kantavate pöörlevate kostĂŒĂŒmide luulest saadud kultuuriline inspiratsioon tĂ”lgendatakse selle kujunduses koonilise geomeetria ja metalli painutamistehnika mĂ€ngu kaudu. Seeria skulptuurne rĂŒht on ĂŒhendatud materjalide, vormide ja tootmistehnika lihtsusega, et pakkuda funktsionaalset & amp; esteetiline kasu. Tulemuseks on kaasaegne mööbliseeria, mis pakub elamispindadele iseloomuliku puudutuse.

RÔngas

Dancing Pearls

RĂ”ngas Tantsivad pĂ€rlid mĂŒrisevate merelainete seas, see on inspiratsiooni tulemus ookeanist ja pĂ€rlitest ning see on 3D-mudeli rĂ”ngas. See rĂ”ngas on loodud spetsiaalse struktuuriga kullast ja vĂ€rvilistest pĂ€rlitest koosnevaga, et rakendada pĂ€rlite liikumist ookeani kohisevate lainete vahel. Toru lĂ€bimÔÔt on valitud hea suurusega, mis muudab disaini piisavalt tugevaks, et muuta mudel valmistatavaks.

Kassi Voodi

Catzz

Kassi Voodi Catzzi kassivoodi kujundamisel ammutati inspiratsiooni nii kasside kui ka omanike vajadustest ning vajadusest ĂŒhendada funktsioon, lihtsus ja ilu. Kasside vaatlemisel inspireerisid nende unikaalsed geomeetrilised tunnused puhast ja Ă€ratuntavat vormi. MĂ”ned iseloomulikud kĂ€itumismustrid (nt kĂ”rva liikumine) lisati kassi kasutajakogemusse. Omanikke silmas pidades oli ka eesmĂ€rk luua mööblitĂŒkk, mida nad saaksid kohandada ja uhkelt kuvada. Pealegi oli oluline tagada lihtne hooldus. Seda kĂ”ike vĂ”imaldab klanitud geomeetriline disain ja modulaarne struktuur.

Vabaajaklubi

Central Yosemite

Vabaajaklubi Naaske elu lihtsuse juurde, pĂ€ike lĂ€bi akna valguse ja varjude ristide. Loomuliku maitse paremaks kajastamiseks ĂŒldises ruumis kasutage palgikujundust, lihtsat ja stiilset, humanistlikku mugavust, rĂ”hutades kunstilist ruumi. Idamaise vĂ”lu toon, ainulaadse ruumilise meeleoluga. See on veel ĂŒks interjööri vĂ€ljend, see on loomulik, puhas, muutlik.