Disainiajakiri
Disainiajakiri
Muusikasoovitusteenus

Musiac

Muusikasoovitusteenus Musiac on muusikaline soovitusmootor, kasutage ennetavat osalemist, et leida oma kasutajatele tĂ€psed vĂ”imalused. Selle eesmĂ€rk on pakkuda vĂ€lja alternatiivseid liideseid, et vaidlustada algoritmi autokraatia. Teabe filtreerimine on muutunud vĂ€ltimatuks otsimisviisiks. Kuid see loob kajakambriefektid ja piirab kasutajaid nende mugavustsoonis, jĂ€rgides rangelt nende eelistusi. Kasutajad muutuvad passiivseteks ja lĂ”petavad masina pakutavate vĂ”imaluste kahtluse alla seadmise. Kulutades aega vĂ”imaluste ĂŒlevaatamiseks, vĂ”ib tĂ”usta tohutuid biokulusid, kuid just pingutused loovad sisuka kogemuse.

Elamu PrototĂŒĂŒp

No Footprint House

Elamu PrototĂŒĂŒp NFH on vĂ€lja töötatud seeriatootmiseks, tuginedes suuremale kokkupandavate elamutĂŒĂŒpide tĂŒpoloogiale. Esimene prototĂŒĂŒp ehitati Hollandi perele Costa Rica edelaosas. Nad valisid terasest konstruktsiooni ja mĂ€nnipuidust viimistlusega kahe magamistoaga konfiguratsiooni, mis toimetati sihtpunkti ĂŒhte veoautosse. Hoone on projekteeritud keskse teenindussĂŒdamiku ĂŒmber, et optimeerida logistilist tĂ”husust monteerimisel, hooldamisel ja kasutamisel. Projekti eesmĂ€rk on terviklik jĂ€tkusuutlikkus nii majandusliku, keskkonnaalase, sotsiaalse kui ka ruumilise toimivuse osas.

Hotell

LiHao

Hotell Naaske loodusesse, linna kultuurijaama. Looge rafineeritud elustiil. Ainult eranditult vaikne ja vaikne olemine. Hotell asub Baodingi kĂ”rgtehnoloogia arendustsooni hoogsas piirkonnas. Disainer mÀÀratleb linna kuurorthotelli terviklikult, mĂ”eldes ĂŒmbritseva keskkonna, arhitektuuri, maastiku ja interjööri ĂŒmber, et luua keerukas, looduslik ja mugav hotelliruum. Las Ă€rireisijad tunnevad end vaikselt varakult, varastades poolepĂ€evast vaba aega.

MĂŒĂŒgiesindused

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

MĂŒĂŒgiesindused Kui veepind on peegel, tasaarvestatakse hoone kĂ”rguspilt; kui skulptuur ja elemendid on istutatud, kujuneb vee huvi kaunistamise kaudu; ujuva istutamise ja purskkaevude vahetamise ning kunstiliste tuledega tekivad huvid  Veega kui hingega tuletatakse kunsti ja funktsiooni kombinatsioon ruumi pöördepunkti kaudu; lai bassein, pĂ€ikesepaistes, veepinnad, selged ja lĂ€bipaistvad, paistavad lĂ€bi ereda vee, nĂ€evad selgelt iga plaadi suhtumist, tundub, et see puhastab ka inimese meelt ĂŒldiselt.

Mitme Ühikuga Korpus

Best in Black

Mitme Ühikuga Korpus Best in Black on projekt, mille eesmĂ€rk on luua uut tĂŒĂŒpi elamu. Korterite sisekujundus kujutab Mehhiko arhitektuurile vastavat tööstusdisainilahendust, valitud materjalid pakuvad avalikes kohtades imetlust ja korterite sooja ilmet, mis on vastupidiselt puhta ja kaine fassaadiga. Neli fassaadi on selgelt inspireeritud Tetrise mĂ€ngukujude juhuslikust paigutusest, mis moodustavad hoone seinad ja aknad, luues valgustatud atmosfÀÀri, mis loob kasutajale mugavuse.

Luksuslik HĂŒbriidklaver

Exxeo

Luksuslik HĂŒbriidklaver EXXEO on elegantne hĂŒbriidklaver kaasaegsetes ruumides. Selle ainulaadne kuju kehastab helilainete kolmemÔÔtmelist sulandumist. Kliendid saavad oma klaverit tĂ€ielikult kohandada, et see sobiks selle ĂŒmbrusega dekoratiivkunstiteosena. See kĂ”rgtehnoloogiline klaver on valmistatud eksootilistest materjalidest, nĂ€iteks sĂŒsinikkiust, esmaklassilisest mootorsĂ”idukite nahast ja kosmoses kasutatavast alumiiniumist. TĂ€iendatud heliplaadi kĂ”larisĂŒsteem; taasloob klaverite laia dĂŒnaamilist vahemikku lĂ€bi 200-vatise, 9-kĂ”larilise helisĂŒsteemi. See on spetsiaalselt sisseehitatud aku, mis vĂ”imaldab klaveril tĂ€ita ĂŒhe laadimisega kuni 20 tundi.

PĂ€eva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

MÔnikord vajate tÔeliselt suurepÀraste disainilahenduste loomiseks vÀga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga pÀev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.