Disainiajakiri
Disainiajakiri
KÔlar

Black Hole

KĂ”lar Kaasaegse intelligentse tehnoloogia baasil konstrueeritud Black Hole ja see on kaasaskantav Bluetooth-kĂ”lar. Selle saab ĂŒhendada iga mobiiltelefoniga, millel on erinevad platvormid, ja vĂ€lise kaasaskantava salvestusruumi jaoks on olemas USB-port. Varjatud valgust vĂ”iks kasutada lauavalgustina. Samuti muudab Black Hole'i ahvatlev vĂ€limus selle, et atraktiivseid koduseid tööriistu saaks kasutada sisekujunduses.

Kaasaskantav Bluetooth KÔlar

Black Box

Kaasaskantav Bluetooth KĂ”lar See on kaasaskantav Bluetooth-kĂ”lar. See on kerge ja vĂ€ike ning sellel on emotsionaalne vorm. Kujundasin Black Boxi kĂ”larivormi, lihtsustades lainete kuju. Stereoheli kuulamiseks on sellel kaks kĂ”larit, vasak ja parem. Ka need kaks kĂ”larit on mĂ”lemad lainekuju osa. Üks on positiivse laine kuju ja ĂŒks negatiivse laine kuju. kasutamise jaoks saab see seade ĂŒhendada paari teiste elektrooniliste seadmetega, nĂ€iteks mobiili ja arvutiga, Bluetoothi abil ja ta mĂ€ngib heli. Samuti on sellel aku jagamine. Kaks kĂ”larit kokku pannes ilmub lauale must kast, kui seda ei kasutata.

MĂŒĂŒgikeskus

Ad Jinli

MĂŒĂŒgikeskus Selle projektiga on renoveeritud linna krundil olevad vanad hooned ja see annab hoonetele uue funktsionaalse missiooni uute funktsionaalsete nĂ”uete tĂ€itmiseks. Disainerid proovivad juhtida inimesi aktsepteerima tĂ€napĂ€evast stiili neljatasandilises linnas alates fassaadide ĂŒmberkujundamisest kuni sisekujunduse kujundamiseni, et tagada projekti teostamise terviklikkus.

Kaasaskantav KÔlar

Seda

Kaasaskantav KĂ”lar Seda on luuretehnoloogia baasi funktsionaalne seade. Keskel olev pliiatsihoidja on ruumi korraldaja. Ka digitaalsed funktsioonid, nĂ€iteks USB-port ja Bluetooth-ĂŒhendus, muudavad seda koduse ala kaasaskantava mĂ€ngija ja kĂ”larina. VĂ€liskorpusesse sisseehitatud valgusriba töötab lauavalgustina. Samuti muudab luksusliku pilkupĂŒĂŒdev vĂ€limus selle, et atraktiivseid kodutarbeid saaks kasutada sisekujunduses. Samuti on Seda ĂŒks olulisemaid tunnuseid ruumi paremaks kasutamiseks.

Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor LÀhtudes avatuse ja kaubamÀrgi pÔhjaliku uurimise teemast, uuris disaini ja lÔi visuaalse laiendatavuse ja brÀndiloo visuaalse integratsiooni planeediga kui peamise loomingulise elemendiga. Plaan lahendas uute visuaalsete mÔtetega jÀrgmised kolm probleemi: Ruumi avatuse ja funktsioonide tasakaal; Ruumi funktsionaalsete alade jagunemine ja kombinatsioon; PÔhilise ruumilise stiili korrektsus ja muutus.

Veebisait

Travel

Veebisait Kujundus kasutas minimalistlikku stiili, et mitte koormata kasutajakogemust tarbetu teabega. Reisitööstuses on vĂ€ga keeruline kasutada ka minimalistlikku stiili, kuna paralleelselt lihtsa ja selge kujundusega peab kasutaja saama tĂ€ielikku teavet oma reisi kohta ja seda pole lihtne ĂŒhendada.

PĂ€eva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on ÀÀrmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamÀrkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.