Disainiajakiri
Disainiajakiri
Automaatne Mahlapress

Toromac

Automaatne Mahlapress Toromac on spetsiaalselt loodud selle vĂ”imsa vĂ€ljanĂ€gemise jĂ€rgi, et pakkuda vĂ€rskelt pressitud apelsinimahla tarbimise uut viisi. Mahla maksimaalseks ekstraheerimiseks mĂ”eldud restoranidele, kohvikutele ja supermarketitele ning selle esmaklassiline disain vĂ”imaldab sĂ”bralikke maitseelamusi, tervise- ja hĂŒgieenielamusi. Sellel on uuenduslik sĂŒsteem, mis lĂ”ikab puuviljad vertikaalselt ja pigistab pooled pöördrĂ”hu abil. See tĂ€hendab, et maksimaalne jĂ”udlus saavutatakse ilma kesta pigistamata vĂ”i puudutamata.

Transformatiivne Rehv

T Razr

Transformatiivne Rehv LĂ€hitulevikus on ukse ees elektritranspordi arengu Ă”itseaeg. Autovaruosade tootjana mĂ”tleb Maxxis, kuidas ta suudab kujundada teostatava nutika sĂŒsteemi, mis saaks selles trendis osaleda ja isegi kiirendada. T Razr on nutikas rehv, mis on vĂ€lja töötatud vastavalt vajadusele. Selle sisseehitatud andurid tuvastavad aktiivselt erinevad sĂ”idutingimused ja annavad aktiivseid signaale rehvi muundamiseks. Suurendatud astmed venitavad ja muudavad signaalina kontaktpinda, parandades seetĂ”ttu veojĂ”udlust.

Luksuslik HĂŒbriidklaver

Exxeo

Luksuslik HĂŒbriidklaver EXXEO on elegantne hĂŒbriidklaver kaasaegsetes ruumides. Selle ainulaadne kuju kehastab helilainete kolmemÔÔtmelist sulandumist. Kliendid saavad oma klaverit tĂ€ielikult kohandada, et see sobiks selle ĂŒmbrusega dekoratiivkunstiteosena. See kĂ”rgtehnoloogiline klaver on valmistatud eksootilistest materjalidest, nĂ€iteks sĂŒsinikkiust, esmaklassilisest mootorsĂ”idukite nahast ja kosmoses kasutatavast alumiiniumist. TĂ€iendatud heliplaadi kĂ”larisĂŒsteem; taasloob klaverite laia dĂŒnaamilist vahemikku lĂ€bi 200-vatise, 9-kĂ”larilise helisĂŒsteemi. See on spetsiaalselt sisseehitatud aku, mis vĂ”imaldab klaveril tĂ€ita ĂŒhe laadimisega kuni 20 tundi.

KĂŒlalislahkuskompleks

Serenity Suites

KĂŒlalislahkuskompleks Serenity Suites asub Sithonia asulas Nikitis Kreekas Chalkidikis. Kompleks koosneb kolmest ĂŒksusest, kahekĂŒmne sviidiga ja basseiniga. HooneĂŒksused tĂ€histavad ruumilise horisondi sĂŒgavat kuju, pakkudes samal ajal optimaalseid vaateid mere poole. Ujumisbassein on majutuse ja avalike mugavuste vahel. KĂŒlalislahkuskompleks on piirkonnas maamĂ€rk kui ekstravertne kest, millel on sisemised omadused.

Uv-Sterilisaator

Sun Waves

Uv-Sterilisaator SunWaves on sterilisaator, mis suudab hĂ€vitada mikroobid, hallitusseened, bakterid ja viirused vaid 8 sekundiga. MĂ”eldud selliste pindade, nagu kohvitassid vĂ”i alustassid, bakterikoormuse lagundamiseks. SunWaves leiutati COVID-19 aasta rasket olukorda silmas pidades, et aidata teil nautida sellist ĆŸesti nagu kohvikus ohutu tee joomine. Seda saab kasutada nii professionaalses kui ka koduses keskkonnas, sest lihtsa liigutusega steriliseerub see vĂ€ga lĂŒhikese ajaga lĂ€bi UV-C valguse, millel on pikk kasutusiga ja minimaalne hooldus, aidates ĂŒhtlasi vĂ€hendada ĂŒhekordselt kasutatavat materjali.

Auhind

Nagrada

Auhind See disain on loodud selleks, et aidata kaasa elu normaliseerumisele isolatsiooni ajal ja luua online-turniiride vĂ”itjatele eriauhind. Auhinna kujundus kujutab endast etturi muutumist kuningannaks, kui tunnustust mĂ€ngija edusammudele males. Auhind koosneb kahest lamedast figuurist, kuningannast ja etturist, mis torgatakse ĂŒksteise sisse kitsaste pilude tĂ”ttu, mis moodustavad ĂŒhtse tassi. Auhinnakujundus on tĂ€nu roostevabale terasele vastupidav ja seda on mugav vĂ”itjale postiga transportida.