Disainiajakiri
Disainiajakiri
Haridus- Ja Koolitusvahend

Corporate Mandala

Haridus- Ja Koolitusvahend Ettevõtte mandala on uhiuus haridus- ja koolitusvahend. See on iidse mandala põhimõtte ja ettevõtte identiteedi uuenduslik ja ainulaadne integratsioon, mille eesmärk on edendada meeskonnatööd ja üldist äritegevust. Lisaks on see ettevõtte korporatiivse identiteedi uus element. Ettevõtte mandala on grupitegevus meeskonna jaoks või juhi individuaalne tegevus. See on loodud spetsiaalselt konkreetsele ettevõttele ja see on värvitud meeskonna või üksikisiku poolt vabal ja intuitiivsel viisil, kus igaüks saab valida mis tahes värvi või välja.

Kaasaskantav Ultrahelivigadetektor

Prisma

Kaasaskantav Ultrahelivigadetektor Prisma on mõeldud mitteinvasiivsete materjalide katsetamiseks kõige ekstreemsemas keskkonnas. See on esimene detektor, mis sisaldab täiustatud reaalajas pildistamist ja 3D-skannimist, muutes vea tõlgendamise palju lihtsamaks ja vähendades tehnikute aega kohapeal. Praktiliselt hävimatu korpuse ja ainulaadsete mitmete kontrollimisrežiimidega suudab Prisma katta kõiki katsetamisrakendusi, alates naftajuhtmetest kuni kosmosekomponentideni. See on esimene andur, millel on integreeritud andmesalvestus ja automaatne PDF-aruannete genereerimine. Traadita ühenduse ja Etherneti ühenduvus võimaldab seadet hõlpsalt uuendada või diagnoosida.

Laboratoorne VeepuhastussĂĽsteem

Purelab Chorus

Laboratoorne Veepuhastussüsteem Purelab Chorus on esimene modulaarne veepuhastussüsteem, mis on loodud vastavalt individuaalsetele laborivajadustele ja -ruumile. See tarnib igat tüüpi puhastatud vett, pakkudes skaleeritavat, paindlikku ja kohandatud lahendust. Moodulielemente saab kogu laboris levitada või üksteisega ainulaadses torni formaadis ühendada, minimeerides süsteemi jalajälge. Haptilised juhtseadised pakuvad väga hästi kontrollitavat väljastusvoolu kiirust, samas kui valgusfoor näitab koori olekut. Uus tehnoloogia teeb Chorust kõige kaasaegsema süsteemi, mis vähendab keskkonnamõju ja jooksvaid kulusid.

Kellamesside Tutvustav Ruum

Salon de TE

Kellamesside Tutvustav Ruum Enne külastajate uurimist Salon de TE-s asuva 145 rahvusvahelise kellabrändi kohta oli vaja sissejuhatavat ruumi suurust 1900m2. Külastajate ettekujutuse luksuslikust elustiilist ja romantikast hõivamiseks töötati peamise kontseptsioonina välja rongireis Deluxe. Dramatiseerimise loomiseks muudeti vastuvõtukonkurss päevajaama teemaks, mis oli kõrvuti sisehalli õhtuse rongiplatvormi stseeniga elusuuruses rongikärude akendega, mis kiirgavad jutuvestmise visuaale. Lõpuks avaneb mitme kaubamärgiga vitriinidele multifunktsionaalne lava.

Turismimagnet

In love with the wind

Turismimagnet Loss Armastatud tuulega on 20. sajandist pärit elukoht 10 aakri suuruses maastikus Ravadinovo küla lähedal, piirkonnas Strandza mäe südames. Külastage ja nautige maailmas tuntud kollektsioone, vapustavat arhitektuuri ja inspireerivaid perekonnalugusid. Lõdvestu idülliliste aedade keskel, naudi metsa- ja järveäärseid jalutuskäike ning tunne muinasjuttude vaimu.

Turismiatraktsioon

The Castle

Turismiatraktsioon Linnus on eraviisiline projekt, mis algas kakskümmend aastat tagasi 1996. aastal lapsepõlvest pärit unistusest ehitada oma loss, sama mis muinasjuttudes. Projekteerija on ka arhitekt, konstruktor ja maastiku kujundaja. Projekti põhiidee on luua pere puhkeala, nagu turismiatraktsioon.