Disainiajakiri
Disainiajakiri
EttevÔtte Identiteet

film festival

EttevĂ”tte Identiteet "Kino, ahoi" oli Kuubas toimuva Euroopa filmifestivali teise vĂ€ljaande tunnuslause. See on osa disaini kontseptsioonist, mis keskendub reisimisele kui kultuuride ĂŒhendamise viisile. Kujundus kutsub esile kruiisilaeva reisi Euroopast Havannasse, kus on filmid. Festivali kutsete ja piletite kujundus oli inspireeritud passidest ja pardakaartidest, mida tĂ€na kasutavad reisijad ĂŒle kogu maailma. Filmide kaudu reisimise idee julgustab avalikkust olema kultuurivahetuse suhtes vastuvĂ”tlik ja uudishimulik.

Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong on ĂŒmbritsevate lampide sari, mis sisaldab idamaist filosoofiat. Idamaade esteetika pöörab suurt tĂ€helepanu virtuaalse ja tegeliku, tĂ€ieliku ja tĂŒhja vahelisele seosele. Valgusdioodide peitmine metallist postile mitte ainult ei taga lambivarju tĂŒhjust ja puhtust, vaid eristab Kongit teistest lampidest. Disainerid leidsid teostatava kĂ€sitöö pĂ€rast enam kui 30-kordset katset, et valgus ja mitmesugused tekstuurid suurepĂ€raselt esitada, mis vĂ”imaldab hĂ€mmastavaid valgustuskogemusi. Alus toetab traadita laadimist ja sellel on USB-port. Seda saab sisse vĂ”i vĂ€lja lĂŒlitada lihtsalt kĂ€tega vehkides.

Suupisted

Have Fun Duck Gift Box

Suupisted Kinkekast "LÔbutsege pardist" on spetsiaalne kinkekarbike noortele. Pikselstiilis mÀnguasjadest, mÀngudest ja filmidest inspireeritud kujundus kujutab noortele huvitava ja detailse illustratsiooniga "toidulinna". IP-pilt integreeritakse linna tÀnavatele ja noored armastavad sporti, muusikat, hip-hopi ja muid meelelahutustegevusi. Kogege toidu nautimise ajal lÔbusaid spordimÀnge, vÀljendage noort, lÔbusat ja Ônnelikku eluviisi.

Toidupakend

Kuniichi

Toidupakend Jaapani traditsiooniline konserveeritud toit Tsukudani pole maailmas kuigi tuntud. Sojakastmel pĂ”hinev hautatud roog, mis ĂŒhendab endas mitmesuguseid mereande ja maa koostisosi. Uus pakend sisaldab ĂŒheksat etiketti, mis on mĂ”eldud traditsiooniliste Jaapani mustrite moderniseerimiseks ja koostisosade omaduste vĂ€ljendamiseks. Uus kaubamĂ€rgi logo on loodud ootusega seda traditsiooni jĂ€rgmiseks 100 aastaks jĂ€tkata.

Mesi

Ecological Journey Gift Box

Mesi Mee kinkekarbi kujundus on inspireeritud Shennongjia "ökoloogilisest rÀnnakust" koos rikkalike looduslike taimede ja hea loodusliku ökoloogilise keskkonnaga. Kohaliku ökoloogilise keskkonna kaitsmine on disaini loominguline teema. Kujundus vÔtab kasutusele Hiina traditsioonilise paberilÔike- ja varikanukukunsti, et nÀidata kohalikku loodusökoloogiat ja viit haruldast ja ohustatud esimese klassi kaitstud looma. Pakkematerjalil kasutatakse töötlemata rohtu ja puitpaberit, mis esindab looduse ja keskkonnakaitse kontseptsiooni. VÀlist karpi saab kasutada oivalise sÀilituskarbina taaskasutamiseks.

Köögi VÀljaheide

Coupe

Köögi VĂ€ljaheide See vĂ€ljaheide on mĂ”eldud neutraalse istuva ja seisva kehahoia sĂ€ilitamiseks. Inimeste igapĂ€evast kĂ€itumist jĂ€lgides leidis disainimeeskond vajaduse inimestel lĂŒhemaks ajaks istuda vĂ€ljaheidetele, nĂ€iteks kiireks vaheajaks köögis istumiseks, mis innustas meeskonda looma selle vĂ€ljaheite just sellise kĂ€itumise kohandamiseks. See vĂ€ljaheide on konstrueeritud minimaalsete osade ja struktuuridega, muutes tooli taskukohaseks ja kulutĂ”husaks nii ostjatele kui ka mĂŒĂŒjatele, vĂ”ttes arvesse tootjate tootlikkust.