Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Kui hammustamine kujunduse teemana, on graafilised portreed, hammaste mudelid, kuulsuste pea visuaalsed omadused kõik võtmeomadused, mis stimuleerivad iga kliendi maitsenüansse. Alates väljamõeldud pruunist ja valgest graafilisest laest kuni valge üligraafilise seina, korrektselt paigutatud tootekraani seinani koos 100 hammustava ikooniga, mis esindavad erinevaid aastakümneid, ajab segamini rikkaliku kujundatud musta huumori maitse.

Ettevõtte Kujundus

Vivifying Minimalism

Ettevõtte Kujundus Selle ülesandeks oli luua kaasaegne ruum, mis kohandaks arenenud tehnoloogial põhinevaid teraapiaid, pakkudes samal ajal klassikalisi spaaprotseduure. Saadud ettepanek oli luua dünaamiline ruum, mis kiirgaks teaduslike laborite kokkuhoidu, lisades samas sooja klassikalise interjööri tuttavaid konnotatsioone. Maapealse lobby inspiratsioon tuli zen-filosoofiast ja kosmose dünaamilisest olemusest. Valge lavaplaaster vihjab kliinilisele valgele ja teaduslikule põhjusele, šokolaadipruun klassikalisest paletist, vihjates inimlike soovide maitsekatele varjunditele.

Meditsiinikeskus

Neo Derm The Center

Meditsiinikeskus See on kavandatud joonte teema kajastamiseks ja lubjavärvide esiletõstmine on just piisav, et näidata selle konkreetse nahahoolduskeskuse visadust ja energilisust. Valgete kriipsjoonte talad jooksevad läbi valge lagi ja ulatuvad dünaamikaga ümbritsevasse ruumi. Vastuvõtuga külgnev lõõgastusvöönd on seatud lubjale lubjavärvi tooni mööblist vaibale, mis rõhutab Victoria sadama ülevaates noort ja noorenenud brändi olemust.

Näituse- Ja Läbirääkimisruum

All Love in Town Sales Center

Näituse- Ja Läbirääkimisruum Äripind võib olla ka ettevõtlusele suunatud tegevusala, mis on täis kunsti ja esteetikat, nagu ka teater ja muuseum. Nii mõnedki disainerid pole kunagi mõelnud, et inimeste ja ümbruse intensiivne ühendamine muutub nii oluliseks, kui me kunagi oodata oskasime. Lõime siseruumi, mis lõi inimestega sellesse sisenemisel akordi sisse, kasutades kõige paremini odavaid materjale - lambipirne, Ping Pongi ja jõuluehituspallikesi. sel ajal kogu tööstuses omapärase disaini tõttu.

Sõrmus

Moon Curve

Sõrmus Loodusmaailm on pidevas liikumises, kuna see tasakaalustab korra ja kaose vahel. Samast pingest luuakse hea disain. Selle tugevuse, ilu ja dünaamilisuse omadused tulenevad kunstniku võimest olla loomingu ajal avatud nendele vastanditele. Valmis teos on kunstniku loendamatute valikute summa. Kõik mõtted ja ükski tunne ei anna tulemust, mis on jäik ja külm, samas kui tunne ja kontroll ei anna tööd, mis ei väljenda ennast. Nende kahe põimimine väljendab elutantsu ise.

Lamp

Capsule Lamp

Lamp Lamp oli algselt mõeldud lasteriiete kaubamärgile. Inspiratsioon pärineb kapselmänguasjadest, mida lapsed saavad müügiautomaatidest, mis asuvad tavaliselt kaupluste juures. Lambi poole vaadates võib näha hunnikut värvilisi kapselmänguasju, millel kõigil on kaasas soov ja rõõm, mis äratavad noorusliku hinge. Kapslite arvu saab reguleerida ja sisu vastavalt oma soovile välja vahetada. Igapäevastest tühiasidest kuni eriliste kaunistusteni muutub iga kapslitesse pandud objekt teie enda ainulaadseks narratiiviks, kristalliseerides seeläbi teie elu ja meeleseisundi konkreetsel ajal.