Disainiajakiri
Disainiajakiri
Meditsiinikeskus

Neo Derm The Center

Meditsiinikeskus See on kavandatud joonte teema kajastamiseks ja lubjavĂ€rvide esiletĂ”stmine on just piisav, et nĂ€idata selle konkreetse nahahoolduskeskuse visadust ja energilisust. Valgete kriipsjoonte talad jooksevad lĂ€bi valge lagi ja ulatuvad dĂŒnaamikaga ĂŒmbritsevasse ruumi. VastuvĂ”tuga kĂŒlgnev lÔÔgastusvöönd on seatud lubjale lubjavĂ€rvi tooni mööblist vaibale, mis rĂ”hutab Victoria sadama ĂŒlevaates noort ja noorenenud brĂ€ndi olemust.

NÀituse- Ja LÀbirÀÀkimisruum

All Love in Town Sales Center

NĂ€ituse- Ja LĂ€birÀÀkimisruum Äripind vĂ”ib olla ka ettevĂ”tlusele suunatud tegevusala, mis on tĂ€is kunsti ja esteetikat, nagu ka teater ja muuseum. Nii mĂ”nedki disainerid pole kunagi mĂ”elnud, et inimeste ja ĂŒmbruse intensiivne ĂŒhendamine muutub nii oluliseks, kui me kunagi oodata oskasime. LĂ”ime siseruumi, mis lĂ”i inimestega sellesse sisenemisel akordi sisse, kasutades kĂ”ige paremini odavaid materjale - lambipirne, Ping Pongi ja jĂ”uluehituspallikesi. sel ajal kogu tööstuses omapĂ€rase disaini tĂ”ttu.

SÔrmus

Moon Curve

SĂ”rmus Loodusmaailm on pidevas liikumises, kuna see tasakaalustab korra ja kaose vahel. Samast pingest luuakse hea disain. Selle tugevuse, ilu ja dĂŒnaamilisuse omadused tulenevad kunstniku vĂ”imest olla loomingu ajal avatud nendele vastanditele. Valmis teos on kunstniku loendamatute valikute summa. KĂ”ik mĂ”tted ja ĂŒkski tunne ei anna tulemust, mis on jĂ€ik ja kĂŒlm, samas kui tunne ja kontroll ei anna tööd, mis ei vĂ€ljenda ennast. Nende kahe pĂ”imimine vĂ€ljendab elutantsu ise.

Lamp

Capsule Lamp

Lamp Lamp oli algselt mĂ”eldud lasteriiete kaubamĂ€rgile. Inspiratsioon pĂ€rineb kapselmĂ€nguasjadest, mida lapsed saavad mĂŒĂŒgiautomaatidest, mis asuvad tavaliselt kaupluste juures. Lambi poole vaadates vĂ”ib nĂ€ha hunnikut vĂ€rvilisi kapselmĂ€nguasju, millel kĂ”igil on kaasas soov ja rÔÔm, mis Ă€ratavad noorusliku hinge. Kapslite arvu saab reguleerida ja sisu vastavalt oma soovile vĂ€lja vahetada. IgapĂ€evastest tĂŒhiasidest kuni eriliste kaunistusteni muutub iga kapslitesse pandud objekt teie enda ainulaadseks narratiiviks, kristalliseerides seelĂ€bi teie elu ja meeleseisundi konkreetsel ajal.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino “Piksel” on piltide pĂ”hielement, disainer uurib selle kujunduse teemaks liikumise ja piksli suhet. “Pikslit” kasutatakse kino erinevates piirkondades. Piletikassi suures saalis on tohutu kĂ”ver ĂŒmbrik, mis koosneb enam kui 6000 roostevabast terasest paneelist. Objekti vitriini seina kaunistavad tohutul hulgal seinast vĂ€ljaulatuvad ruudukujulised ribad, mis esindavad kino glamuurset nime. Selles kinos saaksid kĂ”ik nautida digitaalse maailma suurepĂ€rast atmosfÀÀri, mis on loodud kĂ”igi “Piksli” elementide ĂŒhtekuuluvuse tĂ”ttu.

Kontor

White Paper

Kontor LÔuendilaadne interjöör materialiseerib ruumi disainerite loominguliseks panuseks ja loob vÔimalused arvukalt nÀitusi disainiprotsessist. Iga projekti edenedes kaetakse seinad ja tahvlid uurimistöö, kujunduse visandite ja esitlustega, mis registreerivad iga kujunduse arengu ja saavad kujundaja pÀevikuks. Valged pÔrandad ja messingist uks, mida kasutatakse ainulaadselt ja julgelt igapÀevaseks kasutamiseks, koguvad töötajatelt ja klientidelt jalajÀlgi ja sÔrmejÀlgi, tunnistades ettevÔtte kasvu.