Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lillealus

Eyes

Lillealus Eyes on lilleseade igaks otstarbeks. Ovaalne keha on kullatud, ebakorrapĂ€raste avadega, nagu inimese silmad, kes otsivad Emakese Loodusest alati imelisi asju. Stend kĂ€itub nagu filosoof. See hellitab looduslikku ilu ja nĂ€itab kogu maailma teie jaoks enne vĂ”i pĂ€rast seda, kui selle sisse sĂŒĂŒtate.

Mask

Billy Julie

Mask See disain on inspireeritud mikrovĂ€ljendusest. Kujundaja valib Billy ja Julie kahte tĂŒĂŒpi mitme isiksuse jĂ€rgi. Keerukad elemendid luuakse redelitaolise geomeetria orientatsiooni parameetrilisel kohandamisel, kasutades vaheseintega takerdunud kĂ”verat. Liidese ja tĂ”lgina on see mask loodud selleks, et panna inimesed enda sĂŒdametunnistust uurima.

Meigiassistent

Eyelash Stand

Meigiassistent See kujundus uurib ripsmete metafoori. Disainer leiab, et ripsmete vĂ€rvimine on isikliku ootuse poole pĂŒĂŒdlemine. Ta loob ripsmehoidja elu ikoonina vĂ”i etenduse miniatuursena. See alus sĂŒmboliseerib meeldejÀÀvat pĂŒhendumist hommikul vĂ”i enne magamaminekut, mÀÀrates ripsmed ajutiselt enne vĂ”i pĂ€rast pealekandmist. Ripsmehoidja on viis meelde jĂ€tta, mida midagi triviaalset on aidanud kaasa isiklikule igapĂ€evasele seiklusele.

Teemainstallatsioon

Dancing Cubes

Teemainstallatsioon See kujundus suhtleb moodulite kaupa kuvatava objektiga. See teemaalus on konstrueeritud iseseisvalt laiendatud mehhanismiga, et ĂŒhendada kuus vĂ”i enam kuubikut ĂŒlesmÔÔdetud seadmega kolmes risti. Vaba vormi konfiguratsioon koos sĂ€lkudega muudab ĂŒhenduse sarnaseks pĂ”imitud tantsivate inimestega. VĂ€ikeste aukude paigutus loob subjekti jaoks lineaarsete osadega paigutuse struktuuri.

Lauavalgusti

Moon

Lauavalgusti See tuli mĂ€ngib aktiivset rolli, saates inimesi tööruumist hommikust Ă”htuni. See oli loodud inimeste töökeskkonda silmas pidades. Juhtme saab ĂŒhendada sĂŒlearvuti vĂ”i toitepangaga. Kuu kuju tehti roostevabast raamist tehtud maastikupildilt tĂ”usva ikoonina kolm neljandikku ringist. Kuu pinnamuster tuletab meelde maandumisjuhendit kosmoseprojektis. Seade nĂ€eb vĂ€lja nagu skulptuur pĂ€evavalguses ja valguseade, mis lohutab öösel pingelist tööd.